![]() |
Taki los debili.
|
Cytuj:
stul pysk signed wuja |
Hahaha wielki dyplomator Kiroy pokazał skill spokojności ; d Evo nadrabia lvl jaki miał zanim dołączył do Rambo ^^
|
a tutaj takie cos ciekawe:
Stoje pod domkiem nagle patrze ktos biegnie wchodzi po drabince okazuje ze kto Marniz :D nie zdarzylem wejsc do domku dostalem ue poszedlem na hita. Rewisim Jun 12 2007, 19:01:35 CEST Killed at Level 43 by Marniz jeszcze za darmo nic nie zrobilem tlyko stalem i robilem hmm 8o Po pewnej chwili 19:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Vipa. He was killed by Marniz. wydaji mi sie hack hehehehee :P Marniz Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam jestes nie zrownowazony -.- ostatnio mailem szanse porozmawiac z jednym z Hawkow i był looz. . . |
Zanim turki i bośniacy dołączyli do LS i LS przegrywało to Evo pokazował swoje zrównoważenie pekując z Fozivo przed savem serva ; ] A najlepiej jak tylko UE walił i nic pozatym xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jun 13 2007, 18:54:46 CEST Killed at Level 76 by Fozivo
_/ Dowiedziałem się ,że botuje. |
O co chodzi Askanowi w tej sprawie z Tekinem??? Władza mu uderza do głowki ??? Czy kasiorki już mu brakuje ?? Bo żadnego powodu nie ma i jestem pewny na 100% 8o
|
Jak widziales Tekin nie pokazal sie na wojnie z jakiejs lepszej strony. Poprostu Askan zalapal zajawke wiec go pojezdza:cup: zaloze sie ze tekin sie wnerwia bo nie umie 'inglisz'. Niezly polew jest na forum tibi.com :p Ale i tak szanuje kolesia
|
Cytuj:
tekin english ma unikatowy, rzuca sie w oczy ale twoj tez nie jest wysokich poziomow... present simple sie klania w co drugim poscie ;s moze bys mu zaoferowal lekcje twojego zajebistego angielskiego za gp?? albo za pacca? |
Jedno mnie rozwala :D a mianowicie moj przyjaciel Zasa :D jak RS lało NW za nic i popadali membersi kazali im placic itd za glupie powody to zasa nie byl bro tekina a teraz niby jest w wojnie :D i od razu sa bracmi hahaha :D bardzo lubie zasa ale troche przegina :D nie robi sie z ryja szmaty :P to raz a narazie to Tekina nikt nie ruszy ... jeszcze nie askan rzadzi ta gildiaaa ;)
Fozivo odcial sie od nas Nirvy .... |
Cytuj:
No i co z tego że jego język angielski nie jest najlepszy ?? Mi to nie przeszkadza, porozumieć się z nim można. Ja Tekina szanuje i lubie, bo to że nie zna angielskiego za dobrze nie oznacza że mam się z niego śmiać. |
Angielski to nie wszystko. Moim zdaniem lepsze to niż nieznajomość polskiego przez niektorych Polaków.
|
@Znaffca
Moj zajebisty angielski jest moj i tylko moj:cup: @Arha Tez go szanuje jak powiedzialem. No ale wiesz.... Napewno cie wkurza jak zaczynasz z nim gadac a on "Tekin go hydra, Tekin no exp, Tekin loot boh...." Powiesz mu jakies bardziej rozbudowane zdanie i "Tekin no know you say". Z deka zal. No coz ale nie kazdy musi super gadac po angielsku jak udowodnil Azared :D @Kiroy Przeciez don zasa byl w sobsach... Dlaczego zmienil zdanie teraz? Twardo stal przeciw ng, pozniej bardzo neutralnym no a teraz.... New Ownah? |
Widze sami absolwenci filologi angielskiej tutaj :D:D
Jesli chodzi o Don Zase i jego kompanow ktorzy tworzyli gildie Rambo zanim dolaczyli do wojny, to z tego co mi wiadomo, tzn tak jak mi powiedzial Zasa byl pod presja i wkoncu nie wytrzymal i doszedl do NG. Do gildie w ktorej ma wielu rl kumplow i pewnie to oni wywarli nacisk na niego i wkoncu chlopak ulegl. A tak naprawde to chyba nikt nie wie dlaczego to zrobil.. A co do new ownerow to Zasa gra wciaz ten sam, co nie znaczy ze jest jedynym ownerem :p |
Presja? Uhmmm no moze... Coz zycze powodzenia obu stronom :D
|
Cytuj:
Nie, mnie to nie denerwuje nawet w najmniejszym stopniu. I on nie zawsze mówi Tekin to i tamto, to że teraz tak napisał na tibia.com forum to nie oznacza że pisze cały czas tak samo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |