![]() |
Cytuj:
ziomasek@ EF całe( z blockerem całe elvenbane black knight villa ( z blockerem) ghost land |
Gdzie expic i by dużo kaski było
32 knight bez pacc skille 66/65 eq k arm ,k legs ,c helmet ,leather boots 9k w banku bright sword i zamierzam kupić meduske świat harmonia |
22 paladin, 64/52 + spore lagi. Jakieś propozycje?
|
@Dagus
Jak wielkie są te lagi? Jeśli takie, że ledwo dasz radę się poruszać, idź skillować. Jeśli bardzo chcesz expić...AT-zbyt mały exp, Mt.Sternum-Tu exp lepszy, ale o niebo niebezpieczniej, jeśli masz lagi. Do zarabiania kasy...Jeśli jesteś w stanie ogarniać z tymi lagami, wypróbuj roty w Thais. Albo do AT i lootbagi. |
40rp 67/47 gdzie dobrze zarobię?:baby:
|
Cytuj:
Up@ doskilluj 70\55 i : wieża minosów na darashi cyclopy na cyclopolis |
Gdzie kaskę zarabiać na samym expie?
Sorc FACC 22 lvl, wand of decay, blue robe, plate legs, dragon shield. |
Gdzie zarabiac kase 41 palkiem ze skillami 72/57 bez pacca?
|
Loot bagi na zamku ab
Cytuj:
|
Hg, na draconi dragi lub wieza. Na wiezy bardzo szybki resp
Cytuj:
|
Na malpach
Cytuj:
|
Gdzie zarobić?
22 pall 65/51 eq : -Crown helmet -Blue robe -plate legs -guardian shield FACC Prosze o szybką odpowiedź. |
@up.
Podbij skille i na guardy -------- Gdzie zarobić dużo kasy? Master Sorcerer, 59 lvl, 55 mlvl, Royal helmet, Crown armor (z zamianą na lighting robe, magma robe, blue robe, piszcie który armor założyć) blue legs, BOH'y, demonka, wszystkie różdżki, waste może być małe... Mam pacc |
25 pall
Crus Helmet Karmor Klegi leather bootsy skill 58/ 41:baby: |
To znów ja :) muszę zarobić sporo gp na kamyczki i zastanawiam się gdzie wyciągnę więcej w FACC Tomb na poziomie z beho, mumiami i cryptami czy na guardach obok kazz?
23 Paladin 63/51 Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Crown Shield |
@up
Beho tomb;] |
22 Druid Pacc PVP !
eq plate set necro rod portrzebuje szybką kase 15k |
Nick : Sir Zordon :)
Server : Celesta B) Profesja : Paladin :elf: Skile : 65/45 8o EQ : Steel Helmet Spear Belted Cape Medusa Shield Knight Legs Boots of Haste GDZIE MOGE EXPIC |
Zapomniałem dodać że mam 24 lvl:D
|
38 Knight ze skillami 70/70.Postman quest.Facc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |