![]() |
|
@Nestroo
Wydymali Cię bez mydla :D |
Nestro You Fail ! :D
Recon 3-0 Nestro Strasz dalej ;] Xaszkil ;) |
Cytuj:
--- ReconNieMaSkila dodał 0 minut i 49 sekund później --- Cytuj:
|
wyjdz i zamknij drzwi za soba X(
|
podaj ze nick tego osobnika :>
|
Nick? o prosze.. i stosunek do swoich guildmembersów
HAIL RECON _/ 18:02 Nestroo [133]: czesc frajerze 18:02 Nestroo [133]: :) 18:02 Nestroo [133]: z pacca nie skorzystasz w poniedzialek sie wycofa, juz bank zamkniety 18:03 Nestroo [133]: strace pacc sellera jedengo z trzech, ale huj, niech cofa all z reconu 18:03 Nestroo [133]: nara 18:03 Nestroo [133]: najedz sie 700k pajacu 18:05 Vayes [180]: jebie mnie recon 18:05 Vayes [180]: wycofuj Och :/ Ach :\ Ehh :| Recon rules |
no chłopaki z reconu do roboty pks z tych waszych zadupiów i jazda do wa-wy wpierdolic
|
Cytuj:
|
Nestroo placz dalej na forum
Twoje dane ? Tomasz Iwanowicz Sloneczna 4a Zascianki Poland Jade do Yotox'a bo jest w Opolu :D Xaszkil ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nestroo
Sorry Ciebie ale Marcel nie kupywal u Ciebie pacc wiec nie wiem po chuj go tam wpisales You Fail :baby:
|
Do Victis doszedlem godzine temu, odrazu po haku. tu przynajmniej nikt nie jest za kase
18:31 Goratel [237]: 18:29xxx[xxx]: w sumie nie wiem ale wydaje mi sie z okolo 1/3 czasu na ile sie pacc kupuje 18:30 xxx[xx]: jakos tak 18:30 Goratel [237]: czyli jak mi minely 2 miechy niema szans zeby mi wycofal nie? 18:30 xxx [xx]: nie ma szans Martwi sie ktos? --- Neo_Matrix dodał 1 minut i 27 sekund później --- Marcel kupowal ;D Na niskim lvlu kupców mi szukali Lord Kasajev i Darmarz. wszystkie pacce sprzedane przez nich byly odemnie. Mieli z tego po 50k od pacca bo podnosili cene o 50k, pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie chce sie mieszac w wasze sprawy zbytnio, bo to nie moaj dzialka. Ale mysle, ze kazdy (zapewne wiekszosc) postapilaby podobnie w takiej sytuacji tracac dorobek z Tibii (bierzmy Tibie jak rl zycie, co moje nie ruszaj O.o). No i w sumie, kto by wiecej stracil? On (700k czy ile wy mu tam zabraliscie), czy wy, gdzie potracicei konta z powodu wycofania PACC. Z tego co pamietam, by konto nie zostalo usuniete, trzeba zamowic kolejnego PACCa. To juz sa kolejna koszta na ktore on was narazi... Oczywiscie, jesli uda mu sie cofnac owe PACC'e. Ale mniejsza, teraz i tak pewnie niektorzy z was mi zaczna "pociskac", no nie? :// Btw, bende puakau, gdyby ktos chcial napisac, bym tego nie robil :< Szkrojn: http://i291.photobucket.com/albums/l.../bossitanz.jpg Teraz zwykly item... >.< Hail Cipsoft. |
On nie umie wycofywać. Od tego zacznijmy. Pamiętasz Przemka, Neooooooo?
|
Cytuj:
A teraz żałuję, kiedy mówiłem żeby Ciebie nie rookowali :\ |
Cytuj:
Taaa po za tym nawet jak by wielka mi strata 300k ;< BTW. GL w Sprzedawaniu paccow uważaj bo ktoś kupi od ciebie teraz. Możesz wykreslic z listy sobie 2 osoby ziom thoriana i marcela. |
[QUOTE
Marcel kupowal ;D [/quote] buahuauhahuashu chyba nie srales dzisiaj Ss :D http://img443.imageshack.us/img443/513/220marcel.jpg |
Z listy kupujących juz dawno wszyscy reconi zostali wykresleni....
Rosan.. a raczej Cones co ci do tego ze mnie nie zrokowali... i tak jestes taki jak oni. Maka... 19:24 Goratel [237]: obok bialego mieszkasz nie 19:24 Goratel [237]: to GL ps przyjedziesz z laptopem? niby od kompa nie wstajesz.... Przemo nie mial wycofanego pacca bo kupowany byl od starego sellera z którym kontaktu nie mam, mialem od niego pierwsze 3 pacce które poszy na neranie... czy ktos kupi odemnie pacce teraz? napewno tak. Nie jestem frajerem i nie okradam kolegów. Was ojebie przy pierwszej okazji, ale podkreslam slowo kolegów...:baby: 700k mi wisi, chodzi o sam fakt. Pomagaj komus a oni cie potraktuja jak szmate. Gz chlopaki mam nadzieje ze te paki jednak da sie cofnac... --- Neo_Matrix dodał 1 minut i 45 sekund później --- Marcel a co brales pacca od Kasajeva, Darmarza czy Anabrotto? :) o bosze oni mi naganiali klientów noobie |
Cytuj:
--- Swoon dodał 3 minut i 53 sekund później --- Nestroo Ja pierdole Mule nie rozumiesz tego ze on nie kupil jeszcze zadnego pacca na Neranie ? :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |
|