![]() |
Filmik fajny. Szkoda tylko ze Kavare padl ale cóz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo z Tengu ostatnio nikt anihi nie wykonal bo all padli a z Synergy wykonaly 3 osoby GZ panowie i oby tak dalej :)
|
Marco czyzby w koncu sie to stalo? wywalili Cie z Tengu? :(
NIE MARTW SIE I TAK NIE JESTES WYPLACONY Z WOJNY ; O |
Nie tylko Marco ,Samek tez do żadnej gildii nie należy.
Hmm, czyżby podpisanie szwedzkiej volkslisty to juz za mało? ;) A tak na poważnie, to ciekawe dlaczego. |
Marco co sie stalo co sie stalo ?
|
Oj Panowie pierdolicie smuty... Z tego co wiem polecieli za to, że nie używali Vent. Niedługo pewnie wrócą.
|
Falcon Morales, czemu mi huntujesz Tiltrapa? :confused:
Może jakis sensowniejszy powód a nie.. "ugly nick" 8o |
Haha nomsi sie wkurzyl ze na vent nie siedzimy xDDD
Spoko nie martwcie sie to tylko tak na pokaz zrobione :p dzis wracamy :p |
Cytuj:
@Marco módl się żeby nie było inaczej bo jak nie to na Xerenie jesteś raczej skończony |
Skullita, Hulabaloo, Julietta Enlia i Zee'Bomba 0wn3d na annihi :) znam to uczucie :D
"dzis wracamy :p" :D |
Cytuj:
...to zdjęcie znalazłem na www.alejaja.pl :). Macie moze jakies filmiki które moge przerobic i wstawic na Youtube.com? ..bo mi sie bardzo nudzi..z gory dzieki :) PS: Osobiscie nic nie mam do polakow grajacych dla tengu ;]. Jak ktos powiedzial, bodajze Falcon.. liczy sie friendship a nie patryiotyzm. :) |
Cytuj:
P.S Moze jakiegos trapa byscie przeprowadzili bo na Xerenie jest spokoj az dziwne. =] |
Cytuj:
P.S. "masthe" hahaha rox |
Falcon się kurwa zrobił evul skull hunter, chociaż te dojechanie tego 35+ knighta w Carlin było dobre, bo to brazyl :p
|
Cytuj:
|
Nie martwcie sie o mnie na zapas ;)
Nomsi po prostu chce zeby wszyscy byli aktywni. |
F. Morelas ownera zmienił ?!
|
Ta ;dsasfasgagaas
|
Name: Pold kucyk Ertes
Jun 26 2007, 22:27:18 CEST Killed at Level 97 by Hulabaloo and by Happy Elder of Boat hihiehiehi 7 knightów, Gath i Hula \o/ |
Cytuj:
|
Mitzum
Jun 28 2007, 02:40:19 CEST Died at Level 182 by a frost dragon buauahuahauhau |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |