![]() |
Dochodzę do wniosku, że Yumiyo jest bardzo inteligentna i oto chodzi, ładna i mądra lubię takie, co do piskelowej miłości nie mam nic jeśli znacie się z Bodziem w realu. Hansu - Ciebie zawsze uważam za inteligentnego.
@Down Nie interesuje mnie zbytnio opinia o mnie innych ludzi w internecie, wystarczy uważać żeby nie przegiąć. No niestety szkoda mi ludzi, którzy tak o tobie myślą ale cóż życie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe dobrze powiedziane, Speeedy coś powinien o tym wiedzieć.
Haha, ja nic nie mówiłem że jesteś nieurodziwa wręcz przeciwnie. |
To jest Jelonek Bambi :D ( nie pytaj dlaczego dostał taka ksywke) :P niech sobie chlopak dalej robi krzywde, jego sprawa... w kazdym razie taka "miernota" jak ja( jesli chodzi o urode) nie tknela by go nawet kijem od szczotki :)
Cytuj:
|
"Jestes brzydka i ujdziesz"
No co? Spedy powiedzial ze jestem pryszczatym jednostrzalowcem :( To moge tak mowic. A serio to walic co mowia dzieci =) W Polsce mamy wolnosc slowa, wyznania i ogolnie wiekszosci jesli chodzi i zycie publiczne i towarzyskie, wiec nie przejmuj sie co mowia i rob to co lubisz =))) Pozdro ;D [pierwsze zdanie to sarkazm jakby co] |
Cytuj:
|
Plx:( takie rozmowy na priv... oki?
|
Cytuj:
Na priv sobie rozmawiajcie dzieci....nie widzicie ze to jest forum ze ,,ZDJECIAMI''?okulary please...:) Narazie < z mojej strony :) Czekam na zdjecia...:P |
http://img165.imageshack.us/img165/7056/54637700dp4.jpg
Cytuj:
Najbardzije aktualne :) już jako brunetka :) No czekam na "komcie" i "ocenki" :) |
Więc wklejaj Butcher
|
wkleje moje jak naprawie aparat ;)
jestem fajny Koks szukam dziewczyny ;OO Ale speedy jest lepszy bo daje sobie strzaly w dupe :OO @Yumiyo calkiem inna osoba na tej fotce tamte byly lepsiejsze;/ |
Cytuj:
|
@Mike.Mystic
Prosze...:) http://img107.imageshack.us/img107/8450/beztytuuzn1.jpg Tez bys wrzucil :P @Yumiyo Kogo Ty soba reprezentujesz ?:) wypowiadajac sie w ten sposob i komentarzami.... @Chris Pall Twoj komentarz tez robi ,,zenade'' na priv mu to powiedz :) TO JEST FORUM ZE ZDJECIAMI !!!!!!!:baby: |
Cytuj:
Napewno reprezentuje soba cos wiecej niz lyska gore miesni ^^ |
|
Albo mi sie zdaje albo ktos tu leci na level nr.150 + ? :evul:
Ladnie wyrywasz sunie Bodzio na ten swoj lvl ^^ |
@Butcher
sry za to twoje od powiedzi daja jeszcze wieksza zene ;) zaczynasz szukac guza wszedzie tak jak speedy a tak na boku co ty emo jestes ?<lol2> |
wow
Pozdro ;p |
'rurzowy' ... aaaaaaa maasakra niczym niewiastaaa - bez urazy ale musialem to napisac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |