![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Yours //Scotty~ |
;o
Cytuj:
|
@up
Jak sie cos zaczelo trzeba to skonczyc =D .Kazdy wyraza swoje opinie do Xyrieli czy tez aluzje jakie ma i tyle .Jesli jest wiecej takich osob ktore chcialy by sie wypowiedziec to niech to poprostu zrobia :PP |
A o czym maja gadac nooby, ktore de facto nie maja co powiedziec.
To forum mowi samo za siebie :P Polskie niewychowane i niedouczone dzieciaki. Na tibia.com nie moga sie wypowiadac, bo nie 'umia' po angielsku i by dostali bana za pisanie po polsku, wiec tu sie wyzywaja ;d A ze kazdemu z nich podpadlam i nic mi sie za to nie dostalo, to strzepia klawiature hehehe he hehe :* Pozdrawiam, Xyriela http://foteka.pl/full/01b6059a5ec445...e659faac30.jpg :D |
Cytuj:
|
No Fear Xyriela Is Here : >
|
rotflcopter
@photo Shards-> Fri Ethan, Svargrond kthxbye |
Cytuj:
I sing = spiewam (mam taki nawyk) kapujesz? Nie jestem nauczycielka angielskiego, ale pewnie i ona miala z Toba problemy. I cause trouble = Sprawiam (powoduje) klopoty (w wiekszosci sobie samej) Nie da sie tego jakos elegancko przetlumaczyc. Wiesz to tak jakby tlumaczyc I am 8 years old = Jestem 8 lat stara - tak wychodzi jak uzywasz slownika a nie masz pojecia o angielskim... :/ I kolejny raz, @twojstary, czemu sie nie przyznasz kim jestes? Boisz sie? Pozdrawiam, Xyriela |
Cytuj:
|
A8oL8oE O8o C8oO 8oC8oI 8oC8oH8oO8oD8oZ8oI8o ??
F:baby:A:baby:J:baby:N:baby:I:baby:E TX(AX(KX( ;):) |
[quote=Xyriela;1519405]I am singing = spiewam (robie to w tym momencie)
I sing = spiewam (mam taki nawyk) kapujesz? Nie jestem nauczycielka angielskiego, ale pewnie i ona miala z Toba problemy. I cause trouble = Sprawiam (powoduje) klopoty (w wiekszosci sobie samej) Nie da sie tego jakos elegancko przetlumaczyc. Wiesz to tak jakby tlumaczyc I am 8 years old = Jestem 8 lat stara - tak wychodzi jak uzywasz slownika a nie masz pojecia o angielskim... :/ I kolejny raz, @twojstary, czemu sie nie przyznasz kim jestes? Boisz sie? Pozdrawiam, yhmm co do angielksiego .."powoduje problemy/kłopoty" powinna byc liczba mnoga ^^"Troubles" a nie "trouble",bo wtedy jest kłopot/problem w liczbie pojedynczej. Ehh Xyriela nie wyzywaj noobów od "bad english" bo twój nie błyszczy:] |
Cytuj:
|
Omg, i na chu* sie klocicie kto ma lepszy badz gorszy angielski? Ktos musi byc glupszy zeby ktos byl madrzejszy. A wam radze, zajmijcie sie lepiej jezykiem polskim bo nim tez nie ogarniacie:D
|
Cytuj:
Hmm to people to liczba pojedyncza i mnoga?:D btw te niektore slowa sa nieregularne <WYMADRZA SIE> |
Meh engilsh is teh bestest!!!1111one ;d;d;d;d ;););) ;p;p;p
...NOT |
Xyriela postanawia sie zmienic.
Pragne zakonczyc dawno wasnie.. Oczywiscie sa wypadki, kiedy jest to niemozliwe, ale chociaz sprobuje :) Od dzis kazdy kto ma jakis dawny badz niedawny problem do mnie niech napisze do mnie w grze, postaram sie wynagrodzic ta osobe, wytlumaczyc cos lub przeprosic. @Balveni Trouble jest ok ^,- Jesli powiem 'I'm in trouble' to znaczy 'Jestem w tarapatach'... Ale nieważne. To polskie forum i nawijamy tutaj po polsku :] @Fri Ethan Ja tez bede potrzebowac te sople lodu wiec sorki :P @Update Update uczyniła mojego 109 msa o wiele slabszego niźli mój 53 ek, ktory z biedackim skillem numer 73 i fire axe potrafi zajebac za ~250 w draga, gdzie Xyriela moze pomarzyc o visie za 200 ;( @Mastermind potion Kompletnie bezuzyteczna mikstura. Co prawda dodala mi 2 mlvle, ale to zwiekszylo mojego max visa o 1 pkt, tak mi sie wydaje. Zal.. Ale za to taki ek z 8 mlvlem moze sie napic i byc moze rzucic mwalla... Kto to wie.. Pozdrawiam, Xyriela |
Cytuj:
I jeszcze jedno to jest BALANS a nie zrobienie z knightow i paladynow naisilniejszych profesji. Nie zapominaj tez o runach, ktore teraz oplaca sie uzywac tylko postacia magicznym. Uwazasz ze bylo sprawiedliwie kiedy sorc ubijal dragi tak jak knight trolle?? Moze nie zrobili tego do konca dobrze, bo sa slabsze hity a many idzie tyle samo ale trzeba wiedziec ze wymyslenie naprawde sprawiedliwych regul w takiej grze jest okropnie trudne (prawie zawsze jakas zmiana wywoluje komplikacje w innej sprawie). |
Xyriela has left the party????
Noooo!!!!!!!!!!1111111111111111111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |