![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
You are not welcome... |
Cytuj:
załóż własny temat i tam gadaj takie teksty....sie rządzisz i wsciekasz jak by ci ktos traktorem w pole z ziemniakami w*ebal |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Tak i tszeba ogulnie skarac rzyduf menz!1111. Teraz wyjdź na ulicę i zacznij manifestować swoje evul poglądy żeby Polacy z wszystkich zakątków świata Tibii się ocknęli zanim będzie za późno!11"
owned :D:cup: |
Cytuj:
A co do zakładania własnego tematu, kim jesteś by mu coś takiego nakazywać ? Z tego co widzę, sam nie jesteś lepszy i ani nie piszesz nic mądrego, ani nie stosujesz się regulaminu topicu. Żal. |
Cytuj:
moze i tak ale nie mowie nikomu idz z tad albo cos innego bo kazdy ma prawo tu byc ... przychodzi ktos ''nowy'' daje ss i go wyzywacie itp. ale.... nie mam nic przeciwko wyzywaniu gejlogerdawcow <szanujmy sie> dajcie jakiekolwiek ss ja bym dal ale nie umiem i sie przyznaje i mam to gdzies mozecie mnie wyzwac za to ale chetnie bym powiedzial ''gz'' zamiast odwal sie od tego , ty nie jestes lepszy , mz nubskie pfp i gzejez pz , FAIL |
Cytuj:
Troche sam sobie przeczysz.;) |
Boze nie potrafisz zrozumiec ze za to jaki jestes ludzie cie tu nie chca ?
Robisz sie kolejnym bosiakiem z czego bosiak juz przestal to robic w mojej osobie i za to do neigo nic nie mam ale ty mnie denerwujesz tak jak pare innych osob i wiem ze zaraz udzielisz mi kolejnej idiotycznej wypowiedzi. A co szfeduch jebany polak jebany to mi to lata czy wygrywaja polacy czy szwedzi mi i tak jest dobrze(zaraz poleca slowa typu stohnarda or feyelomara "zdrajco, asslickerze pierdolony , padasz" ale mi to lata bo nikogo nie asslickuje i to ze kogos poznalem jak zaczynalem grac w tibie nie znaczy ze go asslickuje a jezeli ciesze sie ze ultimation wygrywa nie znaczy ze nie nawidze szwedow bo tam tez sa spoko ludzie tak jak w ulti ale sa tez debile tak jak w ulti wiec ludzie zanim napiszecie "trzeba wytepic brazoluf szfeduf bo tu huje polascy gurrom" to sie pierw zastanowcie a i jezeli ja mowie "zyd jebany , szfed jebany czy cos w tym stylu to nie mowie o calej gildi czy narodzie tylko o poszczegolnej osobie . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Nauczanie specjalne wymaga 9cio miesięcznej edukacji. (No offenz Kubo) Snickers kox |
@Up;
To co każdy student, swoje możliwości w piciu alkoholu! :\// |
Cytuj:
|
a chcesz deda za worda -.-
|
co do alkoholu to nei radze przesadzac :> w czwartek czeka mnie przesluchanie mmmm :>
|
Czesc, jestem Bartek jestem alkoholikiem od 2 lat
AA SQUAD |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |
|