![]() |
|
B) <short>
|
tak po stylu gry, feniks tez tak jak fewol zabijal potworki! ;d
aje fewol <3 zlap mnie w grze jak da rade, co? ;d na Clubsonie bede pewnie karlina strzegl ;d |
Cytuj:
|
Kisia, jak ktorys z nich sie wyjebie to moge Ci zagwarantowac, ze Ty tez sie wyjebiesz :) <33
Nikt nie pojdzie za Pawlem?? TO PATRZ! PS. Wiem, ze mi ish pionek :( Guild Left You have left the guild. :((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
aha, firenze kicknal wszystkich co nie maja pacca wiec to twoje "pojscie za pawlem" jest trochu żałosne |
Cytuj:
If you want some - come and get some, fool. |
Kisia wpadnij do Carlin kiedy z rlami znow <333
|
22:32 Glowks [46]: 12 ludzi z dd
22:32 Glowks [46]: jest 22:33 Glowks [46]: w ab;p Mar 01 2008, 22:22:24 CET Killed at Level 80 by Princess Arman Mar 01 2008, 22:19:13 CET Killed Gapha at Level 38 ok Mar 01 2008, 22:17:26 CET Killed Xeniak at Level 57 ok ponad 3 minuty sie trzymalem aje fajny jam co :D:D BORUTKA ! |
Kisia jestes nikim w porownaniu do Eve. Jemu nalezy sie szacunek za to co zrobil na iridi.
Fevol aka fenix - Jezu znowu on... Nie dziwie sie czemu zrobil jako pierwszy outfit pajaca. :/ Boruta xD kurwa powstrzymaliscie mnie od zlapania pz huje! JAK UMIERAC TO Z GODNOSCIA! Niedlugo low lvl ;] |
Cytuj:
DAKS<333333 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fenix - Zdziwil bys sie ;] znam cie lepiej niz myslisz. |
Ale mam kurwa rozterke ja WaS mowie ja WAm !!!
Kisia to spoko koles <3 Mlody i Evek rl <3 nie mam kogo wyzywac !!! X(X(X(:o:o:D:(:]:p:p:);(:evul::cup::cup::cup::cup: |
@Metek huju
|
Cytuj:
nigdy nie placilem, bylem vice liderem w triadzie, bylem liderem gildi fusion która wygrala wojne. wylotowalem 1szego eplate na iridi zabilem 1szego demodrasa, 1szego oldwidowa, nie chce mi sie dalej wypisywac ale jak jestem dla ciebie nikim to trudno mastah pojde sie powiesić |
Cytuj:
|
@kielek mistrz from carlin
czaj saphira thread |
Cytuj:
TEKST ROKU " 22:56 Dax'Rider [78]: 22:56 Neldix [36]: ale padles 22:56 Neldix [36]: nie ma to jak zlurowac 22:56 Neldix [36]: na siebie 22:56 Dax'Rider [78]: 22:56 Neldix [36]: bongosow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |
|