![]() |
|
Cytuj:
hahahaha owned xD ! |
Cytuj:
sciagniecie gaci i checkniecie czy ma dingdonga = 0.5 minuty sex-change operation nie wchodzi w gre w tym wieku, chyba ze illegal, ale nie chce mi sie wierzyc, ze ktos moze byc na tyle glupi, zeby swiezo po takiej operacji startowac na MŚ bedac swiadomym ryzyka, jakie sie podejmuje. |
A już za chwilę finał na 200m!
--- Arka_Sath_Wielki dodał 3 minut i 53 sekund później --- BOOOOOOOOOOOOOOOOOOLT 19,20 !!:cup::cup: --- Arka_Sath_Wielki dodał 4 minut i 53 sekund później --- A NAWET 19,19! xD |
Niesamowicie powalony człowiek =D
|
Omg wiedziałem, że Bolt ich pociśnie : d
|
Bolt - coś pięknego, rekord świata w pięknym stylu (szczególnie kilkadziesiąt pierwszych metrów), ma się wrażenie, że gdyby chciał, to pobiegłby jeszcze szybciej...
|
AFFFFFF ZAGAPIŁEM SIĘ I NIE OBEJRZAŁEM...
Cytuj:
|
LECH 8o znaki
|
Lech w ostatniej minucie strzela gola i wygrywa 1:0 haha :D
|
Juz mialem kupon targac, a tu taka mila niespodzianka :D
|
Kuchenkarz. \o/
|
Gancarczyk - poziom reprezentacyjny. Dodajmy do tego Golanskiego, ktory akurat jest w formie, i problem lewej obrony w kadrze mamy z glowy na kilka lat. A jesli mimo tego w nastepnym meczu na tej pozycji zagra Krzynowek, to chyba osobiscie zatluke Leo gumowym mlotkiem.
Pierwsza polowa ze wskazaniem na Brugge, druga (zwlaszcza od ok 60 minuty) dla Lecha. Golik zamknal usta wszystkim krytykom. Smudy. Tym, ktorzy krytykowali go za notoryczne niewstawianie Gordana do skladu. |
Cytuj:
|
A tak swoją drogą dla mnie prawdziwi mistrzowie to dziesięcioboiści bo potrafić nawet 9 dyscyplin wykonywać na takim poziomie to dla mnie jest coś niesamowitego.
|
Ta panienka co złoto zdobyła w skoku wzwyż miała nieziemski tyłeczek!
A Bolt to klasa =) |
Cytuj:
Co do Bolta- chciałbym go zobaczyć na setkę bez żadnego zwalniania przed metą, 100% sprint od początku do końca :) |
Tez lubie Vlasic :D
Na 100% bieg Bolta poczekacie sobie jeszcze pare rekordow. @down gupi jestes ;/ jest wiele gorszych nubie ;/ |
@up
http://img30.imageshack.us/img30/808...2912200969.jpg całuj :| Nom ale Blanka ma taką twarz, że by mogła w horrorach grać :/ Jest, ale ta w wyborach miss raczej nie będzie startować. |
Fajnie sobie rzucają oszczepami w ulewe nad stadionem : ) Masakryczne warunki do zawodów : P
|
Nie ma to jak w 92 minucie wyłączyć mecz....a co do Bolta ...on biega tak jakby go ktoś z kuszy wystrzelił..
|
Jak by Cię "Gay" gonił też byś tak zapier..... ^^
|
To jak mysliscie, na ktorej wielkiej imprezie lekkoatletycznej Bolt pobiegnie na 100%? Jak dla mnie, to na mistrzostwach swiata po IO w Londynie ;D
|
Cytuj:
Oczywiście nie mam na myśli dyscyplin typu podnoszenie ciężarów gdzie dominują wieloryby... |
Masz na myśli tego niemca? Nie bardzo .... ^^
@down 1 strona/2 strony wstecz - nie jesteś szybki :( |
Albo biegaczke Semenya bodajrze sie nazywa :D Ustalaja jaka ma plec. To dopiero komedia :P
|
Cytuj:
http://sport.wp.pl/kat,109318,title,...l?ticaid=189b6 lol |
Braz w skoku wzwyz Sylwestra Bednarka. Pobil swoj rekord zyciowy pokonujac 2,32m ;D
Bardzo mile zaskoczenie, po upadku Marcina Lewandowskiego w polfinale 800m, ktory i tak w finale pobiegnie \o/ |
A no, te mistrzostwa ogólnie dla nas nawet udane :)
|
Arka - Wisła 0:1 po pięknym golu... samobójczym.
Na ostatnie 17 meczy w ekstraklasie, Arka wygrała tylko 1 :(:/ Arka grać!!! X( |
Hehe, a Zagłębie po 4. kolejkach 13 bramek straconych, wczoraj w meczu z Ruchem u siebie pierwszy raz udało im się nie stracić czterech bramek w jednym spotkaniu :D
|
Ronaldinho wruć do Unitet, bez ciebie nic nie wygramy! ;(:baby::baby:;(;(;(:baby:
|
Nie wierzę, Anita Włodarczyk przed chwilą ustanowiła nowy rekord świata w rzucie młotem :O
|
Ciesząc się, doznała kontuzji i teraz wszystko w rękach rywalek ;-)
|
A moje Newcastle wygrało<3 Yoh za sezon spuści wam łomot;D
|
ManU w pięknym stylu pokonało Wigan, mimo że pierwsza połowa na to nie wskazywała. A jutro się okażę, czy warto było postawić na Tottenham. ;)
K.Jay |
Good job Anita :>
Chociaz z ta kostka lekki fail ;D Juz widze demotywator :P |
Genialny rzut, ona jest swietnie przygotowana, chociaz ta Niemka za nia w szostej probie niebezpiecznie sie zblizyla.
Czekam na rzuty ponad 80 metrow. Bardzo cieszy postawa naszych sportowcow na tych mistrzostwach, oby tak dalej, okropnie przyjemnie sie to oglada :D Zapomnialem o Małyszu... Zajal trzecie miejsce w dzisiejszym konkursie w Zakopanem (to rowniez cieszy) :D @down nie dywanie tylko wycieraczce :D |
Dla mnie te skoki na dywanie to jest profanacja sportu...
|
ODWROC TABELE, A BAYERN BEDZIE NA CZELE ;;;;
Jezu juz nie moge na to patrzec... to co oni w tym sezonie graja to wola o pomste do nieba, srsly. Smiem twierdzic, ze nawet Lech by sobie z nimi poradzil jakby przyszlo grac tym druzynom ze soba w pucharach ; Wynalazki van Gaala typu Braafheid czy Badstuber kosztem m.in. Lucio... c'mon ; Tymoszczuk fail, w calym meczu nie moglem sie dopatrzec chocby jednego podania DO PRZODU w jego wykonaniu. Klose niewidoczny, a biorac pod uwage, ze on jesien zawsze mial 3x lepsza niz wiosne, to boje sie myslec co bedzie za pare miesiecy... Rensing - wyzej cenie sobie Muche z Legii, srsly. Bramkarz to powinien byc cel transferowy nr 1 w trakcie zimy, bo pewnie do konca sierpnia na nowego gk nie mam co liczyc. Ribery, Toni, van Bommel - ofc kontuzjowani. Ribery niby juz sie wyleczyl, pogral pol godziny w kadrze i lidze, i znow fail. Wina za to obarczam trenera, ktory zle dopasowal dla niego trening po kontuzji. I w ogole to generalnie ja juz wole Klinsmanna, przynajmniej dalo sie to ogladac ; |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |
|