![]() |
|
moderatorowi sie nudziło i wyjebał all posty -.- (6 ptk będzie :p)
tylko dlaczego :/ EEEEE MODEK CZEMU ŻEŚ USUNOŁ ALL POSTY???? |
moderatorowi sie nudziło i wyjebał all posty -.- (6 ptk będzie :p)
tylko dlaczego :/ EEEEE MODEK CZEMU ŻEŚ USUNOŁ ALL POSTY???? oj dubel :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
nie ma za co ;]
|
12:56 You advanced in distance fighting.(68)
http://i79.photobucket.com/albums/j1...lle/UO0029.jpg 15:57 You advanced in distance fighting.(69) http://i79.photobucket.com/albums/j1...lle/UO0031.jpg |
@omo
Widze ze nie lubisz skillowac, ale jeszcze tylko jeden skilll.. ;d @tiki Zajefajne te mangi walisz :P |
@Neo
Tobie to sie pewnie podoba odzienie tej mangi przede wszystkim ;d;d |
Cytuj:
|
@Omo
Tez chce zeby mi tak szybko dist rosl :D:D :) @Tiki Widze ze (wreszcie) zaczelas cos pisac na forum :D A mi tez kiedys mialas cos narysowac xD Remeber? ;) |
@up
rzotek ale tak sie do kobiety nie mówi zwłaszcza artyski "czy pamiętasz że obiecałaś mnie narysować skromny rysunek?" tak sie to mówi a nie kurde Cytuj:
Cytuj:
|
Do artystki moze i nie ale do dobrej qmpeli/przyjaciolki chyba tak mozna :)
@Down FAKE!! xDDD Gdzie Ty znalazlas taki tekst "Widze ze (wreszcie) zrobilas sobie acc na forum" :D:D:D :) @Down again No co Ty :D |
Cytuj:
Cytuj:
@up cwaniaczek, brak slow na ciebie ;p |
@Omo
Mam dla ciebie ponad 200 kamykow :) (chyba 260~) ale musisz poczekac az zniknie red bo mam je w carlin, a teraz mieszkam nagi w swiatyni w thais... <biedak> teraz by mi sie przydal outfit beggara xD |
Zgadzam sie !!!!!!!!
Cytuj:
Popeiram pomysl Polskiej gildi!!! Sam gram na tym serverze chociaz obecnie jestem w Gildi Choas (pozdro dla czlonkow) jednak Brazyle zbyd sie cwania i jak urosniemy kiedys w sile to im dokopiemy !!! W piatek ferrie Pacc juz prawiej wiec proponuje aby od 35lvl+ rekrutowac albo lepiej od 40lvl+ Szczegolnie Sorcow Knightow Druidow i Palli czyli wszystkich :) |
[Ironia on]
@UP Tak taaak jeszcze parade rownosci!!! [Ironia off] |
@mietekg
te dobre no co ty nie powiesz :D |
@Mietek
Zobacz na date tego posta ;) |
@omo
kasuj linka z commenta na tibia.com do seba juz dostal za to bana na miecha |
Cytuj:
W necie ^^? |
No to mietek wyjechal dzis jest 6ty Lutego? a to bylo pisane 8 go lutego:s.
@Bereton O dawno tu nie pisales :P. btw.Szukam ekipe na dwarf hella ,crusarder helmeta i ofa! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |
|