![]() |
|
Cytuj:
|
@pobol
zmien forum,bo tutaj graja dzieci tibii i nas gowno obchodzi co ty tu nam za moraly prawisz. |
W kilku tych postach widzę tyle kłamstw, że omg :confused:
Trochę racji u potusa jest ale nie będę się wtrącał, każdy ma swoje zdanie więc je wyraża =o |
@up
poprostu te dzieci sa tak zapatrzone ta gra i tym ze oni sa the best powah ze nie daja sobie nic powiedziec gdyz oni zawsze maja racje wiec nie oplaca sie z nimi gadac... i nie bede mowil kto zawsze swoje 3 grosze wrzucal do kazdej rozmowy a mi bedzie wypominal ze raz na miesiac napisze 1 postac... pozdro @ poreda a ty masz cos do tego czy ja mowie ze kalor jest zerowcem?? to po co sie wtracasz... tak tak zara bedzie gadka to ze to moj best kumpel no no |
"poprostu te dzieci sa tak zapatrzone ta gra i tym ze oni sa the best powah ze nie daja sobie nic powiedziec gdyz oni zawsze maja racje wiec nie oplaca sie z nimi gadac..."
HAHAHA , mam przypomnieć kto na faim wbił mln expa od 06;21 do 23~~ bez żadnego logouta?XDDD Więc lepiej się zastanów kto jest maniakiem ****u. Po prostu dostałeś hunta i przestałeś grać na silverze , i jedyne co potrafisz to kozaczyć na forum... |
@ up
napisales tego posta o 4 wiec chyba nie trzeba nic do tego dodawac :) a co do faim to nie robilem tego sam wiec cos ci nie wyszlo |
Jakbyś wiedział co to praca to byś mi tego nie wypominał , a w ogóle to chuj cie to obchodzi dzieciaku tibi.
@edit chyba napisałem wyżej że bez logouta.. |
lol noobku ty napewno wiesz lepiej odemnie jak bylo tak tak..:D bo nie mozna sie zmieniac bez wylogowania gdzie tam tworco tibii
|
Widzę że cie podnieca odpisywanie , nie chce mi się tracić czasu na ciebie , pa balasie.
|
och czekalem az to powiesz... bo ty nigdy nie piszesz z nikim gdzie tam 1 post i cie nie ma pro eful plajerze
|
Cytuj:
Cytuj:
Zaprzeczasz sam sobie w tym momencie ;) cos ci nie wyszlo |
@potus
ta sprawa posrednio mnie dotyczy, wiec mam prawo tez cos napisac |
@ cycek
to bylo napisane ironicznie a ze tego nie zrozumiales to znaczy ze masz slaba wyobraznie @ poreda tak tak ciebie wszystkie sprawy dotycza... |
zesrales sie a nie ironicznie
|
@up
tak tak dalej pokazuj swoj wysoki poziom inteligencji |
Cytuj:
|
@Gorti
"HAHAHA , mam przypomnieć kto na faim wbił mln expa od 06;21 do 23~~ bez żadnego logouta?XDDD Więc lepiej się zastanów kto jest maniakiem ****u." Bez Logauta? jeśli się nie mylę to na każdym serwie jest Save ;( to jak loga nie mógł dać?:) |
To się nazywa odrabianie strat : O
Feb 16 2009, 19:06:19 CET Killed at Level 195 by Miripipo and by Sasha Abys Feb 16 2009, 18:36:44 CET Died at Level 196 by a demon Name: Ransoex Sex: male Profession: Elite Knight Level: 190 World: Silvera |
Jak sie dowiedzialem ze Ranso blokuje to juz przewidzialem ten dead... a kto byl 2 blokerem jesli mozna wiedz i jaki lot
Słyszałem ze morgh heart ale nie potwierdzone jakby ktos sie dowiedzial to napiszcie ^^ kurde ja sie dziwie ze ten ranso to jescze gra tyle lvl w dupe... jeszcze teraz padl bez blessow xD |
Ransoex i Elite Fous bloczyli, obaj padli, Morgarotha nie zabili.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |
|