![]() |
|
Nowy rekord świata w biegu na 100m! 9.69! To co zrobił Bolt, to przechodzi ludzkie pojęcie... Czemu odpuścił ostatnie 10 metrów? ;d Mógł zejść poniżej 9.60...
|
Też tego nie rozumiem, ale trzeba przyznać że jest to fenomen. Taki Phelps sprintu;)
|
Cytuj:
Aczkolwiek myślę, że mógłby pobiec w granicach 9.45 : O |
A, już rozumiem. Chodzi o to, że za każde pobicie rekordu sporo płacą, więc mu sie to nie kalkulowało ;p A tak to pewnie pobije swój rekord jeszcze wiele razy, za każdy zgarniając ładną sumkę. Podobnie robi Isinbajewa, mogłaby pobić swój rekord o 30 cm i dostać jedną premię, a tak co miting pobija o 1 cm, 30x większy zarobek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Mistrzem Anglii będzie Hull City!
http://nasza-klasa.pl/profile/1383211 skumajcie rubryke 'czym sie akutalnie zajmuje' i opis zdjecia, gdzie jest na podium. Dobry misiu-o*******acz :) |
Ledwo wstałem, poszedłem pooglądać 30min olimpiadę, a tu kolejne 2 medale dla Polski : )
|
Cytuj:
Cytuj:
brawo wioślarze! |
Brawo wioślarze !
btw, Kod:
Sunderland 0-1 Liverpool 83' Torres btw2, Widać Spursi wielka 4 jak nic :D:D |
Ładnie to tak oceniać drużynę po pierwszym meczu? Zakładam, że to był falstart Tottenhamu, a sezon jest przecież baaardzo długi. Swoją drogą Arsenal i Liverpool też z bramkami nie zaszaleli(nie wiem jak z grą, bo nie oglądałem), no ale 3 punkty zdobyli.
IO: Wreszcie coś się dzieje jeśli chodzi o występy Polaków:) |
i kolejny medal, tym razem brązowy w zapasach kobiet :)
co do tottenhamu- spokojnie, mam nadzieje że sie rozkręcą :D |
Ale mamy tutaj znawcow, ktorzy po 1 porazce odrzucaja druzyne z pierwszej czworki. No tak jak 1 mecz przegraja to juz koniec :< A ,,mistrzem'' pewnie bedzie jak zwykle Arsenal.
|
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szymon Kołecki ma medal !! DAM EDITA JAK DOWIEM SIE JAKI !! Brąz Minimum !!!
|
kolejny medal :D
Szymon Kołecki Srebrny medalista w podnoszeniu cieżarów :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |
|