![]() |
|
Co do dyskusji o botach
jaki jest sens KUPOWAĆ ng jak można sobie je za darmo, w minutke SCARCKOWAĆ? Anylej, Blackd ftw _/ Thar~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O kurde lirzo mi dupe ;\\\\\\
|
Cytuj:
|
jak to jest byc goncem lesnym o.o
|
Cytuj:
jestes taka legenda jak ferdek kiepski , duzo gadasz malo robisz :D zabij mnie bo tibja maj lajf @Vuxes maja racje zes jest polskim szwedem PS: 1. Nie gram już w to 2. Skończyłem w to grać na innym świecie, ale zacząłem tutaj więc odwiedzać was będę PS: Gz advancuf i skrinuf bikoz som fajne :cup: gratulejszon [R] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Szkoda ze to co mowisz nie jest smieszne |
Cytuj:
Och sorry nie będzie gówna jak będzie SOL na tronie seleny _/! |
skoro sol jets na tronie, ot jest krolem
krol nie bawi sie w podchody, tylko walczy w otwartej bitwie :> mam nadzieje, ze trafnie odczytacie przeslanie tego posta :O ale madrosc |
SoL odrabia lvle w HG, po drodze stawiają 10 noobcharów.
|
Cytuj:
jeszcze zeby krol mial 100lvl myslisz ze oni moga wyjsc na opena majac 50 lewele przeciw 100+ wez mysl racjonalnie |
to po kiego orius mowi, ze siedza na tronie ;O
|
Cytuj:
Ktoś ma problmy z czytaniem? Widać że test po podstawówce nie poszetl dobsze ;[? |
hah, przynajmniej nie mam problemow z interpunkcja?
|
Cytuj:
żałość................. @all nie jestem za ultimation , jestem za polakami...... Polacy niektórzy... zamiast trzymac ze szwedami ktorzy zabijali was nas kiedy selena byla nowym swiatem , powinni dolaczyc do innych polakow i zniszczyc , rozpie*dolic za wszelka cene szwedów , niemców, brazoli i wyrzucić z serva bezpowrotnie ... |
@Up;
Tbh, jesteś idiotą, naprawdę, jakiego znasz szweda [;? @Prosiack, q get lost, idz sobie pij z kolegami bądź mega hiper elo debil ;[ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |
|