Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wojna Fraternity vs Cruoris (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130215)

krwawycomeback 26-06-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1511690)
Owned by Krzyś o.o

Co sie co sie stao:/

Marczio 27-06-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalleL1990 (Post 1512298)
W pupe w pupe, Xyrielka lubi w puupe!!

Ups powoli jak czytam ten temat, to tez mi odbija xD

Xyrielka jest spoko, pr0, koffusiam ja, lovciam, buziaxy!! *lick* *lick*
(mwhahaha, teraz ja tez jestem pr0 evul asslickerem!!!)

Żałosne (Pathetic)

crosscut 27-06-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1514506)
Żałosne (Pathetic)

Signed.
/Yours
//Scotty~

MalleL1990 27-06-2007 23:02

;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1514506)
Żałosne (Pathetic)

W sumie racja, byla to marna prowokacja, ale mnie sie juz zygac chce jak czytam posty niektorych osob na tym forum, wszedzie tylko Xyriela i Xyriela, nie macie innych tematow? :>

Tininho 28-06-2007 02:16

@up

Jak sie cos zaczelo trzeba to skonczyc =D .Kazdy wyraza swoje opinie do Xyrieli czy tez aluzje jakie ma i tyle .Jesli jest wiecej takich osob ktore chcialy by sie wypowiedziec to niech to poprostu zrobia :PP

Xyriela 28-06-2007 17:30

A o czym maja gadac nooby, ktore de facto nie maja co powiedziec.
To forum mowi samo za siebie :P Polskie niewychowane i niedouczone dzieciaki.
Na tibia.com nie moga sie wypowiadac, bo nie 'umia' po angielsku i by dostali bana za pisanie po polsku, wiec tu sie wyzywaja ;d

A ze kazdemu z nich podpadlam i nic mi sie za to nie dostalo, to strzepia klawiature hehehe he hehe :*

Pozdrawiam,

Xyriela

http://foteka.pl/full/01b6059a5ec445...e659faac30.jpg
:D

twojstary 28-06-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1517772)
Na tibia.com nie moga sie wypowiadac, bo nie 'umia' po angielsku i by dostali bana za pisanie po polsku, wiec tu sie wyzywaja ;d
Xyriela

A Ty może umiesz ;|? Np. to "I cause trouble". To nie ma sensu po 1 a po 2 to Twoje żalowe Że tańczysz etc w języku angielskim... Zaraz, jak to było... Wg. Ciebie "I sing I dance and I eat oranges"? Nie powinno być czasami "I am singing , I am dancing and eating oranges"? -.- Zanim coś napiszesz to pomyśl, a potem że kłapiesz tym bladym ryjem i są nagonki na CIebie... nie dziwne wcale lol.

Balveni 28-06-2007 20:56

No Fear Xyriela Is Here : >

Doktor Dokurobei 28-06-2007 22:40

rotflcopter

@photo
Shards-> Fri Ethan, Svargrond
kthxbye

Xyriela 29-06-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twojstary (Post 1518215)
A Ty może umiesz ;|? Np. to "I cause trouble". To nie ma sensu po 1 a po 2 to Twoje żalowe Że tańczysz etc w języku angielskim... Zaraz, jak to było... Wg. Ciebie "I sing I dance and I eat oranges"? Nie powinno być czasami "I am singing , I am dancing and eating oranges"? -.- Zanim coś napiszesz to pomyśl, a potem że kłapiesz tym bladym ryjem i są nagonki na CIebie... nie dziwne wcale lol.

I am singing = spiewam (robie to w tym momencie)
I sing = spiewam (mam taki nawyk)

kapujesz?
Nie jestem nauczycielka angielskiego, ale pewnie i ona miala z Toba problemy.

I cause trouble = Sprawiam (powoduje) klopoty (w wiekszosci sobie samej)
Nie da sie tego jakos elegancko przetlumaczyc.
Wiesz to tak jakby tlumaczyc I am 8 years old = Jestem 8 lat stara - tak wychodzi jak uzywasz slownika a nie masz pojecia o angielskim... :/

I kolejny raz, @twojstary, czemu sie nie przyznasz kim jestes? Boisz sie?

Pozdrawiam,

Xyriela

Marczio 29-06-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1519405)
I am singing = spiewam (robie to w tym momencie)

kapujesz?

Wiesz to tak jakby tlumaczyc I am 8 years old = Jestem 8 lat stara - tak wychodzi jak uzywasz slownika a nie masz pojecia o angielskim... :/

Pozdrawiam,

Xyriela

nie interesuje mnie wasz angielski tylko wasz sposob pisania na tym forum. Dlaczego z kazdego posta musicie robic gowno uzywajac :Dty;)sią:pca :]emot:o ikoX(nek:confused:? :evul: Tego czytac nie idzie bo mi sie robi zal na samym wstepie

Rasse 29-06-2007 20:05

A8oL8oE O8o C8oO 8oC8oI 8oC8oH8oO8oD8oZ8oI8o ??

F:baby:A:baby:J:baby:N:baby:I:baby:E TX(AX(KX( ;):)

Balveni 29-06-2007 20:08

[quote=Xyriela;1519405]I am singing = spiewam (robie to w tym momencie)

kapujesz?

Pozdrawiam,

yhmm co do angielksiego .."powoduje problemy/kłopoty" powinna byc liczba mnoga ^^"Troubles" a nie "trouble",bo wtedy jest kłopot/problem w liczbie pojedynczej.
Ehh Xyriela nie wyzywaj noobów od "bad english" bo twój nie błyszczy:]

szelbisz 29-06-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Balveni (Post 1520508)
yhmm co do angielksiego .."powoduje problemy/kłopoty" powinna byc liczba mnoga ^^"Troubles" a nie "trouble",bo wtedy jest kłopot/problem w liczbie pojedynczej.
Ehh Xyriela nie wyzywaj noobów od "bad english" bo twój nie błyszczy:]

Nie no żesz w morde, liczba mnoga pewnych słów brzmi tak samo jak pojedyncza np. people (nie ma peoples) podobnie jest z trouble. Przestańcie się wymądrzać jak nie macie pojęcia o czym mówicie.

Rasse 29-06-2007 22:25

Omg, i na chu* sie klocicie kto ma lepszy badz gorszy angielski? Ktos musi byc glupszy zeby ktos byl madrzejszy. A wam radze, zajmijcie sie lepiej jezykiem polskim bo nim tez nie ogarniacie:D

Pafel 30-06-2007 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz (Post 1520795)
Nie no żesz w morde, liczba mnoga pewnych słów brzmi tak samo jak pojedyncza np. people (nie ma peoples) podobnie jest z trouble. Przestańcie się wymądrzać jak nie macie pojęcia o czym mówicie.

Hmm to people to liczba pojedyncza i mnoga?:D btw te niektore slowa sa nieregularne

<WYMADRZA SIE>

Kusy_Kazakov 30-06-2007 02:47

Meh engilsh is teh bestest!!!1111one ;d;d;d;d ;););) ;p;p;p

...NOT

Xyriela 30-06-2007 08:08

Xyriela postanawia sie zmienic.
Pragne zakonczyc dawno wasnie.. Oczywiscie sa wypadki, kiedy jest to niemozliwe, ale chociaz sprobuje :)
Od dzis kazdy kto ma jakis dawny badz niedawny problem do mnie niech napisze do mnie w grze, postaram sie wynagrodzic ta osobe, wytlumaczyc cos lub przeprosic.

@Balveni
Trouble jest ok ^,-
Jesli powiem 'I'm in trouble' to znaczy 'Jestem w tarapatach'...
Ale nieważne. To polskie forum i nawijamy tutaj po polsku :]

@Fri Ethan
Ja tez bede potrzebowac te sople lodu wiec sorki :P

@Update
Update uczyniła mojego 109 msa o wiele slabszego niźli mój 53 ek, ktory z biedackim skillem numer 73 i fire axe potrafi zajebac za ~250 w draga, gdzie Xyriela moze pomarzyc o visie za 200 ;(

@Mastermind potion
Kompletnie bezuzyteczna mikstura. Co prawda dodala mi 2 mlvle, ale to zwiekszylo mojego max visa o 1 pkt, tak mi sie wydaje. Zal.. Ale za to taki ek z 8 mlvlem moze sie napic i byc moze rzucic mwalla... Kto to wie..

Pozdrawiam,

Xyriela

chosen_one 30-06-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1521671)
@Update
Update uczyniła mojego 109 msa o wiele slabszego niźli mój 53 ek, ktory z biedackim skillem numer 73 i fire axe potrafi zajebac za ~250 w draga, gdzie Xyriela moze pomarzyc o visie za 200 ;(
Xyriela

Krew mnie zalewa jak czytam takie glupoty (jakim cudem slabszego!). Rozumiem gdybys nie grala knightem. Ale skoro grasz to jak mozna nie widziec takich rzeczy. Przeciez ty z visa walisz bardziej regularne hity i sa to duze wartosci! Wyciagnij srednia hitow a nie patrz na max hity.. Bo ile razy knightem nie trafiasz albo trafiasz za smieszna wartosc rzedu 20-30..
I jeszcze jedno to jest BALANS a nie zrobienie z knightow i paladynow naisilniejszych profesji. Nie zapominaj tez o runach, ktore teraz oplaca sie uzywac tylko postacia magicznym.
Uwazasz ze bylo sprawiedliwie kiedy sorc ubijal dragi tak jak knight trolle??
Moze nie zrobili tego do konca dobrze, bo sa slabsze hity a many idzie tyle samo ale trzeba wiedziec ze wymyslenie naprawde sprawiedliwych regul w takiej grze jest okropnie trudne (prawie zawsze jakas zmiana wywoluje komplikacje w innej sprawie).

krytyk44 01-07-2007 05:12

Xyriela has left the party????
Noooo!!!!!!!!!!1111111111111111111

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52.