![]() |
|
I ta okazje wykorzystal Destroyer of Fury,zabil morgha i zajebal loota ;x
|
Moj comment do sytuacji: XDDD
I jak bylo wczoraj na tym okolnir :) |
Cytuj:
Hotsteppers vs. Kamikadze (15 - 2) |
Feb 17 2009, 15:34:50 CET Killed at Level 50 by Ambel Kart
and by Kalor Tald risanna zoltan ;p 15:42 Risanna zoltan [49]: kurwo jebana 15:42 Risanna zoltan [49]: dziwko 15:42 Risanna zoltan [49]: zal mi ciebie 15:43 Risanna zoltan [49]: ulomie pierdolony 15:45 Risanna zoltan [49]: Chyba cie kurwa sraka boli niedorobie jebany...Wyjebane mam na was i na te wasze jebane ftp nigdy ci suko nie zaplace ;) POZDRO FOR DH 15:47 Risanna zoltan [49]: hahahaha zalosne dziecko 15:47 Risanna zoltan [49]: ZOLTAN TEAM NEVER DIE 15:47 Risanna zoltan [49]: masz hunta 15:47 Risanna zoltan [49]: ;D |
Moj comment do sytuacji: XDDD
|
Rodzinka Zoltan ma jedną wspólną cechę: najpierw udają, że są kumplami, a potem z obojętnie jakiej przyczyny bluzgają ile wlezie ;).
|
Feb 17 2009, 16:03:01 CET Killed at Level 69 by Kalor Tald
Arcus Tarlor 16:04 Arcus Tarlor [68]: za co? 16:04 Arcus Tarlor [68]: jestes w eol... a ja jestem w akademi eol 16:05 Kalor Tald [109]: breath of the dying? 16:05 Arcus Tarlor [68]: tak |
@Kalor
Podnieca cię zabijanie tych noobkow ?oni pewnie nawet leczyć się nie potrafią |
Cytuj:
|
to grzyb ze stoczka
a punti ze stoczka jest z ff sprzedajna kurwa ktora upierala sie ze jest z nami, po czym wylizal rowa solarowi <3 TACY SA POLACY |
Cytuj:
aa jesli nawet znajdziesz kogos z zoltanow kto tak robil to skad mozesz wiedziec smieciu ze bez powodu ? @down ja nie "wyzywalem" destro bez powodu... a ty nigdy nie blyes moim qmplem tylko na "siema" bo znales destro wiec nie pierdol glupot bye |
Cytuj:
Parę miesięcy później poleciały wyzwiska w naszą stronę od ciebie, wtrącanie swoich 3 groszy na moje posty nie skierowane do ciebie ani twoich kumpli. Z tego co wiem to nic do ciebie nie mieliśmy, nie chce mi się szukac na forum kiedy to się zaczęło. Jedyne to pamiętam jak kłóciłem się z poredą i wpadłeś między naszą kłótnię z postem skierowanym przeciwko mnie ;oo, nie wiem czy lubiłeś FTP, może to był powód. <3 |
@fisher
ty zamknij ryj frajerze bo najmniej masz tu do powiedzenia ;)) a jeśli wam nie pasuje zachowanie kalora to zabijcie go ;ddddddd |
Cytuj:
|
Ja pierdole po huj lejesz polakow ktorzy nic nie maja wspolnego z wojna?
I tak ci nikt nigdy nie zaplaci... |
Cytuj:
|
kalor jebaj tych hlv polakow, bo te niskie czasami nie sa niczemu winne. a te wysokie chowaly dupe jak my marnowalismy chary walczac o ich przyszlosc ;s
|
lol, to znajdz h lvlowego polaka, ktory naparza dalej na silverze ; c
@PUNTI PLX OSWIEC MNIE I POWIEDZ MI JAK TO JEST ZE JESTES Z FF <3 |
Cytuj:
@gorti co prawde ci powiedzial i odrazu wyzwisko w jego kierunku?? przykre u ciebie nikt nie ma nic do gadania tylko ty |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |
|