Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

Stemi Riph 29-03-2007 17:28

zal.swe dzieci jak mozna napisac "zmarnowal sobie zycie jak on ma 21 czy 22 lata jak ja bym gral w fife nalogowo to tez bym sobie zycie zmarnowal?? to moze przy wejsciu do tibi napis powinni zrobic "wejdziesz raz to masz zmarnowane zycie wchodzisz czy nie?" -.- to jest niepojete gra bo mu sie to podoba jak pisalem w poprzednim poscie taka jest polska a tacy sa polacy (nawet sie rymuje:D ) jak cos komus dobrze idzie to polak musi sie doszukac czegos co mu nie pasuje bo stawia to za swoj cel mateusz wbil 300 lvl i gra w tibie bo mu sie podoba po chuj doszukiwac sie czy to uzaleznienie czy sharuje chara 7-8 dziennie gra mateusz a z tego co wiem pracuje w kafejce internetowej-.- to moze sobie pograc a to ze ktos jest online 7-8 godzin to wcale nie znaczy ze non-stop expi nie? gra a jak ktos podchodzi odstawia na chwile ale nie bedzie sie logal na 20 sekund...

--==Jexemo==-- 30-03-2007 00:32

dobra najlepiej skończcie ten temat...

notop 30-03-2007 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --==Jexemo==-- (Post 1340574)
dobra najlepiej skończcie ten temat...

RACJA

zamknijcie ten temat bo niema o czym ani o kim pisac

Vil 30-03-2007 14:13

Czy w tym kraju wszyscy maja sklonnosc do zbiorowych orgazmow przy okazji kazdej pierdoly ?

MDW nie zrobil nic czego nie potrafilby bot puszczony na rotowisko na okres N lat.

notop 30-03-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1340887)
Czy w tym kraju wszyscy maja sklonnosc do zbiorowych orgazmow przy okazji kazdej pierdoly ?

MDW nie zrobil nic czego nie potrafilby bot puszczony na rotowisko na okres N lat.

a juz myslalem ze wszyscy MOD-owie tu sa czcicielami MDW a jednak 1 dusza jest jeszcze nieskarzona tym..........chorobskiem...tylko dokoncz dziela i zamknij ten temat !!

Albertus 30-03-2007 14:38

ja was na rozumiem moze tonie jest mania ale ja sie ciesze jak polak zdobywa level czy to bedzie mdw czy tajfun czy ner'oox dla mniekazdy jest swietnym graczem i sie z tegociesze ze przynajmniej w jednym polscy ssa najlepsi

a co moze inne zeczy ? tojestesmy w tyle

np pilka nozna itp. a przynajmniej w tibia jestesmy najlepsi i ja sie ciesze z tego i jest super

Prostyy 30-03-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 1340908)
ja was na rozumiem moze tonie jest mania ale ja sie ciesze jak polak zdobywa level czy to bedzie mdw czy tajfun czy ner'oox dla mniekazdy jest swietnym graczem i sie z tegociesze ze przynajmniej w jednym polscy ssa najlepsi

np pilka nozna itp. a przynajmniej w tibia jestesmy najlepsi i ja sie ciesze z tego i jest super

pl ?
zazdrosc i tyle

Ploplo 30-03-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Targean (Post 1274837)
Nie wszyscy chcą 300lvl. Powiedz, po co?
BTW: Moze i osiagniecie..ale co to za problem wbić na n-pvp? Chodzi mi o to, ze nie musisz sie bać. Jedyne o co mozesz sie bać to o kicka..na pvp to niewiadomo kto Ci na expo wparuje i kredki w biciu 300..

A moze i taki problem, ze expienie expieniem, nawet bez pk nie jest łatwo - koszty (mf, sd, uhy, explo i inne straty), pacc, którego zapewne nie kupuje przez tibia.pl ;) tylko za gp, jakby ktoś sie nie domyślił. Umiejętnośc expienia - lac demony non-stop i nie padac - brawa sie należą ;]
Pozatym - www.tibicams.tibianetwork.com - poszukaj sobie filmików z Celesty, team jakiegoś gostka przy "pkowaniu" na non-pvp.... Widziałem jeden jak padł 140+ ek...

Pozatym - wbij mi 50 lvl na non-pvp w 3 miesiące, to i tak będzie dobrze <ja swoim sorcem biłem 57 lvl w 4 miesiące.. moze i długo ale ja nie narzekam.
A skoro to nie będzie problemem - rozwal solo demca na lvl 50, to graty....

U mnie, best solo: Demon :}

Argan 30-03-2007 17:27

;p

;) On już ma ponad 300lvl :) gz :)

Lynx 30-03-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argan (Post 1341177)
;) On już ma ponad 300lvl :) gz :)

a ja właśnie wbiłem 350;/ ale nie sie mi sie skrina wrzucac

Alus 01-04-2007 00:51

Mam swoje zdanie co do MDW, szanuje go i to ze nabil 300 lvl ale taki Taifun ma wojne w ktorej mu idzie bardzo ciezko to jak on ma pgowac...? btw. MDW wali fochy bo mu koledzy nie seluja addon itemów (czyt. Feru Czpaja :) ).

BaxCrow 02-04-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 1340908)

Faktycznie najlepsi -.-. Gracza na NON-PvP z 305 lvl, Taifuna, który ma dobrą gildię najwyższy lvl na servie i nie umie sobie poradzić z bandą z Vision, Seromontisa, który po jednym dedzie nie gra przez 2 miesiące. Co w tym takiego najlepszego?

Arte 03-04-2007 14:52

i mamy najwięcej noobów i idiotów w całej tibii...

Raditz Saiya-jin 03-04-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1346530)
Faktycznie najlepsi -.-. Gracza na NON-PvP z 305 lvl, Taifuna, który ma dobrą gildię najwyższy lvl na servie i nie umie sobie poradzić z bandą z Vision, Seromontisa, który po jednym dedzie nie gra przez 2 miesiące. Co w tym takiego najlepszego?

Myśle że akurat Seromontis to bardzo dobry gracz (przynajmniej jeśli chodzi o exp).

Ellein 03-04-2007 17:19

@up
Jesli nie najlepszy tylko szkoda ze robil takie przerwy.

KUBA222 03-04-2007 18:06

Czemu

Cześć

Mateusz Dragon Wielki naprawdę jest wielki ponieważ mało komu udaje się wbić 50lvl a co mówić o 300.Naprawdę jeśli to dla was jest łatwe to tylko świadczy że jesteście za bardzo pewni siebie i to tyle.

LookamZzaRogu 03-04-2007 18:17

KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu

=Pekin= 03-04-2007 18:21

Na rlu mateuszek musi byc zamulony w huj :P

Lynx 03-04-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 1349072)
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu

jak sharuje lub sharują to nie ma im czego gratulować. a jak nie sharuje to mi go jeszcze bardziej żal

Hellmaster 07-04-2007 23:15

NóóBy

Mateusz Dragon Wielki to jest ziomal malo kto ma ma 250lvl a co dopiero 300 wiec niech np taki Vill za którym nie przepadam bo jest nOObem nie pierdoli ze MDW jest slaby i ze sie nim wiara podnieca sam masz 45lvl i nawet nie masz co mazyc o wbicu 50 tyle ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20.