![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
sry za post pod postem~
You see dead przedmiot szkolny.You regonize zasady zywienia.It was killed by Fayter. |
Pięć lat więzienia za nielegalnego Windowsa
Do tej pory policja zajmująca się zwalczaniem pirackiego oprogramowania komputerowego skupiała się przed wszystkim na producentach i handlarzach, którzy zajmowali się tym na szerszą skalę. Zwykli użytkownicy mogli być spokojni, jednak do czasu. 17-letniemu Patrykowi L. może grozić kara nawet pięciu lat więzienia za używanie nielegalnego Windowsa XP - podaje dziennik.pl.
Nastolatka przyłapali policjanci, którzy zrobili rewizję w jego pokoju. Funkcjonariusze z Braniewa zapukali dwa dni temu do mieszkania rodziców 17-letniego Patryka L. Mieli informację, że chłopak używa nielegalnego programu. Podejrzenie się potwierdziło. Nastolatek miał piracki system Windows XP - pisze dziennik.pl. ??xD |
Kto ile mial punktow z testu gimnazjalnego? Juz mozna sprawdzac wyniki :P
|
@lafa .............
AP |
Moj brejdak mial 70 OK
Nie wiem to chyba sredni wynik,jak jeszcze mowil ze mu slabo poszlo.To 200 punktow maksimum to dla mnie slabo troche ale nie wiem |
ja 64 i sie ciesze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Goooaaal eu amo voce roger |
arcania trade:
21:15 Flarin Cadro [18]: golo 21:15 Ulai Fron [29]: jeee 21:15 Miren Julst [49]: goool 21:15 Wielki Bronzowy Mis [11]: gool 21:15 Lord Corona [8]: gool 21:16 Iverno [18]: Goil 21:16 Xivy [19]: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee goooooooollll 21:16 Chado Exona [30]: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Pokert [28]: gollllllllllllllllll 21:16 Neurexon [21]: goooooollll 21:16 Adix Valta [23]: Goooooooooooooooooooooooooool 21:16 Tightrope [9]: GOOOL 21:16 Gruby Artek [39]: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Valivy [22]: gooooooooooooooooooooooooooooooool 21:16 Litar Volwok [25]: goooooooollllllllllllllllllll 21:16 Abreman [33]: GOOOOOOOLLLLLLLL 21:16 Nevi Valdhor [27]: 1;0 21:16 Voronix [177]: GOOOOOOOL 21:16 Sir Gostosaum [11]: gol d qm? 21:16 Danik Sor of Arcania [10]: GOOOOOOOOOOOOOOL 21:16 Pexin [20]: JEST KURWA JEST!!!! WYGRYWAMY KURWA!!!! 21:16 Black Logan [13]: GOOOOOOL!!!! 21:16 Moortageuss [55]: 1;0 dla nas 21:17 Etchelion [33]: Kto inny jak nie brazylijczyk!! 21:17 Tranks'so [31]: gol 21:17 Rivana Shalveru [7]: yehoooooooooooooooo 1-0 21:17 Xeld Draxiell [22]: GoooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL L!!! 21:17 Cerrox [27]: .*G* *O* *A* *L* |
Jak zawsze polacy udupieni i teraz Ci co prorokowali ze nie wyjdziemy beda wytykac innym :p
|
Sedzia niedojeb,Anglik odgwizdal takie cos? NIEWIERZE... sprzedany pleb
|
SĘdzia Kalosz! Za Takie Cos Karny?! K***a!!! :|
|
telefoniczny spam od felixa : to jest zydostwo!
|
Apneli Nas Kurwa Do Co Za Jebany Kurwa Jaksi Frajer Kurw Sie Do Braniewa Nie Nadawal Zal.pl W Anglii Jest Taka Liga Ze Ojezu A Tu Jakis Frajer Co Wiecej W*******a Kanapek Z Kakalem Grubas Glupi Jego Sie Powinno Na Oswiecim Na Majdanek Psa Walonego Nooba Jakis Frajer Z Uefa Zal Pl Kurw Kill Dem All Ja Pierodelto
|
Po meczu wszyscy taki opis dali na gg
"JEBAC SEDZIEGO I CALA RODZINE JEGO JEEEEBAC SEEEEDZIEGOOOO!" I pilkarska ciekawostka "22:54 Alen Gunia [23]: lol to jeszcze nie koniec cioty jeszcze kurde 2 mecze a wy juz krwa do domu do domu ;/" |
Cytuj:
ps. polacy jak polacy maja chociaz na co zganiac pzrez kolejne 4 lata czemu neiwyszli z grupy ;] |
no i sie zesralo : (
|
Sedzia Wes Sznur I Powies Sie Od PolakÓw Odpierdol Sie! X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |