![]() |
|
Oj oj , Neust nieładnie tak oszukiwac ludzi ;)
|
POkaż swoją, potem śmiej sie z innych; )
|
Scyntx /\ wyjdz
|
Cytuj:
to nie byla nawet 'sprawa zadluzenia' bo oni poprostu na hama sie wpierdolili na poi questa jestem pewien, ze gdybym powiedzial czy odda kase za poi, to by wysmial mnie znowu, dlatego postąpilem tak, gdy nadazyla sie okazja zachowujecie sie jak dzieci, bo odrazu stawiacie strone osoby, którą lubicie bardziej, gdyz nie wazne jest dla was ze siwy wjebal sie na poi questa, ale to ze odebralem pieniądze nalezące sie mi ps: z 15 osob mi zaufalo i zaplacilo za pacc i teraz cieszą sie swoim paccem, wiec nie mow mi ze jestem zlodzieje, odzyskalem poprostu to ci nalezalo sie za poi |
Shadows graj dalej. Kiedys odrobisz straty i przy okazji GO GO 200 LVL
YOU ARE THE BEST :) |
A to wspanialy advenced :) mojego super druida
http://img65.imageshack.us/img65/3394/byak39mlvlyk3.jpg http://img65.imageshack.us/img65/339...76c776b5ee.jpg |
neust mial racje;] i odpierdolic sie od niego bo wam lby poprzekręcam :)
btw sam mam od niego paca;) |
:]
Od Neusta sie odpier... dziwne, że tyle osób dostało PAcc a nagle Siwy nie =/
Nie zapłacił za POI i teraz ma. Teraz Siwy i Neust są na 0 więc koniec tematu. Nie jestem za żadną ze stron bo we dwóch są moimi kolegami. |
Cytuj:
poza jestes zarozumialym i zakochanym w sobie cwaniaczkiem i myslisz ze we wszystkim jestes lepszy, czemu tak mysle?? widac po postach na forum Uni... jak sie wywyzszasz ze moze niby masz lepszy service itp... wes zal mi takich ludzi jak ty. |
Cytuj:
nie jestes moim kumplem, wiec twoje zdanie o mnie, nic mnie nie obchodzi |
Odpierdolcie sie od Neusta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobił to co do niego należy. Nie zaplacił za poi , to teraz zapłacił. Neust, nie dawaj im się! :P Ariama. |
czyli waszym zdaniem neust niejest zlodziejem ?
ja wiem swoje bo to jest zlodziej ... |
Cytuj:
pozdro&poćwicz;) |
@up
Złodziej ? Mojim zdaniem neust postąpił uczciwie . Siwy nie zapłacił za poi to teraz dostał nauczke :| Ariama. [ SKONCZCIE KLUTNIE BO NAM TEMAT ZAMKNA ] |
Noob z siwego ze niezaplacil za poi i niemyslac dal 350 k Neustowi ktorego wczesniej wysmial ... i tyle :)
moim zdaniem dobze zrobiles :evul: pzdr edit o korde WIELKIE GZ Raynex ladne ss :) |
Teksty typu Neust dobrze zrobil,odpierdolcie sie od neusta mnie roz*******ają!!
Co wy jakies maniaki jebane tibi liżecie mu dupe albo co ?,żeby was nie ubijal?,ja powiem ze okazal sie Hujem przez duże H . Podpóscil sie czynem czystej pizdy okradajac, mógl rozwiązać to inaczej.! Huj W Dupe Złodziejowi !! |
Powiem tyle moze zalatwcie to da poza forum jak chce ktos komus nawciskac zrobcie to w TIBI tutaj sa screeny z Unitery i nie psujcie tematu kazdy ma swoje racje kazdy swoje wie i kazdy zinterpertuje to jak chce moim zdaniem zakonczcie ten temat i jak Raynex dajcie ladne fotki ktore mozna skomentowac :)
Pozdro Ray~ gz wszystkich advencow i nice fotos See you in Tibia bye |
@up
Ch plz =( Co do Tibi to z mojej strony retired całkowity i na baaardzo długo, jak nie na zawsze ;). Pozdro |
zal
--------------------------------------------------------------------------------
Teksty typu Neust dobrze zrobil,odpierdolcie sie od neusta mnie roz*******ają!! Co wy jakies maniaki jebane tibi liżecie mu dupe albo co ?,żeby was nie ubijal?,ja powiem ze okazal sie Hujem przez duże H . Podpóscil sie czynem czystej pizdy okradajac, mógl rozwiązać to inaczej.! Huj W Dupe Złodziejowi !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|