![]() |
Ja bym proponowal wprowadzenie czegos w rodzaju 'skilla'(w innych grach) tzn,. ze knight na jakis czas moglby mocniej uderzyc , palkowi przydalby sie jakis troche oplacalny czar ofensywny , ale nie az tak zeby mogl expic magia jak sorc.
Co do tych skilli dla knighta moglyby sie ladowac okres czas badz mozna byloby kupic w sklepie cos co laduje i najlepiej gdyby dzialaly glownie na potwory. I ewentualnie zmienic sile UHa w zaleznosci do lvl , bo teraz duzy knight UH sie o wiele za malo zeby przezyc atak 5 sorcow na jego lvl , a przeciez wedlug zalozenia knight powinien byc jak czolg :p |
Najlepszy sposób na wyrównanie profesji ;d?
moim zdaniem zawsze będą się czymś różniły ,ale chyba takim najlepszym pomysłem byłoby powrót clienta 2002 ;d |
Zwiekszyc atak i czestotliwosc trafienia/ataku bolt
Zwiekszyc hit rycka i uzaleznic obrazenia z sd od defa/arma potwora/gracza Zmniejszyc szybkosc visa a nie jak karabin maszynowy:P Dodatkowa umiejetnosc ofensywna dla paladyna Zwiększyc zapotrzebowanie na runy dla kazdej profesji, a nie ze do 120 lvla rycek tylko uzywa uhow a po tym explo/hmm razem z palkiem... Sorc/druid praktycznie do 200 moze expic na manie:P Expowiska dla paladynow, dodatkowe dragon lairy i cos z gsami w stylu poha/d laira edron |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jestem nad ulepszeniem knightów/paladynów, dlatego też tak zagłosowałem w ankiecie.
Według mnie druid i sorc mają się teraz za dobrze [w szczególności chodzi mi o różdżki i szybkość rośnięcia many]. Pozdrawiam. |
SORC ma za dobrze, druid jets ok :)
nie patrzcie tylko na pacc, bo na faccu druid jest syfem a sorcem mozna niezle nawet grac :) 2up. chyba o to mu chodizlo, bo koles Xeremon chce zrobic wlasnie, zeby sd zalezalo od defa, a przeciez juz zalezy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
druid bez pacc to tylko fabryka uhuw jagy dali by druidowi sio to może to by sie zmieniło
|
up@
Sio masz na pacc'u więc "talk to the hand" :baby: |
Jak czytam te wasze "wypociny broniących się magów" to nachodzi mnie jedno pytanie: ilu z was grało sorcem/drutem przed update zima/2005???
Newsy o tym czytałem z kumplami wszystkich profesji i wszyscy mówili jednogłośnie: ten update zniszczy tibie. Jak widać tak się stało. Pewnie większość z was nie wiedziała co to tibia... Powiedzcie mi starzy gracze kiedy był lepszy klimat: wtedy gdy ktoś grał magiem jak potrafił grać, czy teraz gdy kolo sie wnerwi i sorciem wbije 100lvl w miecha?? Popatrzmy np. na Tajfuna który rządził na furorze za czasów sorców z skull staffem. Fala noobów z wandami/rodami w*******ającymi się gdzie sie da zasypała tibie... Moim zdaniem ostatnie "żółwie" były właśnie próbą zbliżenia knightów do sorców, ale powiedzcie mi gdzie średniowieczny klimat gry w żółwiach?? W tym przypadku nic już nie przywróci tamtego starego klimatu sorców/drutów z 15 lvlami i 40 mlvlami oraz wymiatających knightów i palli (chyba że ots albo powrót do tibii 7.5) Tyle :P edit: nie sugerujcie sie że jestem noob sorc bo w tibie gram z 3 lata i prawie cawsze grałem knightami ;) |
Cytuj:
ehh, swoim drutem robilem sd test hity, i gdy kolega nie mial ekwipunku t ozamiast 120 wchodzilo 150 ;P pol bp sd zuzylem :) |
Według mnie wyrownanie profesji będzie takie, że Cipsoft doda nowe miasto jak juz mówił ( Pacc ofc pewnie ;) ), no i przy okazji jakies expowisko dla knighta :D .
@Edit Proponowałbym również wprowadzenie takie czegos, ze podczas uzywania czaru pojawia nam sie pz ( ale nie pz lock). Bo skoro knight przy skilowaniu niemoze dac odrazu loga jak ktos przyjdzie ( bot plax ) to czemu profesje magiczne moga dac robic :D ? |
Zrozumcie, ze nie moga dac knightowi szybszych skili bo co z tymi co skilowali do 100+? Albo wprowadza minimalny hit i podwyzsza srednia, albo dalej bedzie gowno.
|
Jak maga i druida pogorszą
To archaiczni paladyni i rycerze będą lepsi od doskonałej rasy magów i druidów :D |
Ulepszenie Knightów/Palladynów
Lol powinni ulepszyc tylko knightów, poniewaz pallek se idzie nic go nie bije i zabija potwora w moment -.- a knight bije draga minute ...
|
Powinni dać crytical hit dla knighta, sio dla druida facca i nie łamiące się speary dla palla i by starczyło -.-
|
Trzeba by ulepszyc (to przede wszystkim, dać im cos w rodzaju exori, albo cos innego) palów, knightów i dodać druidowi czaru typu exevo mort hur lub ue. A sorc jest dobry i go ulepszać nie trzeba
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |