![]() |
Po sporej przerwie postanowilem wrocic do ze?ta :D . Stoje na 12 moze jakis hincik?
|
>up
Większość na tym ma "Stop". Przejrzyj źródło. Dedukuj. Zastosuj. |
Zaczyna mi się to podobać xD 3 godziny nad 5a ślęczałem, a co najlepsze, odpowiedź przeszła mi przez myśli wcześnie, ale myślałem, że to nie możliwe żeby to było to 8o Haha ;) Jutro biorę się dalej do roboty :D:D
|
Chyba już wystarczy laby : p
#25 Niby jak mam to policzyć? :balwanek: Skracałem, dodawałem itd ale null : > >Caer Połączmy siły : / |
Bastash, też na tym stoję :S
Odezwij się na gg, to połączymy te wątłe siły :P |
Nadal nie wiem jak zrobic 12 :/
|
Potrzebuje wieeeelkiej pomocy z no. 27(001100100011011). Nie mam pojęcia o logice... Potrzebuje albo wytłumaczenia, albo linków do wytłumaczeń :D
|
#25 spędza mi sen z powiek ;\
Ukryty tekst:
Jeśli nie to szto? ; o |
@up Podaj linka, napisz co wiesz na PW to ci pomogę
|
@edit
Przepraszam, do usunięcia, nie doczytałem |
Czy mógłby mi ktoś pomóc w nr.7?
Nie mówcie, że hinty były na poprzednich stronach bo przeczytałem wszystko :( Widze napis "DeadlySeven_.jpg" i za nim jakiś zawór ale nie wiem co zrobić Halp Plax ! Pozdro @down Dzięki za podpowiedź... bardzo mi pomogła... |
>up
Albo nie przeglądałeś poprzednich stron, albo jesteś strasznie zacofany. |
Proszę o pomoc w 8! Jestem zdesperowany. Help me plx or fri itanz!
|
A jak przejść 1 zagadke ?
GDzie kliknąc zeby prrzejsc do 2 ? |
Cytuj:
I tyle. Proszę o pomoc w no.8! |
>up
Wracasz do OZ. Zastanów się jak to napiszesz. |
Ma ktos podpowiedz do 2?? xD Bo 1 to bez gimpa mozna przejsc ale tego nie wiem
|
Było w tym temacie tyle podpowiedzi, że można łatwo się domyślić.
No ale dobra: Ukryty tekst:
|
Moge wiedziec o co chodzi z tymi tetrisami, ze co klocki spadaja?? Bo mirror-rorrim rozumiem ale ocb z tetrisem??
|
Capality, w 5b widzisz - są kolory, a do kolorów umieszczone 'mirror' i 'notmirror'. Bierzesz te literki na wierzchu i przewracasz bądź nie, zgodnie z instrukcją w kolorze. No i wwal jeszcze tą literkę 's' na jej miejsce. A jeżeli będziesz miał nadal problem z rozwiązaniem to:
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |