![]() |
|
Cytuj:
i tak, to mialo byc do viova |
Z tymi blessami to miałem bardziej na myśli Montheusa i Toksonga. Shaikon i jeszcze kilku odważnych wojowników hardkoru odpaliło skulle i zaczęło bić Kasjusza. Dla Shaikona skończyło się to zgonem, dla reszty panicznym mapclickiem.
Kura uciekł, później się zaśmiał i po 15 następnych sekundach zdechł. |
a co do ucieczki kury, to raz wybiegł ze statku jak byłem online na mavee i myślał, że mamy mass loga.. uciekał aż się kurzyło na blessy thais ; o od 2-3 osób ?
@edit i co do deda kury to dobił go jakiś Arth Xearus XD |
@up2
A ty sie odpierdol od moic blesow "hardkorze" B) Co do Shaikona i Kury, BRAVO CHŁOPACY!_/ |
Cytuj:
Co do gleby Montheusa, to na vt myślałem, że pierdolnę ze śmiechu... i w sumie dobrze, że padł. Może następnym razem na hasło "Montheus uciekaj/wy*******aj stamtąd" posłucha. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rosi trolluje na tym forum juz od dluzszego czasu i nie zdazyles jeszcze zauwazyc ze czesto tak pie_doli bez sensu?
|
Cytuj:
|
Nie ma za co.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To tak podsumuwujac 2009 rok wy zajebisci my chujowi.
Szczesliwego nowego roku ! |
Cytuj:
Paziem byłeś, paziem będziesz. edit: Dowiedziałem się, że studiujesz na GUM. W sumie uczelnia pod względem LEPu trzecia w Polsce, więc nie wiem, dlaczego robisz z siebie idiotę. Bo jeśli faktycznie tam studiujesz (a Alor mówi, że nie ściemniasz) to są dwie opcje: 1) robisz z siebie pajaca "na pokaz" 2) jedziesz na dopalaczach byle zaliczyć i mieć ładny wpis w indeksie "3" Więc - ogarnij się i nie rób już z siebie idioty. |
Heh chopaki to tylko gra padlem i wrocilem na pole walki niestety jakis daun niby zrobil missclicka (Arth Xearus) gdyby nie to drugiego zgonu by nie bylo .
jesli tak zwany Kasjusz aka Zirkov czyta te forum to niech napisze do mnie w grze ;p |
Cytuj:
|
W tym momencie to obrazasz mnie jesli mowisz ze jestem uposledzony . ja tam mam w dupie na co ty chorujesz ale nie musisz mnie tym mianem nazywac .
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |
|