![]() |
02:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Triondusis Sevon. He was killed by Gienas-san. na dokladke @Sowxus Apr 25 2007, 02:14:58 CEST Killed at Level 73 by Be'lox and by fire Tym razem wrzucamy filmik zeby znowu nie sluchac placzu ze spingowalismy jakiegos biedaka ;) http://www.speedyshare.com/443913516.html BTW co z waszym zgraniem chlopcy bo jestesmy rozczarowani, bilismy go z 20min zanim padl i nikt nie przyszedl pomuc?:( |
Go Go Zwidek My Ajdol !
|
Cytuj:
pzdr btw. juz jakis czas sie cuda na chu..u dzieja na tym serwerze, ale takiego cyrku to chyba nie bylo, 130 ms straszy.. 23 MSka Oo Hail Vision ! Chcieliscie to macie : ))))) |
Można wiedzieć czemu Charonsi nie jest w Duskiness?? Sam wyszedł, wypłacił się czy go wywalili??
|
@up
tego keylogera wstawiaj w dziale filmy, najlepiej o Xerenie, a jeszcze lepiej s********j stąd @down mi chodzi normalnie, też kiedyś tak miałem że nie mogłem uruchomić nowych filmików to wyrzuciłem kilka starych i było wszystko OK |
Nie moge cos odplaic tego filmiku co Smerfu wkleil ,wszystkie inne chodza tylko nie ten ;(
|
H@H@H@!!! Gz Tridnous Kumpli :D
|
Moczykij drugi raz hack? ;(
|
Powoli zaczynam wierzyć w Dusków :D Partyzantka zawsze jest denerwująca, ale powinniście chyba wygrać jakiś open battle żey pokonać Vision... Tak nie da rady :D Hail Visiness :D
|
Mało istotne ze Dusk~ zabija noob charami, widocznie to wystarcza na Vision ;) Taktyka jest skuteczna i po co ja zmieniać. W ostanie dni padło 5 osób z vision ? Jak nie patrzec to jest 500k gp i troche expa i morale w dół. ALe jeżeli Dusk~ ma ich IP to chłopcy z Vision chyba szybko nie wyjda expić bo może ich znów to samo spotkać.
______________________ Name: Moczykij Sex: male Profession: Elite Knight Level: 10 World: Furora Residence: Kazordoon Po gościu... |
Zaówazyliscie , ze coraz wiecej osob z tego forum jest znow za Dusskines ?:D
Hail noob char's |
heh ale dusski niezaczna expic ;] bo nawet jak ich zabijecie 10 x noobami i im sie odechce to zaczna oni robic to co wy im :] to sie nigdy nieskonczy no chyba ze wiekszosc poleci na rooka lub bedzie koniec tibii :P
|
@up
ja tam zawsze bylem za duskami swoja droga wątpie zeby duski a raczej taifun kiedykolwiek sie poddal wkoncu stracil od cholewy czasu na tego chara |
Mestor Rhu wielki powrót ? xD
|
1 [CHAR]Imargam[/CHAR] (*) History Knight 201 -3,981,136
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of [CHAR]Kriss Sorcerer[/CHAR] hahahah, dobrze tak pseudo "kozakowi" |
Cytuj:
a moze nie mial kasy... albo inaczej ... ownerzy sie nie dogadali ktory z nich mial qpic |
Cytuj:
jeszcze jedno moczykij 10 lvl jak sie jeszcze lognie raz to sam go jebne bo to najwieksze pa na servie zaraz po imargamie i zwidku :evul: :evul: tylko dlaczego go hacknal kolega z gildi :cup: gz vison :cup: nie ma juz qel w duskines to zaczynacie hakowac swoich Duskines 8:0 vison |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie zdziwilbym sie :p bo Zwidek pewno po huncie na hydrach nie dzielil sie z bro :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |