![]() |
|
@Up
No dobry informatyk stworzy wszystko:P. @Omo Options>>>General>>>tam to jest:P. |
13:01 Ho'lu [56]: yesterday a friend told me that u are selling demon legs for 15kk
13:01 Neurozenho [83]: itsj oke 13:01 Neurozenho [83]: joke 13:01 Ho'lu [56]: though that xd 13:01 Neurozenho [83]: ^^ |
Cytuj:
Czytaj co pisze |
Cytuj:
|
A czy ja coś mówie? skopiowalem rozmowe z neuro omg juz jakis problem :|
|
Dżizas jaki wrażliwy.
|
Fajny huncik mialem:)
http://i140.photobucket.com/albums/r...l15/UO0009.jpg |
@Potus
Gratz :D Any loot? I ile burstow schodzilo mneij wiecej na GSqa? |
Loot to tylko kasa:(
tak srednio na 1 gsa z 40 burstow;p ale jest fun nie jak zawsze expie taka nuda |
nom ale ten hit to za 101 to ładnie wszedł
|
@Potus
Ide to przetestuje:D btw.17:17 You advanced from Level 74 to Level 75. |
18:29 You lose 319 hitpoints due to an attack by Duendelouco.
:D! |
Qrwa ale macie podniete weźcie zagrajcie w inną grę od czasu do czasu a nie cały czas przy tej '|ebanej tibii!
|
@up
Czemu??B) B) B) |
@2up
To są jakieś inne gry ?? <zonk> |
@ANTY
Sam grasz w tibie i ciesz ryj. To ja ci namelock zalatwilem;d Edit:Naucz sie edytowac btw. co ty cwiczysz?? chyba walenie konia:D |
traktuje moją postać jako odskocznie od gier takich jak: AoE, BG, Fallout, NwN, CS.
Więc jak widzisz moja lista gierek jest niezła bo gram w nie wszystkie cały czas. Pewnie ty nie znasz większości tych tytułów?:evul: PS: Taki miałem fajny nick Qrwa! Musiałeś? |
Dla jaj to zrobilem:D srry hihi
|
kit.......
|
BTW: Ale mnie wQrwia jak widze mendoline co liże naplety tym br czy innemu penisowi. Ile można?!
Nie męczysz się wogóle kiedyś cie taki strzeli po pysku z napleta i będziesz miał, synku. ps: sora za double posta. :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |
|