![]() |
|
Polecam wlaczyc tvn :evul:
|
Fidos mial hacka idioto
edit: bardzo pouczajacy program :D szkoda ze nasze czarnuszki tvn nie maja :< |
Cytuj:
|
bravo korki
|
Haha i oczywiście stara już mi po 3 minutach wjechała ze jestem uzależniony, nie ma co. :D Ogólnie zawsze dają do takich programów samych patałachów którzy sie nie uczą, pełno zagrożeń, nieuki, cepy i z wyglądu same lamusy że po twarzy można poznać ze dziecko komputera. A z normalnych ludzi którzy mają przeciętną średnią, uprawiają sporty itp. robią właśnie takich cepów z TVNu. ;| Smutne.
|
Aspirant też hackeD? Gleba.
|
az wam wyjasnie...
wczoraj mialem chacka i odzyskiwali u aspiranta(sąsiad) bo mnei na chacie nie bylo wtedy tylko ze wczoraj stracilem tylko cash i items a dzis sie okazalo ze aspirant tez ma jakis syf noi widac... i znow musielismy bana wbic, mieisac przerwy...ja na tej wojnie z rekami nie wyrobie chyba :p |
@Rozmowy w tłoku
Drzyzga :A który masz tam level? 1 Koleś :64 Drzyzga :To wysoki? 2 Koleś : No, w tibii to byłby dość wysoki. MAHWHAHAHAHA I oni mają po 20 lat D: |
Przecież już napisałem wyżej że tam dają jakiś pajaców...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHHAHAHAHAH ZIOMEK ZACZOL DUSIC STARA. LOOOL Xd!
|
musze czekać, aż wrzucą na YT :/
|
Cytuj:
Dokładnie,nienawidze kiedy ludzie uogólniają,że każdy kto gra w Tibie to maniak. No ale jak ktos zabija matke krzesłem to nie ma sie co dziwić ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@aravras Ten koles pobil swa matke krzeslem, a nie zabil :P |
Cytuj:
Dziecko ale masz problemy/kompleksy. Idz lepiej teletubisie poogladaj dobrze ci to zrobi... @TVN Dalej dali tego pro-evul gracza :) |
Patrzac na poziom twoich postow, to raczej ty powinienes poogladac bajeczki :)
|
Jezu .... Czemu ludzie zawsze biora takich tlokow do tvn -.- ?
X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X( :evul: |
http://photos125.nasza-klasa.pl/dev2...0213699654.jpg
od lewej: arv, eter, hans, sol exoz, rosi, letko, shavo, pooh, whisper enjoy Edit: nie mam na celu obrazenia kogos tylko chcialbym przyblizyc graczom morgany jak wyglądają nasi kochani rywale. |
haha widac ze letko na ss je sniadanio-obiado-kolacje a whisper wlaczy bota i zre
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |
|