![]() |
|
Zal mi ich(Cipek). Jak chcemy reseta to pisza ze to nie ich wina ze tracimy eq/lvl na kicku bo to nie oni go powoduja , ale gdy oni robia resety i my tracimy PRZEZ nich lvl'e/eq to wtedy sie nie zapytaja czy reset jest potrzebny?
|
Mi sie niestety nie udało uniknąc freezów...
Jan 31 2008, 15:58:07 CET Died at Level 65 by a dragon lord Hail honera >.< |
|
Nika Gratz dla bota <3
|
@Trickhor
Gratz ! :] @Nikaia NOOB ! @Royal Vwking ale HAM z Ciebie ;/ !1 @Spawciu Pedofeel, ale i tak Cie Lofusiam <333 |
|
xD
xD:D RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
Sorry
Sory Ale Jestem Nowym Uzytkownikiem Forum I Dopiero sie Ucze ja to cos zrobic :P
|
3 post
Kurwa Jak SIe Wkleja Foty..? Ja Pierdole..
|
Chciałbym dzisiaj ogłosić kilka rzeczy:
po 1. Frut... nie chce mi sie ciebie cytowac, ale gdy dalem swoje zdjecie napisales "jednostrzalowiec" otorz gdy zobaczylem twoje zdjecie zasmialem sie glosno, szczerze jebnąl bym raz i by nie bylo co zbierac. po 2. Gdy dalem swoje zdjecie na forum wszyscy ja krytykowali. Pomyslcie jak sie czulem, i jak wy byscie sie czuli gdyby po tym jak daliscie zdjecie cala strona byla zapisana wypowiedziami typu "ale leszcz, jednostrzalowiec, jaka pizda". po 3. Chcialem oglosic, ze bardzo przepraszam Spawcia, za to ze zle go ocenilem i wyzywalem. "Zachowalem sie jak gowniarz, to sie juz wiecej nie powtorzy". Naprawde ze szczerego serca cie przeprasza. po 4. Sir-Kotlet po swoim mega kozackim wystopieniu w grze oglosil ze mam hunta (podobnie jak ghomez) czekam juz przeszlo 2 tygodnie i nic, panowie powiedzcie kiedy mam zaczac sie bac. po 5. Panowie, kazdy kto dal rl fote jestescie super extra mega piekni, nieprzejmujcie sie gdy ktos was krytykuje, najczesciej to nooby ktorzy sami wygladaja jak "sprzedaj twarz po co ci dwie dupy", kazdy ma swoj urok, a piekno to nie tylko wyglad zewnetrzny. po 6. juz ostatnie, zna ktos typa o nicku Czesio of the night. Koles pisze do mnie ciagle z bluzgami a potem sie nie odzywam, i nie wiem ocb;p @ Nie, nie jestem analfabeta ani dysortografem. Poprostu nigdy nie zwracam uwagi na ortografie i interpunkcje piszac tutaj posty. :D |
@ Xiaq
Zacznijmyod tego ze moze masz te 14 czy tam 15 lat, ale twoje zachowanie mowi o czyms innym.Max dalbym ci 8-9lat.A jezeli chodzi o Fruta to sie zgodze z nim ze jestes jedno strzalowiec. A twoje ss to n/c jak mozna sie bawic tym w paincie dopisywac jakies gowno na rozowo (?) PS. Gratz wszytskim kumplom <piwo> |
lol. Zrobilem to tylko raz, i nie powiem dlaczego. A moze chodzi ci o dopisanie "Me" to kolor czerwony byl i zazcaczylem zeby wiedzieli kttory to ja. ale N/c cioto.:D BTW nick w grze?
@edit up prewnie Ghomez, wiec tym komentem sie nie przejmuje. Odezwala sie osoba ktora z Bezele wywalila 50% guild :D wes wogule jestes 2 owner i myslisz ze nikt o tym nie wiem. Noob jetses i tyle |
chyba ghomez, nie widzisz profilu?
|
Cytuj:
88lev - tinipic bo imageschack nie chcial wejsc a mi sie nie chce czekac az 'ktos' lub 'cos' to naprawi http://i28.tinypic.com/2uqbsc6.jpg |
Eh Xiaq sam sie kur** prosiles o wywalenie z gildii.A jezeli chodzi o gildie to noob jemus arrows wywalil wszytskichoprocz vicka i leadera.
I jezelichodzi o moje Acc a dokladniej o Ghomeza to grala gra i grac bedzie tylko 1 osoba !!! W h*j osob na servie ci to potwierdzi, no ale jezeli kupiles swoje konto na allegro lub dostales od starszego brata to twoj problem. |
@ Xiaq
Po pierwsze tak jak to mówil ghomez, z gildii ludzi powywalal Jemus. Po drugie znam Ghomeza z rl i nikomu nie sprzedal swojego konta i jesli wierzysz w bajeczki innych osob to poprostu szkoda takich ludzi. |
Wie ktoś może coś o jutrzejszym poi??
|
Czyżby znowu ( -.- ) próbowali??
|
|
Podobno tak jak pytałem sie spawcia to mówił że w sobotę ale nie wiem czy to jest wałek czy co
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |
|