![]() |
|
|
@Up
NO TO GRATZ ^^ Jak narazie to wygrywacie :p |
@cam
Em... oni sie szli specjalnie zabic? nie mogli postawic f fielda i po nim latac?;/ blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie... a reszta stala jak wryta, jedynie rostek sio aylithe, to jedyne co zauwazylem:P a jak padla 1 osoba to all spierdolili...;/ |
york jest bardzo niedaleko suwałk,to do skopo de mastera ; ]
|
Gdyby cale LS bylo to by mieli szanse wygrac8o 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Xasero
Co z tego ze nas 10 online? Bylo nas tam 8 i niezla rozrube zrobilismy. @Zimpixa Co ma do tego Duo da Jah? @Lolus czy jak ci tam Jestes smieszny po prostu i tyle, nie chce mi sie nawet ciebie komentowac. I teraz kazdy bedzie wiedzial o co mi chodzi a ty nie, bo jestes noobem. Podpowiedz: przeczytaj swoje posty, obejzyj jeszcze raz filmik, pograj chociaz rok w tibie i moze zrozumiesz. |
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"
|
z jakiego powodu oni byli na dlair ??
|
Noo ja widze ten sam czas i hwl chars jako zabojcow przez co wnioskowalem ze tez sie udzielal na wojnie przez co padl
|
@xaseros
Kim ty w ogole jestes ze sie odzywasz? Nie bylo ci tam wiec milcz (czytaj: zamknij jape). Btw na filmiku catri nie widac paru rzeczy. |
Cytuj:
Co jeszcze nasuwa mi sie na mysl po obejrzeniu filmu to to ze bledem bylo pozwolic im podejsc na mostku , wiem ze cierzko bylo wstrzelic m walla miedzy nich (pewnie mieli dane follow na siebie) , ale w wypadku gdy podchodzili zwartym szykiem , trzeba bylo ratowac sytacje combosami w prowadzacego lub "najslabsze ogniwo szyku" w zasiegu shoterow. Wiem ze to tylko gadanie moje i latwo jest mowic jak sie obejrzalo akcje na spokojnie, ale wieze ze kolejne potyczki LS - HWL beda bardziej wyrownane (ta konkretna akcja zasluguje na uznanie , bo gdyby mieli z 400-500 sd power wicej , wynik walki moglby byc zgloa inny). Jakie pozytywne wrazenie odnioslem po obejrzeniu filmu ? Chlopaki maja jaja, i widac ze nie boja sie o swoje postacie (co czesto jest zarzocane) , druga sprawa , texty Daero i kogos tam jeszcze nabijajce sie z "polskości" , powodzenia zycze polakom w HWL , jestescie tylko nazedziami , bo jesli mielibyscie jaki kolwiek szacunek u "tych graczy" , nie psioczyli by na wasza nacje , a tymbardziej nie w waszej obecnosci. pzdr. |
Pomysl mieliscie niezly, wykonanie do czasu bylo niezle, ale brakowqalo wam SD power... Szkoda bylo sie wydurniac jak mieliscie 3 EK i cos 3 czy 4 shooterow...
A najbardziej to w akcji mi sie podoba Sir Babolek. :D Nasz gwiazdor chyba czuje sie znudzony na hydrach i zachcialo mu sie walczyc ;) A jestem wiecej niz pewien ze sytuacja bedzie taka sama jak z Parencikosem. Juz nie wspominajac ze babolek blysnal w poprzedniej wojnie. |
Mnie doszly sluchy jak to babolek wczoraj popil sobie moze nie do konca wiedzial co sie dzieje :] :] :]
|
Name:Raltios
Feb 18 2007, 09:08:01 CET Killed at Level 68 by Zocha Hydraulik and by Adelao |
Cytuj:
Oby wiecej takich akcjii!! I Wiecej shooterow. Jest Filmik?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Przyznam ze plan byl dobry, gdyby bylo wiecej shooterow napewno HWL by ucieklo albo sie zlozylo na ziemie.
Byla Akcja Kiedy Mogl poleciec m wall gdy nuskei czy tam keekz sam z przodu. Jak by bylo wiecej shooterow napewno padl by. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |
|