![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
/skuug |
ta, przeciez nasze zycie to wielka popijawa. isn't it? :<
|
Plany się zmieniły i idę do kumpla do domu gdzie będzie ciepło w gronie 4 najlepszych kumpli.
1,5 litra + 1 giet. |
Heh też mam w planie palenie :evul:
Dobra to ja mykam do zobaczenia w przyszłym roku ;) |
Za 2 godziny wychodze po dziewczyne...
Mam do dyspozycji butelke szampana i pelno rakiet :D Do tego cala chata wolna bo rodzice na balu ^^ Sami we dwoje pod jednym dachem!! bedzie ciekawie :p |
up: ty zamiast szampana to se co innego kup ;-)
ja na chacie siostry :) siostra wyjechała więc zaprosilem mojich ziomuf! 3 litry wódki na 5 mamy. ciekawe czy damy rade ;) przed wyjściem zjem troche kromek ze smalcem co by dobrze wchodzilo. wam też radze :) szczęśliwego nowego roku! |
Cytuj:
Najebać to ja się mogę w każdy dzień, a sylwester to... sylwester. W tym roku chyba browary będę pić, bo wódki nie dam rady... |
No to co, czas na mnie. Po drodze na impreze zgarniam 5 osob. Wszystkiego najlepszego panowie. Pogadamy jutro poznym wieczorem ;'D
|
No, no za 3 godziny wychodzę z domu a poźniej niech się dzieje wola Boża xDD Byleby nie wejść na zamarznięte jezioro.. Trzymaj mnie Boże z daleko od takich pomysłów..
|
Aplikuję ogórkową. To nie rosół ale zawsze daje protection Maximus +7%.
Najlepszego panowie i panie. |
A ja już lecę... O 19 zaczynamy imprezę z kumplami.
I jeszcze raz: WESOŁEGO SYLWKA! : ) |
Nie radze przed chlaniem wspomagaczy pić. Boże jak brzuch po tym na*******a.
Ja tam ide na domówkę do kumpla 6 osób 3 litry ;d 5h,58min |
Cytuj:
|
0,5l na trzech, szampan na łeb, podwórko
Podsumowując: fail. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
yo. |
Nie wiem czy wypije całą, nigdy nie piłem szampana, wódki nie lubie, ale na podwórko+piwo się nie pisze.. ;p
@down Trudno nie zauważyć. Robienie konta w sylwestra, tylko po to, żeby wszystkich jechać jest ciut żałosne :P |
Cytuj:
Najtańsze prawdziwe szampany są chyba od 130 złotych w zwykłych monopolowych. @up Ciężkie jest me życie. _/ Ale mi to nie przeszkadza bo jestem w ciul żałosny prostak i mieszkam w bunkrze odizolowany od społeczeństwa :] |
No coż jeszcze moge dodac. Wszystkiego najlepszego. Wypasionej imprezy i widzimy sie w przyszlym roku ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |