Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only selena (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35074)

Ezranel 30-08-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fosfin (Post 2252419)

Polacy niektórzy... zamiast trzymac ze szwedami ktorzy zabijali was nas kiedy selena byla nowym swiatem , powinni dolaczyc do innych polakow i zniszczyc , rozpie*dolic za wszelka cene szwedów, niemców, brazoli i wyrzucić z serva bezpowrotnie ...

owned ; d -znaki-

Dertin 30-08-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 2252267)
SoL odrabia lvle w HG, po drodze stawiają 10 noobcharów.

no widzisz ma sie ten fach w ręce. My to przynajmniej staramy sie cos odbić levela a wy to padacie i tylko spadacie w dół. Oczywiście nie mówie o tobie bo ty jesteś pG Mastah niet?

Sheran 31-08-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siniestro (Post 2252382)
hah, przynajmniej nie mam problemow z interpunkcja?

A i że tak powiem;
You are not welcome...

Fosfin 31-08-2008 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheran (Post 2252772)
A i że tak powiem;
You are not welcome...

załóż własny temat i tam gadaj takie teksty....sie rządzisz i wsciekasz jak by ci ktos traktorem w pole z ziemniakami w*ebal

vuxes 31-08-2008 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dertin (Post 2252600)
no widzisz ma sie ten fach w ręce. My to przynajmniej staramy sie cos odbić levela a wy to padacie i tylko spadacie w dół. Oczywiście nie mówie o tobie bo ty jesteś pG Mastah niet?

Uraziłem Cię bo powiedziałem prawdę? Niektórzy nie odrabiają lvli bo im się najzwyczajniej w świecie nie chce, i co z tego? (przez to drugie zdanie odniosłem wrażenie, że mnie pomyliłeś z Ubikacjon).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fosfin (Post 2252419)
@all

nie jestem za ultimation , jestem za polakami......

Polacy niektórzy... zamiast trzymac ze szwedami ktorzy zabijali was nas kiedy selena byla nowym swiatem , powinni dolaczyc do innych polakow i zniszczyc , rozpie*dolic za wszelka cene szwedów , niemców, brazoli i wyrzucić z serva bezpowrotnie ...

Tak i tszeba ogulnie skarac rzyduf menz!1111. Teraz wyjdź na ulicę i zacznij manifestować swoje evul poglądy żeby Polacy z wszystkich zakątków świata Tibii się ocknęli zanim będzie za późno!11

A'Kret 31-08-2008 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fosfin (Post 2252839)
załóż własny temat i tam gadaj takie teksty....sie rządzisz i wsciekasz jak by ci ktos traktorem w pole z ziemniakami w*ebal

A co? Nao anderstand?! :\\\

$omgoku 31-08-2008 12:18

"Tak i tszeba ogulnie skarac rzyduf menz!1111. Teraz wyjdź na ulicę i zacznij manifestować swoje evul poglądy żeby Polacy z wszystkich zakątków świata Tibii się ocknęli zanim będzie za późno!11"

owned :D:cup:

KubaGuzikkk 31-08-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fosfin

A Ty wróć do szkoły i naucz się czegoś więcej niż tylko praw rolniczej dżungli :/
A co do zakładania własnego tematu, kim jesteś by mu coś takiego nakazywać ? Z tego co widzę, sam nie jesteś lepszy i ani nie piszesz nic mądrego, ani nie stosujesz się regulaminu topicu. Żal.

Fosfin 31-08-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 2253453)
A Ty wróć do szkoły i naucz się czegoś więcej niż tylko praw rolniczej dżungli :/
A co do zakładania własnego tematu, kim jesteś by mu coś takiego nakazywać ? Z tego co widzę, sam nie jesteś lepszy i ani nie piszesz nic mądrego, ani nie stosujesz się regulaminu topicu. Żal.

moze i tak ale nie mowie nikomu idz z tad albo cos innego bo kazdy ma prawo tu byc ... przychodzi ktos ''nowy'' daje ss i go wyzywacie itp. ale....
nie mam nic przeciwko wyzywaniu gejlogerdawcow <szanujmy sie>
dajcie jakiekolwiek ss ja bym dal ale nie umiem i sie przyznaje i mam to gdzies mozecie mnie wyzwac za to ale chetnie bym powiedzial ''gz'' zamiast odwal sie od tego , ty nie jestes lepszy , mz nubskie pfp i gzejez pz , FAIL

$omgoku 31-08-2008 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fosfin (Post 2253679)
moze i tak ale nie mowie nikomu idz z tad albo cos innego bo kazdy ma prawo tu byc ...

Troche sam sobie przeczysz.;)

Quenative 31-08-2008 19:45

Boze nie potrafisz zrozumiec ze za to jaki jestes ludzie cie tu nie chca ?

Robisz sie kolejnym bosiakiem z czego bosiak juz przestal to robic w mojej osobie i za to do neigo nic nie mam ale ty mnie denerwujesz tak jak pare innych osob i wiem ze zaraz udzielisz mi kolejnej idiotycznej wypowiedzi.

A co szfeduch jebany polak jebany to mi to lata czy wygrywaja polacy czy szwedzi mi i tak jest dobrze(zaraz poleca slowa typu stohnarda or feyelomara "zdrajco, asslickerze pierdolony , padasz" ale mi to lata bo nikogo nie asslickuje i to ze kogos poznalem jak zaczynalem grac w tibie nie znaczy ze go asslickuje a jezeli ciesze sie ze ultimation wygrywa nie znaczy ze nie nawidze szwedow bo tam tez sa spoko ludzie tak jak w ulti ale sa tez debile tak jak w ulti wiec ludzie zanim napiszecie "trzeba wytepic brazoluf szfeduf bo tu huje polascy gurrom" to sie pierw zastanowcie a i jezeli ja mowie "zyd jebany , szfed jebany czy cos w tym stylu to nie mowie o calej gildi czy narodzie tylko o poszczegolnej osobie .

KubaGuzikkk 31-08-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quenative (Post 2253724)
Boze nie potrafisz zrozumiec ze za to jaki jestes ludzie cie tu nie chca ?

Robisz sie kolejnym bosiakiem z czego bosiak juz przestal to robic w mojej osobie i za to do neigo nic nie mam ale ty mnie denerwujesz tak jak pare innych osob i wiem ze zaraz udzielisz mi kolejnej idiotycznej wypowiedzi.

A co szfeduch jebany polak jebany to mi to lata czy wygrywaja polacy czy szwedzi mi i tak jest dobrze(zaraz poleca slowa typu stohnarda or feyelomara "zdrajco, asslickerze pierdolony , padasz" ale mi to lata bo nikogo nie asslickuje i to ze kogos poznalem jak zaczynalem grac w tibie nie znaczy ze go asslickuje a jezeli ciesze sie ze ultimation wygrywa nie znaczy ze nie nawidze szwedow bo tam tez sa spoko ludzie tak jak w ulti ale sa tez debile tak jak w ulti wiec ludzie zanim napiszecie "trzeba wytepic brazoluf szfeduf bo tu huje polascy gurrom" to sie pierw zastanowcie a i jezeli ja mowie "zyd jebany , szfed jebany czy cos w tym stylu to nie mowie o calej gildi czy narodzie tylko o poszczegolnej osobie .

Word !!!!!!!

KubaGuzikkk 31-08-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arvidox
EHEHE jutro do szkoły ;/

Hev fan ;d ja jeszcze mam wakacje do pazdziernika xddd!

Misty 31-08-2008 21:13

@Up
Nauczanie specjalne wymaga 9cio miesięcznej edukacji. (No offenz Kubo) Snickers kox

Sheran 31-08-2008 22:44

@Up;
To co każdy student, swoje możliwości w piciu alkoholu! :\//

KubaGuzikkk 01-09-2008 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheran (Post 2254046)
@Up;
To co każdy student, swoje możliwości w piciu alkocholu! :\//

AlkoHolu ciulu xD!

Quenative 01-09-2008 10:14

a chcesz deda za worda -.-

siniestro 01-09-2008 11:41

co do alkoholu to nei radze przesadzac :> w czwartek czeka mnie przesluchanie mmmm :>

$omgoku 01-09-2008 13:06

Czesc, jestem Bartek jestem alkoholikiem od 2 lat

AA SQUAD

MalyOfA$tera 01-09-2008 17:50

cze
http://i250.photobucket.com/albums/g...hotos/65ek.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12.