Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Ka$z3r 16-06-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1490044)
proste ze ci nikt nie broni, ale jechac na czyims nicku ? rofl, zalosne

twoje ego mozna nazwac ostatnim twoim slowem ;/ lind kupiles blessy to na co czekasz? next battle na wielkanoc zaplanujesz?

Kulpecka_Arcania 16-06-2007 21:05

o.O Co Sie Stao??

19:56 You see Ares Dragoon (Level 155). He is a elite knight.

Doom Terror 16-06-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1490044)
proste ze ci nikt nie broni, ale jechac na czyims nicku ? rofl, zalosne

nazywaj sobie to jak chcesz,to jest wyraz szacunku dla gracza ktory w tym co robi jest zajebisty i forma wdziecznosci za dostarczenie rozrywki :P eot tutaj nastepnym razem napisz na priv nie robmy wiecej spamu w tym topicu ;p

Eti 16-06-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulpecka_Arcania (Post 1490094)
o.O Co Sie Stao??

19:56 You see Ares Dragoon (Level 155). He is a elite knight.

Chyba ares juz sie przemyslal i ucieka od tych zbitkow bo chce jeszcze pograć
a niechce leciec na sam dol :/

Arm 16-06-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1490064)
twoje ego mozna nazwac ostatnim twoim slowem ;/ lind kupiles blessy to na co czekasz? next battle na wielkanoc zaplanujesz?

nie wiem, moze byc i wielkanoc - mi sie nigdzie nie spieszy ...

tsch 16-06-2007 23:47

ooch...wielkanoc niee..juz lepiej Swięto Zmarłych a poza tym co Ci się tak spieszy do open battle człowieku ?:evul: Masz ich za kretynów czy co?:evul::evul::evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1490064)

Thuygioshok 17-06-2007 00:00

Nom, a kto nie ma?

Arm 17-06-2007 00:16

"Nom, a kto nie ma?"

te, młokos nie powinienes juz spac ? ¬¬

Ethern skoncz pierniczyc 3 po 3 bo az mi sie slabo robi ;f

Ciacho1920 17-06-2007 01:14

ehhh... kiedy ten update?

Koszyk 17-06-2007 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1490670)
ehhh... kiedy ten update?

w lato. ( podpowiem Ci jeszcze bardziej... w wakacje )

Ivanov Galil 17-06-2007 03:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1488379)
Ciekawi mnie jaka by byla Twoja wypowiedz jak by SF do was dolaczylo, albo inna mocniejsza gildia. Wojna to wojna, byliscie cwani, ze rozpierdolicie cala arcanie i co? Jeszcze raz pytam co? Skoncz Aro z Twoimi filozofia, bo zaraz padne na ziemie ze smiechu. Tak naprawde, to jeden wielki zal dupe sciska i tyle. I skoncz pierdolic o cisnieniu jakims i zaraz dopiszesz, ze adrenalina, bo nawet nie bylo Cie widac na openie, pewno biegales z boku wykopujac lopata scaraby, albo siedziales na piramidzie w pz. Czekam z niecierpliwoscia co wydumasz, zeby mi dopiepszyc.

rotfl xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1488397)
a klamie? ;> zgranie u polowy memberow w dpft/sf jest tak samo chujowe jak u polowy hiszpanow w ttt.
bez przydupasow byloby ciekawiej ;>

A skad misiaczku wiesz cokolwiek o naszym zgraniu ? :) Zarzucisz nam ze nie mamy xxx fragow? Nie mamy bo zapewne sd power jest "troche" nizszy niz u turtli.

Brak zgrania?
Lya Ly
Jun 12 2007, 23:04:03 CEST Killed at Level 163 by Yettos Ziom and by Panov
Makea Stoneheart
Jun 12 2007, 22:44:45 CEST Killed at Level 92 by Yettos Ziom and by Panov

Masz racje robieglismy sie w rozne strony i kazdy robil co innego :| sf n00bs :(

Powiesz ze siedzielismy za ustawionymi turtlami? Obejrzy slonce filmiki to zobaczysz ze knighci z SF stali w pierwszym szeregu.

Btw uwazasz np mnie za przydupasa? Bo TTT szlo po mnie na turtle w dzien rozpoczecia wojny? I to pod jakim super powodem "krecik to gej wiec trzeba go bedzie zabic" powiedzianym przez kogos jakis czas temu przed ?:) A podczas trwania wojny gdy bylem ciagle neutralny kilka propozycji na guild channelu w TTT o zabiciu mnie? Wiem powiesz jakby chcieli ubic to by ubili... Moze i tak tylko bylo tam kilku graczy z polski i zagranicy ktorzy sie za mnie wstawili ayy?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1488904)
Gdybys byl w dpft, luki wyjebalby cie po wojnie, zapewniam cie. On poprostu potrzebuje sd power, bo nie wszystko moze zrobic grajca aata. (Przyklad, po wojnie DPFT vs Beach, Voronix.)

Ale jak to Wiatrak dobrze powiedzial, gdybac mozna. Ciekawi mnie to, co zrobia turtle z polowa SF jakby wygrali wojne. :d

Przekonamy sie :) No chyba ze wiesz lepiej? "co by bylo a nie jest to paranie sie glupota" =)

@ten post co niby ludzie zmieniaja strony jak choragiewka etc~

O czym ty mowisz? Byli w 100% za ez czy tam innym czyms. Moze i tak tylko przypomnij sobie gdzie byli wtedy znani na caly serv PA i jak sie zachowywali?

Aro aka papa 17-06-2007 04:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 1490778)
rotfl xD

A skad misiaczku wiesz cokolwiek o naszym zgraniu ? :) Zarzucisz nam ze nie mamy xxx fragow? Nie mamy bo zapewne sd power jest "troche" nizszy niz u turtli.

Brak zgrania?
Lya Ly
Makea Stoneheart

Masz racje robieglismy sie w rozne strony i kazdy robil co innego :| sf n00bs :(

Powiesz ze siedzielismy za ustawionymi turtlami? Obejrzy slonce filmiki to zobaczysz ze knighci z SF stali w pierwszym szeregu.

Btw uwazasz np mnie za przydupasa? Bo TTT szlo po mnie na turtle w dzien rozpoczecia wojny? I to pod jakim super powodem "krecik to gej wiec trzeba go bedzie zabic" powiedzianym przez kogos jakis czas temu przed ?:) A podczas trwania wojny gdy bylem ciagle neutralny kilka propozycji na guild channelu w TTT o zabiciu mnie? Wiem powiesz jakby chcieli ubic to by ubili... Moze i tak tylko bylo tam kilku graczy z polski i zagranicy ktorzy sie za mnie wstawili ayy?

Przekonamy sie :) No chyba ze wiesz lepiej? "co by bylo a nie jest to paranie sie glupota" =)

O czym ty mowisz? Byli w 100% za ez czy tam innym czyms. Moze i tak tylko przypomnij sobie gdzie byli wtedy znani na caly serv PA i jak sie zachowywali?

Nie wkrecaj sie wybrales jak wybrales nie musisz sie tlumaczyc, proste.

Thuygioshok 17-06-2007 07:34

Samo Dpft z old memberami jest potęgą, z SF jest praktycznie nie do pokonania...

KoKsikII 17-06-2007 10:25

....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 1490778)
rotfl xD

Brak zgrania?
Lya Ly
Makea Stoneheart

Bardzo Cię proszę żebyś podał źródło lub umieścił na stronce Filmik z Open Battle. :D POZDRAWIAM

Thuygioshok 17-06-2007 10:39

byla sobota, chłopcy z TTT chcieli się zabawić
http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM
youtube
xDDDD
<wstaje z podłogi>
W tej kolejności
Fosfik - Lindlay - Leszczu - Tiuso
<znow wstaje z podłogi>
btw. znalazłem to na tibia com GZ dla autora

Koszyk 17-06-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1490957)
youtube
xDDDD
<wstaje z podłogi>
W tej kolejności
<znow wstaje z podłogi>

Bylo w innym temacie o arcani... i to nie jest szmieszne... ( nie jak sie oglada to 10x raz...)

Arm 17-06-2007 12:41

Cytuj:

youtube
xDDDD
<wstaje z podłogi>
W tej kolejności
<znow wstaje z podłogi>

Yeah, verry funny ;f....

Odessa 17-06-2007 14:39

Lind wovimus taki slaby ze nim grasz czy co ? :].

Ivanov Galil 17-06-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoKsikII (Post 1490935)
Bardzo Cię proszę żebyś podał źródło lub umieścił na stronce Filmik z Open Battle. :D POZDRAWIAM

Prosze cie uprzejmujaco ;)

http://www.speedy_share.com/239677421.html <---- wywalcie _ ze srodka

Niech ktos powie ze to hack link to &^%&#%*#%^&^

~~~~~~~~~~~~~~

Cytuj:

youtube
xDDDD
<wstaje z podłogi>
W tej kolejności
<znow wstaje z podłogi>

Przezabawne na prawde powalajace.... A raczej powalajaca a co to juz domysl sie sam ....

Amirez 17-06-2007 16:36

@Up

hack link !!!!!!!1111

A tak na serio przynajmniej ktos dal jakis filmik ;]

Dzieki za to ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05.