![]() |
Cytuj:
Myślę ,że ponad połowa młodych ludzi słucha metalu (nie tylko,czyli innych gatunkow tez moga sluchac) topic: DJ Stuchi - Mix 2004 Tekkno 002 (Jordan & Baker, Master Blaster, Special D, Groove Coverage, Lichtenfels, Scooter) |
Cytuj:
Vavamuffin- Dabuday ;> |
Cytuj:
Artillery - Khomaniac Dobra kapela, lecz niedoceniana. |
@Johny i piotrek
Szufladkowanie muzyki to idiotyzm ;/. |
Thy Worshiper - Signum <33333
|
Lordi - Who's your daddy? :)
|
Serj Tankian - Empty Walls
|
Sryy......
|
Cytuj:
Onslaught - Power From Hell <live in Poland> @Down Jeżeli nie masz żadnego pojęcia o muzyce metalowej / rockowej / punkowej to lepiej się nie wypowiadaj. |
Popu sobie posluchajcie a nie jakiegos wycia.
|
No w moich glosnikach leci Radio Party z 2 powodów
1.-Fajna leci muzyka 2.-Tibia sie niej zwiesza, mniejsze lagi (nie wierzysz!? Sprawdz!!!8o) http://www.radioparty.pl Dajecie tam kanał główny na winamp. ten pierwszy. No chyba ze chcecie posluchac czegos innego to szukajcie nizej |
@Up
Sądzę, że większość użytkowników tego forum jednak NIE będzie chciało radioparty słuchać. ; p |
Scooter - The question is what is the question :D
PZDR dla wszystkich co kochają jumpstyle (dance, trance, house też :P)! |
Cytuj:
Nile - Cast Down The Heretic |
MC Breed & Tupac - Gotta Get Mine.
Eazy - E - Eazy-er Said than Dunn. |
Dobra, metale, uspokójcie się bo aż w oczy kuje.
Sadus to ch*jnia. Płytą roku jest nowe Entombed i Electric Wizard a nie jakieś ch*jnie. piotrek26111, dajesz się podpuścić niefotogenicznemu narcyzowi, którego jara Iron Maiden, Manowar, GnR i Sadus. A teraz leci Bjork - Volta. Robię sobie malutkie podsumowanie płyt roku + bonusy. Lista: http://wklej.org/id/68eaaa37b9 ps. Tak, zgadliście, ten post jest pół żartem, pół serio pisany. |
SKÓRZANE MAJTY MANOWARA \m/ AJRON MAJDEN GRA DEF METAL!
Dla mnie albumem roku jest nowy Angelus Apatrida. Zaraz za nim Nocturnal Breed, Evile i Exiled. Polecam Nocturnala ;] Oczywiście Ętomp i Elektryczny też mają swoje miejsce, ale gdzie indziej :P Entombed - Demon Haha, mój ulubiony album Entombed :P Primo: tak, to prawda jestem niefotogeniczny xD. Secundo: mój post wcale nie jest pisany pół żartem, wcale. @down A nie Comy i Huntera? :> |
Ej no co wy ziomki karzdy wie rze de best album roku to niepszygoda hepisadu jejejeeehehehe seks drags ent rokenrol panowie !
|
Kernkraft 400 - Zombie Nation - The NEW NJ Devils Goal Horn 07-08
|
6834. Avenged Sevenfold - [City of Evil] Bat Country
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |