![]() |
|
Uhm, też się komentatorzy nad tym zastanawiali. Później stwierdzili, że to rozgrzewka taka przed sztafetą rotfl.
|
czytałem wypowiedź Marka Plawgo na ten temat, ostro jechał po Dąbrowskim i po związku
|
Cytuj:
|
... TVP, Eurosport, czeska TV woli pokazywac lekkoatletyke od super meczu ARG-BRA
|
właśnie też chciałem sobie obejrzeć meczyk to pokazują jakiegoś spasionego araba w okularach rzucającego dyskiem_/
|
Cytuj:
|
Pododbno finaly wszystkich dyscyplin druzynowych maja pokazac. Jest inny problem: mecz finalowy o 6 naszego czasu ;]
|
Argentyna gromi Brazylię 3:0! Nigeria na tym turnieju spisuje się rewelacyjnie, jednak myślę, że Messi i spółka wywalczą złoto.
edit. Wchodze na livescore patrze a tam: Euro (Under 21) - Group 4 (qualifiers) Kazakhstan 3 - 0 Poland - bez komentarza... |
Cytuj:
|
mecz pokazywali na TVP Sport
|
Dziwne. Siatke lubilem tylko kiedys, teraz jakos jej nie lubie, zdecydowanie wole bardziej kosza czy noge, ale i tak mam zamiar wstac jutro przed 6...
|
Heh, ja mam podobnie :P Lubię grać, ale nie oglądać siatki... nie daje rady oglądnąć całego meczu.. ten same nudne akcje.. 'mariusz wlazły... i po raz kolejny na przełamanie do mariusza!' ależ akcja.
chyba nie pójdę spać i o 6 jednak załączę TV. Inaczej bym się nie obudził a tak to się pouczę na prawko :P Na itvp możecie sobie przecież wybrać dowolną transmisję.. wczoraj oglądałem kobiety niemcy-brazylia w piłeczkę... A nie dziwię się, że leciał konkurs w rzucie dyskiem skoro mieliśmy tam swojego zawodnika, który później zdobył medal :) |
Jak narazie 2:1 dla Włochów. Oj niesamowicie irytują mnie Włosi, którzy po każdej akcji w której punktują Polacy ostro lecą na skargę do sędziego i mu się żalą.
@edit: 2:2!!! :DDDD! @edit2: Ehh, 2:3. Ale emocje niesamowite- trzeba to przyznać. |
szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda, szkoda.
|
Dlaczego pan Debowski i Polacy zbulwersowali sie, gdy ewidentnie bodajze Wlazly, uderzyl w antenke?
|
Jak nie idzie to nie idzie.
Islandia-Polska 32:30 |
Cytuj:
@topic 1. wrocilem! 2. to nie zart 3. co myslicie o odejsciu sylwestra z menczesteru? 4. co myslicie o przybyciu berbatowa lub huntelara lub benzyny do menczesteru? 5. ej kurde mialem przeciez inny avatar itp przed banem ; / jakie z was dauny |
wstałem o 7 rano, pierwsze 2 sety oglądałem z zamkniętymi oczami, ledwo żyjąc, potem się rozbudziłem, aż za bardzo -.-'
anyway brawo chłopaki ;D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. ty serio dzisiaj unban? xd jestesmy sobie przeznaczeni =* WLASNIE DOSZLA MOJA KOSZULKA MENCZESTERU! numer 2 i napis G.NEVILLE :D JESTEM KU*WA WNIEBOWZIETY! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |
|