![]() |
Hmmm fajne hmmm boskie hmmm MIODZIO 10/10 jak ty to robisz?XD
@edit & down bedzie kiedys jakas rekrutacja? w przeciwienstwie do innych nie muwie "o fajny fake wez mnie nick:" |
@Baldek:
Oni nie biagną tylko klękają -,-' |
Cytuj:
@topic nie no ja z tad wychodze, znowu no comment i znowu :cup: @edit wlasnie,nie czepiajcie sie Glaves'a,niedosc ze robi baaardzo dobry fake i mniej wiecej 20 obrazkow w 1-2 dni to wy sie jeszcze czepiacie,ze za wolno, noi oczywiscie z niecierpliwoscia czekam/y na next part @edit do statku podwodnego na Morzu Baltyckim xD eee statek podwodny nie zmiesci sie chyba na tak plytkim morzu,najglebsze miejsce na morzu baltyckim ma zaledwie 56m,no ale to tylko fikcja :) @edit 3 Acebb zapytal czy bedzie rekrutacja i ja mam te same pytanie :),z checia bym sie zaciagnal (chyba tak jak wszyscy),jakby co to moj nick...a zreszta jak bedziesz chcial mnie z rekrutowac to wtedy napisze,nie chce byc natretny :P |
11/10 of korseuXD
8o Greatest Fake in the year<o yeah englishXD> |
Nie wiem czy będzie rekrutacja. Mało prawdopodobne. Chyba że postanowie przedłużyćfabułe to wtedy. Będzie w przyklejonym temacie.
|
Cytuj:
Wiem wiem mogłem go wcześniej skomentować ale wcześiej nie zdążyłem :P |
Cytuj:
|
@Glaves
Hehe... Ciekaw jestem czy po The Village robisz coś new :P A co do przedłużanai fabuły to będzie fajnie, bo będzie więcej, ale wtedy to będzie głupio, bo się rozwlecze i nie wiadomo będzie OCB. Chyba, że ty masz jakiegoś Asa w rekawie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Glaves Data dołączenia: 22 02 2006 za 2 dni 1 rocznica twojego dolaczenia to grona forum.tibia.pl :) |
@up:
A za 9 dni będzie równo pół roku do mojej czwartej rocznicy. Ale co kurde z tego? :P |
@UP:
4 lata, ładnie ;] Też do tylu dojade xD @fake: Mało mam teraz czasu i niewiele na kompie siedze :( (mineły już 2 dni, a ja mam dopiero 2 obrazki z next parta xP ) Więc 15 część będzie niestety ze sporym opóźnieniem:confused: |
Nic dodać i nic ując. Poprostu piękne :D 10/10.
|
MI EVYL MI BED !!!11 JAK TY POZWOLIłEś MI ZGIąć!!
ABlakbakbK(Tłumaczenie:Nie jest zle) |
Może klękają ale widać jak by biegli no ale lodzio miodzio xDD
|
Cytuj:
@Glaves nie szpiesz sie :P,wazne aby fake by dobry |
Cytuj:
Cytuj:
|
hehe niezle :D fajne new part ;) gz
|
Nom dobry fake :D
|