![]() |
zal.swe dzieci jak mozna napisac "zmarnowal sobie zycie jak on ma 21 czy 22 lata jak ja bym gral w fife nalogowo to tez bym sobie zycie zmarnowal?? to moze przy wejsciu do tibi napis powinni zrobic "wejdziesz raz to masz zmarnowane zycie wchodzisz czy nie?" -.- to jest niepojete gra bo mu sie to podoba jak pisalem w poprzednim poscie taka jest polska a tacy sa polacy (nawet sie rymuje:D ) jak cos komus dobrze idzie to polak musi sie doszukac czegos co mu nie pasuje bo stawia to za swoj cel mateusz wbil 300 lvl i gra w tibie bo mu sie podoba po chuj doszukiwac sie czy to uzaleznienie czy sharuje chara 7-8 dziennie gra mateusz a z tego co wiem pracuje w kafejce internetowej-.- to moze sobie pograc a to ze ktos jest online 7-8 godzin to wcale nie znaczy ze non-stop expi nie? gra a jak ktos podchodzi odstawia na chwile ale nie bedzie sie logal na 20 sekund...
|
dobra najlepiej skończcie ten temat...
|
Cytuj:
zamknijcie ten temat bo niema o czym ani o kim pisac |
Czy w tym kraju wszyscy maja sklonnosc do zbiorowych orgazmow przy okazji kazdej pierdoly ?
MDW nie zrobil nic czego nie potrafilby bot puszczony na rotowisko na okres N lat. |
Cytuj:
|
ja was na rozumiem moze tonie jest mania ale ja sie ciesze jak polak zdobywa level czy to bedzie mdw czy tajfun czy ner'oox dla mniekazdy jest swietnym graczem i sie z tegociesze ze przynajmniej w jednym polscy ssa najlepsi
a co moze inne zeczy ? tojestesmy w tyle np pilka nozna itp. a przynajmniej w tibia jestesmy najlepsi i ja sie ciesze z tego i jest super |
Cytuj:
zazdrosc i tyle |
Cytuj:
Pozatym - www.tibicams.tibianetwork.com - poszukaj sobie filmików z Celesty, team jakiegoś gostka przy "pkowaniu" na non-pvp.... Widziałem jeden jak padł 140+ ek... Pozatym - wbij mi 50 lvl na non-pvp w 3 miesiące, to i tak będzie dobrze <ja swoim sorcem biłem 57 lvl w 4 miesiące.. moze i długo ale ja nie narzekam. A skoro to nie będzie problemem - rozwal solo demca na lvl 50, to graty.... U mnie, best solo: Demon :} |
;p
;) On już ma ponad 300lvl :) gz :)
|
Cytuj:
|
Mam swoje zdanie co do MDW, szanuje go i to ze nabil 300 lvl ale taki Taifun ma wojne w ktorej mu idzie bardzo ciezko to jak on ma pgowac...? btw. MDW wali fochy bo mu koledzy nie seluja addon itemów (czyt. Feru Czpaja :) ).
|
Cytuj:
Faktycznie najlepsi -.-. Gracza na NON-PvP z 305 lvl, Taifuna, który ma dobrą gildię najwyższy lvl na servie i nie umie sobie poradzić z bandą z Vision, Seromontisa, który po jednym dedzie nie gra przez 2 miesiące. Co w tym takiego najlepszego? |
i mamy najwięcej noobów i idiotów w całej tibii...
|
Cytuj:
|
@up
Jesli nie najlepszy tylko szkoda ze robil takie przerwy. |
Czemu
Cześć
Mateusz Dragon Wielki naprawdę jest wielki ponieważ mało komu udaje się wbić 50lvl a co mówić o 300.Naprawdę jeśli to dla was jest łatwe to tylko świadczy że jesteście za bardzo pewni siebie i to tyle. |
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia, LookamZzaRogu |
Na rlu mateuszek musi byc zamulony w huj :P
|
Cytuj:
|
NóóBy
Mateusz Dragon Wielki to jest ziomal malo kto ma ma 250lvl a co dopiero 300 wiec niech np taki Vill za którym nie przepadam bo jest nOObem nie pierdoli ze MDW jest slaby i ze sie nim wiara podnieca sam masz 45lvl i nawet nie masz co mazyc o wbicu 50 tyle ;-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |