Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Calen Futh 17-08-2008 17:18

Chelsea mocno zaczęła.

@up: Po pierwszych kilku kolejkach nic nie jest jasne. Wystarczy przypomnieć poprzedni sezon w Premier League i fatalny start Manchesteru. A jak się to wszystko zakończyło- wszyscy wiemy :)

Cafe 17-08-2008 17:21

Aston Villa - Manchester City

Obstawiamy wynik?
Obstawiam 1-0 dla AV.

domin3x 17-08-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 2232395)
Aston Villa - Manchester City

Obstawiamy wynik?
Obstawiam 1-0 dla AV.

3:1 <znaczki>

Xendriel 17-08-2008 18:31

Coś mi się zdaje, że w tym sezonie Chelsea i Manchester mocno odjadą reszcie.

edit. W polskiej lidze może być podobnie z Lechem i Wisłą, nawet kolorystycznie przypominają wymienione wyżej drużyny angielskie. Szkoda tylko, że poziom inny.

@Down: Chyba pisałem coś na temat oceniania drużyny po pierwszym meczu sezonu...

Calen Futh 17-08-2008 20:06

By Yoh Asakura:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2232478)
Coś mi się zdaje, że w tym sezonie Chelsea i Manchester mocno odjadą reszcie.

Cytuj:

Nom, 1:1 z Newcastle to jeden z argumentów przemawiających za twoją teorią. :)

skuug 17-08-2008 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2232565)
By Yoh Asakura:

Nom, 1:1 z Newcastle to jeden z argumentów przemawiających za twoją teorią. :)

omg to dopiero pierwsza kolejka, nie spinaj się tak ^^

Calen Futh 17-08-2008 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Nom, 1:1 z Newcastle to jeden z argumentów przemawiających za twoją teorią.

Pamiętasz ostatni sezon, bejbe ;*?

Fintex 18-08-2008 00:12

Heh, Yoh pewnie ocenia jeszcze przed 1szym meczem :) Zaczął zapewne kibicować Arsenalowi gdzieś w lipcu bo spojrzał na tabele i zobaczył, że Arsenal na czele a że kolejność była alfabetyczna to teraz się przejechał:) Ale twardo trzyma się, że Arsenal is the best! przecież alfabetu nie da się oszukać :(

Calen Futh 18-08-2008 00:31

Tradycyjnie by Yoh:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex
Heh, Yoh pewnie ocenia jeszcze przed 1szym meczem Zaczął zapewne kibicować Arsenalowi gdzieś w lipcu bo spojrzał na tabele i zobaczył, że Arsenal na czele a że kolejność była alfabetyczna to teraz się przejechał Ale twardo trzyma się, że Arsenal is the best! przecież alfabetu nie da się oszukać

Pysiu, drugi rok mi styka. Szydzić z kogoś też trza umieć. Pzdr ;*

Fintex 18-08-2008 00:40

Też Cię kocham ;*

Tak btw. Puchar Gampera dla Barcy :) Wygrali 2:1 z Boca do 92 minuty przegrywali 1:0, ale zebrali się i Puyol oraz Eto'o strzelili po brameczce. Dobry początek sezonu z jakimś rywalem, bo niestety Wisły nie można nazwać póki co rywalem dla Barcy.

Articuno 18-08-2008 01:33

Jak to dobrze, ze TV4 zaproponowala mi film z M. Brando i R. Redfordem. Gdyby nie to, ogladalbym zenade Juve z Milanem... 1:4 + Chiellini zdjety na noszach, jest ŹLE.
Yoh, farmazony wymyslasz. Tak samo bys powiedzial o Lechu, ze nie wygra ligi, tylko dlatego ze przegral z GKS-em?

kapelusz5 18-08-2008 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2233062)
Jak to dobrze, ze TV4 zaproponowala mi film z M. Brando i R. Redfordem. Gdyby nie to, ogladalbym zenade Juve z Milanem... 1:4 + Chiellini zdjety na noszach, jest ŹLE.
Yoh, farmazony wymyslasz. Tak samo bys powiedzial o Lechu, ze nie wygra ligi, tylko dlatego ze przegral z GKS-em?

Milan miał szanse kópić Boruca

Calen Futh 18-08-2008 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh
Pysiu, drugi rok mi styka. Szydzić z kogoś też trza umieć. Pzdr ;*

Nie chcę się chwalić, ale mi już osiem lat stykneło w maju jak jestem za Manchesterem ;pp

Podsumowując kolejkę PL to Chelsea rozpoczęła z impetem, Aston Villa spełniła moje oczekiwania, szkoda Spursów i Evertonu. To dopiero pierwszy mecz- ostatni sezon pokazał jak bardzo to się wszystko może później pozmieniać. (Ah, te czasy kiedy Yoh miał w podpisie "Wskazówka dla fanów Manchesteru- kliknij w "rozwiń tabelę"" haha ;d)

@editmadafaka: YEEE! 3:2! :D Nie ma to jak solidna dawka emocji na początek tygodnia! Mauahahahahahah!

Calen Futh 18-08-2008 15:16

Oh yeah, kolejne złoto :) Blanik!

Exodus 18-08-2008 15:59

Szkoda mi Marcina Dołęgi, a ten Białorusin jest niesamowity. Ma dopiero 20 lat i juz takie rekordy bije, jesli utrzyma forme to bedzie dominatorem w tej kategorii wagowej.

Fintex 18-08-2008 19:19

UP: No nie wiem.. podnoszenie ciężarów to jednak sport w którym łatwo o kontuzje. Nie życzę mu źle, ale często sztangistom siada kręgosłup i kolana. Kołecki też w wieku 20 lat był niesamowity a później kontuzje, kontuzje i kontuzje..

Brawo Blanik i siatkarze :) Szczypiorniści też przyzwoicie. Teraz czas na Islandię :)

Grelix 18-08-2008 21:53

Troche szkoda ze Monika Pyrek ani Anna Rogowska nie zdobyly medalu, no ale cuz cieszmy sie z tych 7 medali :)

btw. Szymon Kołecki trenuje w miescie w ktorym ja mieszkam :)

P.S. Wiecie moze z kim nasi siatkarze graja w cwiecfinale ??

@DOWN
Thx...

domin3x 18-08-2008 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grelix (Post 2234123)

P.S. Wiecie moze z kim nasi siatkarze graja w cwiecfinale ??

Tak, z Włochami.

skuug 18-08-2008 22:13

siatkówka, piłka ręczna. mam wielką nadzieję na medal w jednej z tych dyscyplin, a nie obraże sie jak obydwie ekipy staną na podium ;]

Fintex 19-08-2008 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grelix (Post 2234123)
btw. Szymon Kołecki trenuje w miescie w ktorym ja mieszkam :)

No to masz powód do dumy.

Daniel Dąbrowski to jest chyba największa porażka tych igrzysk. Gość wystartował w eliminacjach na 400m. Uzyskał taki czas, który by nie dał mu medalu, ale w 400m. przez płotki. rotfl. W swoim biegu był ostatnio ze stratą ponad 5m. do przedostatniego. Po co taki typo w ogóle pojechał na olimpiadę? Ma znajomych w pkolu?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16.