![]() |
Musisz mieć tibiacam.
niestety po update nie dziala wiec chyba trza czekac na nowy program :( |
PACC - premium account.
FACC - free account. |
A teraz mam nobistyczne pytanie jak tworzyć nuwe posty a nie klikać na odpowiedz czy to jedyny sposób?????? :baby:
|
a ja mam takie durnowate lekko pytanko :
gdzie wokol ab sa lasy z borsukami ? z gory dziex |
Witam all! Mam taki problem, że przychodzę sobie ze szkoły i chce się wbić do tibii a tam !permanently because of invalid payment! Ja wszystkie PACC-e kupywałem legalnie i nic nie kombinowałem! Jak moge do nich to zgłosić że mam bana za nic i to jeszcze 60 dni pacc-a poszło sie ***...ć ?! PLX
|
Hlp
Pomuzcie zainstalowem tibie i jak jest wlonczona to nie widzie kursora HLP PLZ
---------------- yO pOzDrO 7()()~~~~~~~~ |
knight a distance
czy knightowi leci tak samo szybko ditnace jak sword??
|
Nie
<10 znaków> |
OK.Ja zadam parę pytań:
1.Na Rookardzie, niedaleko rzeki jest wyspa.Na niej:Spike Sword. Jak się do niego dostać? Podobnie jak do tej wierzy na której sczycie stoi Minotaur i ma skrzynie? 2.W akademii, pod Seymorem, jest Angel.Od Angel idziemy na lewo, i skręcamy w pierwsze dzrwi.Teraz idziemy cały czas prosto. W ostatnim, malutkim pomieszczeniu jest zamknięta szkrzynia? Co to jest? Jak ją otworzyć To tyle. Z góry dzięki. |
@up
Spike sworda nie weźniesz, ona jest dla ozdoby. Do tego mino chyba też, ale możliwe żę z pomocą krzeseł sie dostaniesz, ale ja próbowałem i nic. W tej skrzyni jest torch, ale ponieważ jest to quest to tylko raz mozesz z niej wziasc tego torcha. Przed tymi drzwiami pisze "Face your first monster", pozniej rat i nagroda :D Mam nadzieje ze za taki quest spoiling mnie nie ukarzecie.. |
Ukarzemy za quest spoiling! Bana mu! Nie można!
:D |
czy obrona ma wplyw na atak beholdera?
|
Defence z broni
Mam pytanie, czy obrona wynikająca z używanej broni (np. Fire Sword - def: 20) wlicza się do obrony tarczy czy obrony zbroi?
Yon |
problemik
Mam maly problemik z moja tibia, otorz przesiaduje ostatnio bardzo duzo czasu u wujka w firmie na necie tylko jest problem ze maja wolne kompy z win95 :( ale za to szybkie lacze, i moj problem polega na tym ze gly chce sie zalogowac to wyskakuje mi komunikat
http://www.nfs7.neostrada.pl/tibia.bmp i nie wiem czy chodzi o slabego kompa czy o cos innego, HELP ME!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy do 25 lvl magiem musze koniecznie expic na darvach/rotach aby miec jakich zysk czy z inyych potworow tez sa jakies zyski [ ale z takich trudniejszych] no i od ktorego poziomu mam zaczac expic na czyms wiekszym? Czy z dwarv guardow jest dobry loot?
|
Ja dziś chce wejść do Tibii(przed sekundą) a tu mi taki komunikat:
The game is just starting Please try again later. Na dole jest tylko OK!I jak naciskam to mi wraca do menu głównego!!!! O co w tym chodzi?Puściłem przez tłumacz, ale jakieś dziwne zdanie wyszło. Shacowali mnie czy co? A może to awaria serwera? Patrzyłem na Tibia.com i na Amerze(mój siat)oraz niektórych(ale nie wszystkich!)innych światach nie ma ani jedengo gracza. |
@up:
O godzinie 12:00 jest zapisywanie stany serverow z swiatow amerykanskich. Jak sie logowales to gra dopiero startowala, znaczy CipSoft dopiero odpalal server po zapisaniu gry. Poczekasz kilka minut i wszystko bedzie dzialalo, teraz juz wszystkie swiaty chodza. |
Help
pewnie już takie pytanie padło ale ja nie wiem gdzie szukać a moje pytanie brzmi jak robić runy??!! :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |