Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 17-02-2007 22:56

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18955

jupi mam fraga XD

Xsasero 17-02-2007 23:13

@Up

NO TO GRATZ ^^ Jak narazie to wygrywacie :p

aragorn uczciwy 17-02-2007 23:13

@cam
Em... oni sie szli specjalnie zabic? nie mogli postawic f fielda i po nim latac?;/ blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie... a reszta stala jak wryta, jedynie rostek sio aylithe, to jedyne co zauwazylem:P a jak padla 1 osoba to all spierdolili...;/

Kenseji 17-02-2007 23:18

york jest bardzo niedaleko suwałk,to do skopo de mastera ; ]

NOHAS 17-02-2007 23:23

Gdyby cale LS bylo to by mieli szanse wygrac8o 8o

aragorn uczciwy 17-02-2007 23:30

Cytuj:

Gdyby cale LS bylo to by mieli szanse wygrac
Moglo byc ich 100 a i tak by staniem w miejscu nie wygrali^^ Nikt z naszych nie szczelal

Lord Hybrid 17-02-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korzen_82 (Post 1273926)
Hybrid hacknął 121 EK Stalmir na Harmonii - teraz ma +70lvl =)

Taaa tylko nie bij... na moim koncie jest jeszcze 1000 innych w tym Jejihev ( już nie pamietam jak dokładnie sie pisało ten nick ale to ze śmiechu z Ciebie =)

Xairax_pl 17-02-2007 23:45

@ Xasero
Co z tego ze nas 10 online? Bylo nas tam 8 i niezla rozrube zrobilismy.

@Zimpixa
Co ma do tego Duo da Jah?

@Lolus czy jak ci tam
Jestes smieszny po prostu i tyle, nie chce mi sie nawet ciebie komentowac.
I teraz kazdy bedzie wiedzial o co mi chodzi a ty nie, bo jestes noobem. Podpowiedz: przeczytaj swoje posty, obejzyj jeszcze raz filmik, pograj chociaz rok w tibie i moze zrozumiesz.

Xsasero 18-02-2007 00:19

@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Nireek 18-02-2007 01:17

z jakiego powodu oni byli na dlair ??

Zimpa 18-02-2007 01:18

Noo ja widze ten sam czas i hwl chars jako zabojcow przez co wnioskowalem ze tez sie udzielal na wojnie przez co padl

Xairax_pl 18-02-2007 01:44

@xaseros
Kim ty w ogole jestes ze sie odzywasz? Nie bylo ci tam wiec milcz (czytaj: zamknij jape).

Btw na filmiku catri nie widac paru rzeczy.

Ajron 88 18-02-2007 06:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsasero (Post 1274669)
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Xairax robil co do niego należalo , co do ich odwrotu , trzeba byc slepym zeby wytykac to jako blad , dobrze zrobili , Aylitha nie mial juz jak sam zblokowac drogi HWL --> Shoterzy LS , wiec albo padl by Aylitha (tak jak sie stalo) albo padli by wszyscy , wedlug mnie podjeli dobra decyzje.

Co jeszcze nasuwa mi sie na mysl po obejrzeniu filmu to to ze bledem bylo pozwolic im podejsc na mostku , wiem ze cierzko bylo wstrzelic m walla miedzy nich (pewnie mieli dane follow na siebie) , ale w wypadku gdy podchodzili zwartym szykiem , trzeba bylo ratowac sytacje combosami w prowadzacego lub "najslabsze ogniwo szyku" w zasiegu shoterow. Wiem ze to tylko gadanie moje i latwo jest mowic jak sie obejrzalo akcje na spokojnie, ale wieze ze kolejne potyczki LS - HWL beda bardziej wyrownane (ta konkretna akcja zasluguje na uznanie , bo gdyby mieli z 400-500 sd power wicej , wynik walki moglby byc zgloa inny). Jakie pozytywne wrazenie odnioslem po obejrzeniu filmu ? Chlopaki maja jaja, i widac ze nie boja sie o swoje postacie (co czesto jest zarzocane) , druga sprawa , texty Daero i kogos tam jeszcze nabijajce sie z "polskości" , powodzenia zycze polakom w HWL , jestescie tylko nazedziami , bo jesli mielibyscie jaki kolwiek szacunek u "tych graczy" , nie psioczyli by na wasza nacje , a tymbardziej nie w waszej obecnosci.

pzdr.

Bartol1 18-02-2007 09:52

Pomysl mieliscie niezly, wykonanie do czasu bylo niezle, ale brakowqalo wam SD power... Szkoda bylo sie wydurniac jak mieliscie 3 EK i cos 3 czy 4 shooterow...

A najbardziej to w akcji mi sie podoba Sir Babolek. :D Nasz gwiazdor chyba czuje sie znudzony na hydrach i zachcialo mu sie walczyc ;) A jestem wiecej niz pewien ze sytuacja bedzie taka sama jak z Parencikosem. Juz nie wspominajac ze babolek blysnal w poprzedniej wojnie.

Zimpa 18-02-2007 10:16

Mnie doszly sluchy jak to babolek wczoraj popil sobie moze nie do konca wiedzial co sie dzieje :] :] :]

Toca 18-02-2007 10:40

Name:Raltios

Feb 18 2007, 09:08:01 CET Killed at Level 68 by Zocha Hydraulik
and by Adelao

Neco15 18-02-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1274989)
Name:Raltios

Feb 18 2007, 09:08:01 CET Killed at Level 68 by Zocha Hydraulik
and by Adelao

Gratz, no to mamy 9:1
Oby wiecej takich akcjii!!
I Wiecej shooterow.
Jest Filmik??

Toca 18-02-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neco15 (Post 1274997)
Oby wiecej takich akcjii!!
I Wiecej shooterow.
Jest Filmik??

Nie ma filmiku :(

aragorn uczciwy 18-02-2007 11:18

Cytuj:

Jakie 9:1?? Przeciez Lovize zabil 2x jakis HWL, i konda chyba malaksa, wiec jest 9:4

Cytuj:

Ja widzialem to samo, waliliscie wogole w HWL? Moze mi umklo, albo Xairax inny filmik ogladal, ale wy tam tlyko staliscie i sie patrzyliscie jak wasi padaja... Moze czekaliscie na posilki?

Neco15 18-02-2007 11:28

Przyznam ze plan byl dobry, gdyby bylo wiecej shooterow napewno HWL by ucieklo albo sie zlozylo na ziemie.
Byla Akcja Kiedy Mogl poleciec m wall gdy nuskei czy tam keekz sam z przodu.
Jak by bylo wiecej shooterow napewno padl by.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.