![]() |
Cytuj:
Szczerze to spodziewalem sie innej odpowiedzi ;d Bylem pewien ze poleca mocniejsze slowa itd... ale ty przyjales to inaczej :) W takiej sytuacji zwracam honor ;p |
Cytuj:
|
no i wojna :p ktoś ma zamiar się dołączyć?
|
Ciekawe co z tego wyjdzie: >
|
Haha oj dzieje sie;] Ale wydaje mi sie że stare Synegry nie pomoże bo już tu pewnie nawet nie zagląda;p
Xuva Malice a temu o co chodzi on chyba z tengusami byl? ;p |
xuve kupil katura z tego co wiem:P
|
niezle sie zaczyna wojna, wczoraj seth prawie w trapie padl na vdl
|
Katura pingowal tengu na vencie, kupil Xuve/gra xuva a do tego zhackowal Bob Daywalker
|
Katura napewno nie robil tego bez powodu....
|
z tego co wiem to Katura ma jednego ownera-Grega, to jakkim cudem gra jednoczesnie dwoma charami???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Gowno wiesz, wdupie byles i gowno widziales to sie nie udzielaj ^.- |
czego sie rzucasz kurwa, wiecej wiem od ciebie wiec stfu.. i jak bede mial ochote to sie bede udzielal chociaz by dlatego zeby zamykac japy chamom takim jak ty
|
Cytuj:
Cytuj:
|
gadalem z katura to mowil ze denerwowali go szwedzi.gadali ze amerykanie to smierdziele itd. w koncu nie wytrzymal i zrobil to co zrobil.
|
Cytuj:
|
Zaduzo w dupie mial to mu sie w glowce poprzewracalo ... Co do Xuvy to od ymm 3 - 4 miesiecy to nowy owner ?.
@Dark~ Idz do Carlin / Thais pogadac z noobkami, moze sie dowiesz jakis sekretow ^.-... Wiem wiecej bo w tym uczestnicze : ) to pysk w piach! * Evul Maxu :< * |
podobnie cie tam nie bylo to sie obawiam ze nie mozesz wiedziec 100% prawdy oczywiscie zeby to ocenic musialby widziec filmik ale cos z prawdy musi byc...jak nie ma dowodow to obie strony klamia tak jest czesto a na xerenie prawie zawsze
|
Babolek ja jednak lepiej wiem bo bylem na akcji :P i mial pare razy red hp ale bocik go wyuhal ;o no ale Ty przeciez lepiej wiesz bo oczwyiscie tam byles jak go lalismy ;o
Wiec skoncz pierdolic glupoty i stfu Film nie bedzie udostepniony nie wazne czemu;o Cu |
Seth botował na d lair i go trapneli ale bocik go uhał :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |