![]() |
Cytuj:
generalnie longgg time mnie nie było więc cześć chłopacy ;** |
Cytuj:
Ciebie to raczej nie powinno interesowac po co tu przychodzilem =) Wiec generalnie jak Cie dlugo nie bylo to nie musisz przychodzic jak widac nikt zbytnio nie teskni :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta :/ Jka hccesz tak bardzo wiedziec znudzila mi sie Furora Non-pvp wiec tutaj zrobilem transfer :) a Plejsami to sobie mozesz fufmli nazywac jak Ci pozwola ;) Peace. |
Cytuj:
|
zaraz po ryju dostaniesz ty bydlaku
|
Cytuj:
A tak naprade bylem lojalny wobec kumpli i dlatego mialem hunta na Furorce a tutaj to juz jest 4 fun :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowa taktyka outcastow. Upadli tak nisko ze lapia nas na prywatne wiadomosci.
|
hah jak widać w ich przypadku jedyna skuteczna xD
|
Cze
No cze chłopaki.
o co tam się spinacie ?? |
Cytuj:
zarzuć jakiś kontakt do harrego, dalej mi leży pacca dziad przegrana strona: wbijać na KYRE!! |
Cytuj:
Jak skoncze szkole i zaczne pracowac to Ci kupie nawet 2 pacce bo teraz mam wazniejsze wydatki ;d Mazurki itd xddd wybacz ;* |
Cytuj:
a bo bym se cos pona*******al, tylko gpkow brak po hacku ; ( http://www.speedyshare.com/files/23330560/zygga.JPG |
no nie wiem
|
Co tam Giciory ! kiedy war mode
|
Huh co tam Twiaki? Kiedy war mode
^^ |
Szukam polakow do guildi
|
czemu tak wieje nuda na aurerze? przeciez wojan trwa a nikt nic nie pisze
|
Nie ma żadnej wojny, a ten świat to już nie aurea
Tyle w celu zamknięcia tematu :D |
Aurea - same brazole wybijane przez polaków jak rude muchy.
|
Ja chciałbym dołączyć do serwera Aurea z tym, że zacząłbym od nowa. Potrzebowałbym malego instruktażu bo nie grałem parę lat. Mogę zacząć od zaraz - prosiłbym o jakiegoś TSa czy namiarów na inny program z którego korzystacie. PM
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |