![]() |
po numerku przy napisie "Poziom
|
Elixanor to nie char Kafesa, byl to char sharowany przez Azura i Arrosona.
Teraz gra jakis noob z Holandii,bo na 48 lvlu wysolowalem go 27 msem. Interzor to ms Kafesa :P |
no 8 literek pomyliłem i afera...
ale ja wiedziałem, wieeedziałem że kafes ma sorca @HIgh "poziom? pfff marze o takim iq |
Je***c juz tego Kafesa, z polowa postow w tym temacie to o kafesie :D. Popiszmy na temat jak Elysie zmienic, zeby byla tak jak w tytule tematu."Nowa Lepsza Elysia??"
|
grać i nie spamować forum? :P
|
23:59 Arioc Scalp [262]: hi best friend
23:59 Eneris [125]: Hello. 00:00 Eneris [125]: go go kill elivines 00:00 Arioc Scalp [262]: lol 00:00 Arioc Scalp [262]: i give him a chance 00:00 Eneris [125]: don't do it 00:00 Arioc Scalp [262]: if irme give back what is ours 00:00 Eneris [125]: don't give a chance for elivines 00:00 Arioc Scalp [262]: haha .... 00:13 Arioc Scalp [262]: is it some idiot who wanna fight with elivines? lol 00:13 Arioc Scalp [262]: not even polish people like him 00:13 Arioc Scalp [262]: i wanted him to take 200 and show people i let polish people lvl much also, but he had to insult me lol kurwa Elivines widzisz jak blisko byłeś nieba..... __ Tak jak pisałem na tibia.com ... za 2 tygodnie wszyscy z wyjątkiem irmego się wypłacą |
sie juz nie moge doczekac jak zobacze cos w stylu
<TO JEST FAKE>Irme Assassin March 15 2008, 17:05:12 CET Died at Level 161 by a Firiux and Arioc Scalp<TO JEST FAKE> |
Niestety kolega up ma racje,nie zdziwilbym sie jakbym zobaczyl cos takiego. Elysia :D
|
Cytuj:
|
na irme listy dedow na bank sie siejnik wpisze za te szopki ktore ostatnio od*******a.
|
sie nie wpisze bo irme stoi w depo ab i jest bez pacca ; (
|
Cytuj:
|
heh...
Sprzedam N95 Za co padł Gem~ od Irmego jeśli mogę wiedzieć?? |
Wri sobie huntowalo Irmego(nie wiem za co), Gemnazet trafil sie afk pod dp Edron no i d3d :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo sie z nim klucil i hunta mial miec to go zabil zeby byl jakis normalny powod jego hunta ; 0 |
Chyba wrócę sobie do gry coś mi się tak wydaje :) bo nudy a wakacje mam za hmmm miesiąc :) a przydał by się wakacyjny 100lvl :P
Jak myślicie kto i komu wypowie wara ? |
nie wiem, ale wiem jedno, ze 90% polakow jak zwykle sie wyplaci po jakims czasie x(
|
Hahahahahah 8o
|
firux dead yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye ye:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |