Ivanov Galil |
17-06-2007 03:48 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inst
(Post 1488379)
Ciekawi mnie jaka by byla Twoja wypowiedz jak by SF do was dolaczylo, albo inna mocniejsza gildia. Wojna to wojna, byliscie cwani, ze rozpierdolicie cala arcanie i co? Jeszcze raz pytam co? Skoncz Aro z Twoimi filozofia, bo zaraz padne na ziemie ze smiechu. Tak naprawde, to jeden wielki zal dupe sciska i tyle. I skoncz pierdolic o cisnieniu jakims i zaraz dopiszesz, ze adrenalina, bo nawet nie bylo Cie widac na openie, pewno biegales z boku wykopujac lopata scaraby, albo siedziales na piramidzie w pz. Czekam z niecierpliwoscia co wydumasz, zeby mi dopiepszyc.
|
rotfl xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miku
(Post 1488397)
a klamie? ;> zgranie u polowy memberow w dpft/sf jest tak samo chujowe jak u polowy hiszpanow w ttt.
bez przydupasow byloby ciekawiej ;>
|
A skad misiaczku wiesz cokolwiek o naszym zgraniu ? :) Zarzucisz nam ze nie mamy xxx fragow? Nie mamy bo zapewne sd power jest "troche" nizszy niz u turtli.
Brak zgrania?
Lya Ly
Jun 12 2007, 23:04:03 CEST Killed at Level 163 by Yettos Ziom and by Panov
Makea Stoneheart
Jun 12 2007, 22:44:45 CEST Killed at Level 92 by Yettos Ziom and by Panov
Masz racje robieglismy sie w rozne strony i kazdy robil co innego :| sf n00bs :(
Powiesz ze siedzielismy za ustawionymi turtlami? Obejrzy slonce filmiki to zobaczysz ze knighci z SF stali w pierwszym szeregu.
Btw uwazasz np mnie za przydupasa? Bo TTT szlo po mnie na turtle w dzien rozpoczecia wojny? I to pod jakim super powodem "krecik to gej wiec trzeba go bedzie zabic" powiedzianym przez kogos jakis czas temu przed ?:) A podczas trwania wojny gdy bylem ciagle neutralny kilka propozycji na guild channelu w TTT o zabiciu mnie? Wiem powiesz jakby chcieli ubic to by ubili... Moze i tak tylko bylo tam kilku graczy z polski i zagranicy ktorzy sie za mnie wstawili ayy?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miku
(Post 1488904)
Gdybys byl w dpft, luki wyjebalby cie po wojnie, zapewniam cie. On poprostu potrzebuje sd power, bo nie wszystko moze zrobic grajca aata. (Przyklad, po wojnie DPFT vs Beach, Voronix.)
Ale jak to Wiatrak dobrze powiedzial, gdybac mozna. Ciekawi mnie to, co zrobia turtle z polowa SF jakby wygrali wojne. :d
|
Przekonamy sie :) No chyba ze wiesz lepiej? "co by bylo a nie jest to paranie sie glupota" =)
@ten post co niby ludzie zmieniaja strony jak choragiewka etc~
O czym ty mowisz? Byli w 100% za ez czy tam innym czyms. Moze i tak tylko przypomnij sobie gdzie byli wtedy znani na caly serv PA i jak sie zachowywali?
|