![]() |
Ja jestem Knajtem na 11lv i mam skille 47/46.
I uważam, że są słabe !! No ale nie jestem jakimś maniakiem i przestałem skillowac. Postanowiłem nabić 15 lv i leprzy eq :) Mam na sprzedarz 2 spike swordy i 2 BH shieldy (Harmonia). |
Cytuj:
Zresztą nie ma czegoś takiego jak "dobre skile" bo zawsze znajdzie się ktoś kto ma lepsze skile od ciebie (chyba że jesteś Bubble :p ). Skile mogą być zadowalające albo nie. Zadowalające są takie że ludzie się z Ciebie nie śmieją jak im o nich mówisz ;) i jak możesz bez żadnych lub prawie żadnych strat bić potworki na których chcesz expić. Niezadowalające są takie jak potworki ciebie biją. Ja mam knighta na 17 lv i skile 43\40 i jetem zadowolony |
Ja mam 13 lvl i skille prawie 60/60 i gram tydzien ale caly czas trenie xD
Dozuce starego screna jak mam 50/50 i moze jutro zedytuje ze skillami 60/60 :) @up Uwazasz ze nie moze trenic na sumonowanym ghoulu bo ma 14 lvl? I kogo tu POJ.EBALO jak ma kase albo kumpla to niech se treni. Twoja skille sa powalajace ale widzaielm kolessia na 20 ze skilami 39/38 no coz sa ludiz ei parapety! AS = w pelni sie z toba zgadzam :) http://republika.pl/supersorc/skills.bmp |
Jakie skille??
Co do skilli mysle ze nia ma skilli dobrycxh i zlych, ma sie skille jakie sie chce miec. Znam kolesia polaka co ciagle od 8 lvl trenowal na ghulu swego kolegi i mial juz na 9 czy 10 lvl skille 70. Sam ma teraz skille 60/61 knightem na 15 lvl ciagle trenilem na dwarfah i dobrze mi szlo nawet. Ale msle ze przecietne skile powinny byc 50/50 na 15 lvl czyli troche zawyzam norme :p . No al to nic
HAILL KING TIBIANUS |
Mam knighta narazie na 10lvl ze skilami 44/43 i 3mlvl i bede trenil.
im wyzsze skile tym lepiej wiec oplaca sie trenic na niskim lvl. P.S. Rzeczami nie bede sie chwalil bo mnie zabijecie ;P. |
Okej, może spróbujmy kalkulatorka XD:
Właściwe skille to mniej więcej 2.5n na parzystych levelach i 2.5n zaokrąglane w dół na levelach nieparzystych, gdzie n to level. Czyli to wygląda mniej więcej tak: 8lvl - 20/20 9lvl - 22/22 10lvl - 25/25 11lvl - 27/27 itd. Do 20 lvl różnica między skillami nie powinna przekraczać 3, Do 40 lvl różnica między skillami nie powinna przekraczać 5, Do 60 lvl różnica między skillami nie powinna przekraczać 7 itd. Pewnie kosmiczne głupoty wypisuję 8o |
Cytuj:
80lv:skille po 200. Różnica między skillami: Jeżeli mamy skille powiedzmy:40/30, uzyskane bez treningu(tylko exp na słabych potworach) i w tym momęcie zaczynamy trenować. Sklle wyrównają się tak mniej więcej przy 55/54. Shielding nadgoni xxx fighting. A co do tych przykładów które podałeś: Raczej takich różnic nie ma. Wsumie nie ma nic złego w tym, że jest taka, ale panuje fałszywe przekonanie, ze powinno się mieć zbliżone do siebie. Do wyszystkich, którym się wydaje, ze mają słabe skille:Jeżeli dobrze się wam expi-macie dobre skille. Jeżeli marnujecie tylko uhy-macie słabe skille. Cała filozofia. Widziałem gościa który na 30lv miał 55/53. Pomykał z f-swordem i k-setem. "Słabe skille" to jego sprawa. Niechce się trenować-to nie trenuj. Edit: NIech będzie, ze podam i swoje:65/65 na 30lv. Dla mnie git. |
~~Smile~~
http://img.photobucket.com/albums/v6...228/skille.jpg Ps: Manhir, jeszcze troche i cie przegonie :>:P <lol> 8o 8o 8o |
xxxxxxxxxxxxxxxx
|
up
niby dlaczego? teraz macie luz z expieniem...
|
Ja mam knighta na świecie Secura 25 lvl i skille 56 / 54 i nie uwazam, ze one sa az takie złe :P
|
Dzisiejszy status
http://img.photobucket.com/albums/v6...228/skills.jpg |
moje skille są tutaj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=24523&page=1 jak ktoś skomentuje ot dodam jeszcze bo nie chce upomnienia za podwójne posty |
Ja tam znałem kolesia, który po wyjściu na maina nie expił w ogóle, tylko cały czas trenował z kumplem...
I zaczął expić dopiero wtedy, kiedy miał na 8 lvl skille 61/60... 8o Wcale nie musicie mi wierzyć, ale to prawda! A dla tamtego kolesia gratz :cup: |
Mój kolega na 16 levelu...
Mój qmpel (paladyn) na 16 levelu chciał cwiczyc spirami na valkiri ( skille 44 dista a shiedlingu nie pamietam) długo nie ćwiczył bo zabił valkirie 1 spirą :):D:P
_______________________ Yo Ziom! _______________________ |
0,o
Cytuj:
na lvlu 16 skille 50/50 na 20 60/60 |
lol
Cytuj:
|
ja mam knighta 13 lvl skille 46/41. wiem ze sa cirnkie ale nie chce mi sie trenowac ;)
|
skile na 13 knighta
prosze o odpowiedź.
Jakie skile powinnem miec na 13 levelu na knighcie ???? :] :] ;) ;) |
Cytuj:
Ale i tak mnie nie posłuchasz ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |