Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Abor 17-12-2009 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2705157)
Chyba pomyliłeś osoby paziu, i do kogoś innego kierowałeś posta.

przy obecnym stanie rzeczy to Ty mozesz pastowac moje buty swoim jezykiem :) i nie przeskoczysz tego dopoki nei skonczysz szkoly dziecko

i tak, to mialo byc do viova

viov 17-12-2009 13:38

Z tymi blessami to miałem bardziej na myśli Montheusa i Toksonga. Shaikon i jeszcze kilku odważnych wojowników hardkoru odpaliło skulle i zaczęło bić Kasjusza. Dla Shaikona skończyło się to zgonem, dla reszty panicznym mapclickiem.

Kura uciekł, później się zaśmiał i po 15 następnych sekundach zdechł.

Leslaw 17-12-2009 13:41

a co do ucieczki kury, to raz wybiegł ze statku jak byłem online na mavee i myślał, że mamy mass loga.. uciekał aż się kurzyło na blessy thais ; o od 2-3 osób ?

@edit

i co do deda kury to dobił go jakiś Arth Xearus XD

Canabis 17-12-2009 13:53

@up2
A ty sie odpierdol od moic blesow "hardkorze" B)

Co do Shaikona i Kury, BRAVO CHŁOPACY!_/

Wiecznyodpoczynek 17-12-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viov (Post 2705217)
Z tymi blessami to miałem bardziej na myśli Montheusa i Toksonga. Shaikon i jeszcze kilku odważnych wojowników hardkoru odpaliło skulle i zaczęło bić Kasjusza. Dla Shaikona skończyło się to zgonem, dla reszty panicznym mapclickiem.

Kura uciekł, później się zaśmiał i po 15 następnych sekundach zdechł.

A mnie z kolei bardzo ciekawi, jak Elven krzyczał, że ma trapa, skoro nawet nie ma mikrofonu, HAHAHAHAHA.

Co do gleby Montheusa, to na vt myślałem, że pierdolnę ze śmiechu... i w sumie dobrze, że padł. Może następnym razem na hasło "Montheus uciekaj/wy*******aj stamtąd" posłucha.

Yanne 17-12-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2705198)
Ty to magro serio popierdolony jestes, idz sie tam ucz plywac lepiej.

Shaikon mial skulla? Bo tak w 20 osob wbijac unjusta na 200 maga to niezbyt rozsadne.

Radzio, na chuj kurze blessy skoro ma rsa? :P

odezwal sie ten co zaliczyl zgona na widok wodki xd bo Vodka byla nie napoczeta na tej fotce!!11;d, a plywac umiem xD tylko kondycha za slaba xd

viov 17-12-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2705242)
A mnie z kolei bardzo ciekawi, jak Elven krzyczał, że ma trapa, skoro nawet nie ma mikrofonu, HAHAHAHAHA.

Co do gleby Montheusa, to na vt myślałem, że pierdolnę ze śmiechu... i w sumie dobrze, że padł. Może następnym razem na hasło "Montheus uciekaj/wy*******aj stamtąd" posłucha.

Jak by na to nie patrzeć, to szkolimy was na zajebistych wojowników. Cena każdego kursu to blessy albo bp ;d

Kino_000 17-12-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2705242)

Nikt nie napisal ze Elven krzyczal wiec wtf?

Jaz 17-12-2009 17:09

Rosi trolluje na tym forum juz od dluzszego czasu i nie zdazyles jeszcze zauwazyc ze czesto tak pie_doli bez sensu?

Wiecznyodpoczynek 17-12-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2705274)
Nikt nie napisal ze Elven krzyczal wiec wtf?

Nie mówię o tym, co ktoś napisał na forum, ale taka informacja dotarła od was do nas. Nie wiem kto od nas z VT wam takich bzdur naopowiadał, albo kto to wymyślił, ale chciałbym podziękować za 10 minut niepohamowanego śmiechu. :)

Jaz 17-12-2009 17:25

Nie ma za co.

Kino_000 17-12-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2705294)
Nie mówię o tym, co ktoś napisał na forum, ale taka informacja dotarła od was do nas. Nie wiem kto od nas z VT wam takich bzdur naopowiadał, albo kto to wymyślił, ale chciałbym podziękować za 10 minut niepohamowanego śmiechu. :)

No to naprawde fajnie na tym vt macie ^^

Elooo 17-12-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kino_000 (Post 2705306)
No to naprawde fajnie na tym vt macie ^^

lepiej miec 10 min smiechu niz zbierania ludzi i nobow skad sie tylko da po to zeby biegac przez 2 h po thais zabic kogos uciec do defa stracic pz i dac loga JESTESMY TACY FAJNI teraz mozemy isc spac

Kino_000 17-12-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2705311)
lepiej miec 10 min smiechu niz zbierania ludzi i nobow skad sie tylko da po to zeby biegac przez 2 h po thais zabic kogos uciec do defa stracic pz i dac loga JESTESMY TACY FAJNI teraz mozemy isc spac

Montheus padl na opencie, wasz 200 ms tez. No ale wy wiecie lepiej :P

Tenszinkan 17-12-2009 19:10

To tak podsumuwujac 2009 rok wy zajebisci my chujowi.

Szczesliwego nowego roku !

Gonzo 17-12-2009 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2705210)
przy obecnym stanie rzeczy to Ty mozesz pastowac moje buty swoim jezykiem :) i nie przeskoczysz tego dopoki nei skonczysz szkoly dziecko

i tak, to mialo byc do viova

Wow, wielki jesteś, masz maturę! ;OOOOO Rozumiem, że uważasz to za swój życiowy sukces (obok 15000000 experience points w Tibii) dlatego musisz swoją frustrację przelać na niskich lotów bluzgi w moją stronę.

Paziem byłeś, paziem będziesz.

edit:

Dowiedziałem się, że studiujesz na GUM. W sumie uczelnia pod względem LEPu trzecia w Polsce, więc nie wiem, dlaczego robisz z siebie idiotę. Bo jeśli faktycznie tam studiujesz (a Alor mówi, że nie ściemniasz) to są dwie opcje:

1) robisz z siebie pajaca "na pokaz"
2) jedziesz na dopalaczach byle zaliczyć i mieć ładny wpis w indeksie "3"

Więc - ogarnij się i nie rób już z siebie idioty.

Kuraa 17-12-2009 19:46

Heh chopaki to tylko gra padlem i wrocilem na pole walki niestety jakis daun niby zrobil missclicka (Arth Xearus) gdyby nie to drugiego zgonu by nie bylo .
jesli tak zwany Kasjusz aka Zirkov czyta te forum to niech napisze do mnie w grze ;p

Leslaw 17-12-2009 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2705383)
Heh chopaki to tylko gra padlem i wrocilem na pole walki niestety jakis daun niby zrobil missclicka (Arth Xearus) gdyby nie to drugiego zgonu by nie bylo .
jesli tak zwany Kasjusz aka Zirkov czyta te forum to niech napisze do mnie w grze ;p

bla, bla, bla jaki Ty jesteś upośledzony... a co do itemów to mam je ja

Kuraa 17-12-2009 22:12

W tym momencie to obrazasz mnie jesli mowisz ze jestem uposledzony . ja tam mam w dupie na co ty chorujesz ale nie musisz mnie tym mianem nazywac .

Grebol 17-12-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2705446)
W tym momencie to obrazasz mnie jesli mowisz ze jestem uposledzony . ja tam mam w dupie na co ty chorujesz ale nie musisz mnie tym mianem nazywac .

wypierd alaj bocie jebany . Psie. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09.