![]() |
No nareszcie będzie trudniej palkiem. Lubiłem te czasy gdy wszyscy prosili się o palków/kiny na deserta itp. Czekam na ap dejt xD
P.S. Które czary dla FACC jeśli będą? |
to czekamy na ss od kojotesa
|
Filmiki z ts???????????????????
Soą już filmik z tsa? i tibiacams
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W momencie kiedy kupiłeś Rekina miał on chyba około 70 lvl. Jeśli chodzi o Silvere to nie chce się wypowiadać bo to nie miejsce i czas. Mój lvl to aktualnie 120+.Każdy mój znajomy wie kim jesteś i to wystarczy. Jeśli chodzi o ts. To nie 1 i nie ostatni przed updatem. Podkreślam że to bardzo dobry pomysł że tak wcześnie wszystko się zaczęło. Balansacja jest ok, zmierza w dobrym kierunku.Bardzo się ciesze że niektórzy wrócą na swoje postacie magiczne, ja zostaje przy swoim rycku. Moim zdaniem nie ma sensu męczyć w kółko tego tematu.Ja swój komentarz wydam dopiero jak wyjdzie update, bo nie ma sensu narzekać i panikować póki jeszcze niektóre elementy mogą się zmienić.Czekam na tsa w którym będą nowe mody i tereny oraz obiecane farmy, zamierzam sobie jakąś kupić :) |
Gdzie znajdę klient testserver ten najnowszy?Jak ktoś wie niech napisze link na priv
|
wzuczcie jakis film na youtube....
|
i coo bendzie?>>>>>>>>>>>>
jest już tibiacams do ts??????? od plix ?D bo chciałem się dowiedzieć co z mojim 101 ek będzie bo jak lipa to zostaje 33 ed......
|
Cytuj:
@ts co do ludzi wrzeszczacych ze sie anni nie da zrobic, 4 kina dzisiaj dalo rade ;> |
ktos mowil ze spiry maja zasieg 2 sqm :)
KONIEC DZIECI SPIROW !! niech se wroca na swoje ed/ms ! a propo dam przyklad balansacji updatu ; f jestem se ja 51 kina podchodzi do mnie 40 ms/ed zaczyna mnie lac wali we ze swoich czarow po 200-300 zuzywajac na to 300 many ale w tymsamym czasie laduje sie mf bo tak cpiy wymsylily wiec caly czas ma tak sama mane , a ja biedy kina ledwo co do nieg dobiegam walne go kilka razy po 100 czy 50 moze 120 on sie 2 razy zmanasuje i juz mam zapas... a ze ja moge sie tlyko leczyc po 100 hp -.- to padam w mgnienia oku i czy ktos mi powie czy to jest sprawiedliwe ? |
Cytuj:
|
hehe moze pokazesz mi te bledy ? ( to , ze nie pisze Polskich znakow to nieznaczy , ze sa to bledy.
hmm zostane przy knighcie , jezeli mi nie przyznasz racji ze potiony po 100 hp do 55lv sa bezsensu to juz nie wiem ... ja zawsze gralem knightem i bede gral ale tez bede walczyl o swoje prawa . ( prawa knighta ). |
Cytuj:
Ja wiem ze ty bys chcial miec mozliwosc leczenia sie za 100 gp po 2000hp - no ale przykro mi - tak nie jest i nigdy nie bedzie - pogodz sie z tym |
Oj tam panikujecie , zwykły test serwer , i tak dużo zmienią.
|
Najgorsze w tym update jest to, że zostanie zmieniona odwieczna hierarchia pomiędzy druidem , a sorcererem. Z natury w wielu grach mmorpg są dwie postacie magiczne, typowo ofensywna i tzw. assist(siocher w tibi uh maker etc.) Jak wiadomo w tibi też tak zawsze było. Sorcerer miał lepsze czary i runki do wyrobu, a druid posiadal uhy oraz czary lecznicze innych graczy. A teraz w tym update ta cała hierarchia, która była budowana od początku updanie. Ms i Ed teraz to jedność, specjalizującia się jedynie w innych żywiołach. Ed dostanie nowe czary jak ms rózne "hury" etc.
Ale ogólnie to jest fajny ten update :P |
Może mi ktoś powieidzieć ile kosztuje naprawa broni?
Zadałem to pytanie w innym temacie bo mi się pomyliło ;/ Uznałem, że tu będzie lepiej bo pełno ludzi z testserva dawają tu screeny :> |
Cytuj:
Ap ropo dam przykład balansacji updatu ; f Jestem 51 knight, podchodzi do mnie 40 ms/ed i zaczyna mnie lać. Wali we mnie ze swoich czarów po 200-300 zużywając na to 300 manny, ale w tym samym czasie ładuje sobie mf bo tak cipy wymyśliły, więc cały czas ma tyle samo manny, a ja biedny knight ledwo co do niego dobiegam, wale go kilka razy po 100 czy 50, może 120, on sie zmanasuje 2 razy i już ma zapas... a że ja mogę się tylko leczyć po 100 hp -.- to padam w mgnieniu oka. Ktoś mi powie czy to jest sprawiedliwe? I ty mi mówisz że nie widzisz tutaj żadnych błędów |
ed
Soulmann moze jakies ss z 3 areny?? :p
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=VdlicFDtlYw Tutaj trochę nie chce mi się próbować - areny są ciągle zajęte. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |