![]() |
|
@Anty
Zapomniales jescze o...? 19:47 Michalakmee [23]: cmokaj mnie w dupe asenie basenie kutasenie |
Nie wiem o co jej chodzi ale mi o postac xD.
Ps. Ale masz evul avatar :D. |
Cytuj:
Po 1: ak ci ta gra sie nie podoba, to po co wlazisz na 4um? Po 2: To ze ktos ma 60 lev+ etc. nie oznacza ze tylko w to gra.. Po 3: Gram w gw, diablo, coda, company of heros i mase innych crpg i rts... Po 4: Nie kazdy mimo ze jestesmy w XXI wiku musi miec kompa z 5 GB ramu, geforce 12000,athlona 128 8000,dysk twardy 1000GB... Po 5: Tobie podoba sie WoW.. a innemu Tibia... Po 6: Padles i straciles scale arma, ja? Zgadlem? Po 7: Twoja argumentacja mnie nie rusza ;] Po 8: jest mi ciebie troche zal... ;] |
Ufff.. wreszcie sie doczekalem na moja kolejke i moge po expic(10 ownerow przedemna bylo w kolejce), babcie zyczyliwa i wczesniej skonczyla:))
|
Selling: Mastermind Shield (200k) ~ Royal Helmet (33k) ~ Crown Legs (45k) ~ Fire Axe (10k) ~ Dragon Scale Mail (100k)
chce ktos cos qpic? |
Cytuj:
Edit: dobijcie juz tego 5k posta, ja lece sie umyc, c ya :) |
Wlasnie moze ma ktos crown armor?
|
Chce ktos studded seta? Jest po przejsciach ale co tam...
HAHA jestem bardziej od was nowoczesny.. ja nie dziele konta!! Mam Kejwbota i mi expi.. haha ale wy nooby jestescie :D! |
@Rekin
Jak chcesz cos sprzedac kupic to MSG TO ME, wiesz chyba o co chodzi ;> @Potus Chyba bedziesz pierwszy Polak z 100 lev ;p @Lenidas Jezeli wroicl Rekin to moze teraz ty? ;d |
12:56 You advanced in distance fighting.(68) :(
|
Cytuj:
|
Hehe tak myslalem ze Tiki:D
|
@UP
Ja już dawno wiedziałem że to Tiki.:D rozpoznałem ją po tym avatarze. Miałem pełny obraz ale któs mnie haknoł maila i all straciłema szkoda bo miałem tam inne prace(Ręczne) kto wie może wam kiedyś pokaże(Tiki rzecz jasna) |
|
@up
Spoko to wyszło. Ja się wole bawić w Photoshopie :P A ręcznie to tylko bazgrolę w zeszycie od matematyki. |
Why tera u mnie pokazuje 496 stron a przedtem bylo przeszlo 500??
|
Tiki~
Możesz rysować mangi xD
|
@Pobol
Chyba temat zaczęli czyścić. I ligus nie ma 5 000 posta. Się zdenerwuje :P |
@Tiki
zaje**ste! gratz |
lol u mnie tez 496 stron
kogos posty zostaly usuniete |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|