Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   >>Fajny patys life<< (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170409)

Ciuchar 07-07-2008 20:56

Humm.Popieram Triq twoje zdanie.Patys to wygląda jakbyś sie chwalil ,że np wypiłeś 2 browary i jesteś teraz pro nie lubie takich gadek tzw"przechwalanie co sie pilo i ile".Pozatym ss spoko.Pozdro

Patysiak 07-07-2008 22:21

A czy ja się w ogóle czymkolwiek przechwalam? Dałem fotę na nk jaka mi się tylko spodobała (robiłem na poczekaniu, a jak se leżały, to niech se leżą) i Wam pstro do tego.

Te who cares jest tak bez sensu, że jak se napisałem, co się działo, i ile mogłem grać, to moja sprawa, a jak Ciebie to nie obchodzi, to nie mój problem.

Ja tyle sensu wnoszę, że to mój temat ss i na bierząco wklejam se ss'ki i nie rzucam 10tys. spamów o motoczemyszach zamiast edytować posta.

Aaaa i jak już chcesz zaszpanować, to wymyśl coś śmiesznego, bo ta cała Rzaneta jest po prostu żAłOSNA.

Triq 07-07-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166642)
Ja tyle sensu wnoszę, że to mój temat ss i na bierząco wklejam se ss'ki i nie rzucam 10tys. spamów o motoczemyszach zamiast edytować posta.

Yhm, sensowne, sensowne...

Cytuj:

Aaaa i jak już chcesz zaszpanować, to wymyśl coś śmiesznego

Po prostu zrobie sobie zdjęcie z browarami przy kompie i będzie szpan jak nic :cup:

Cytuj:

bo ta cała Rzaneta jest po prostu żAłOSNA.

Tak! I to my wszyscy jesteśmy żałośni, tylko ty jeden normalny :D Bo reszta jakoś nie uważa tego za żałosne ;)

Zrywna_Szkapa 07-07-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trunki (Post 2165102)
@up przed " i " nie stawiamy przecinków ?;d

Przy wyliczaniu stawiamy, panie "miszczu polskjego"...

Btw. Ogólnie gratki Wam temaciku.

Patysiak 08-07-2008 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2166725)
Tak! I to my wszyscy jesteśmy żałośni, tylko ty jeden normalny :D Bo reszta jakoś nie uważa tego za żałosne ;)

Masz na myśli Motomyszy team? No może.

Nikt Ci nie kazał wchodzić na moje ss na nk, i to był mój błąd, że kiedyś dałem to na gc Vang, myślałem, że tam sami normalni są, mylnie.

A up. Zawsze miałem większy talent do przedmiotów ścisłych jak matma czy fiza niż do polskiego więc mogę się mylić.

Edit. A tak poza tym to znów robisz mi syf w moim temacie ss ;s

Triq 08-07-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166903)
Masz na myśli Motomyszy team? No może.

Nie. A przynajmniej nie tylko ;) Jeszcze się nie spotkałem z krytyką z czyjejś strony na ten temat (nie licząc Ciebie ofc).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166903)
Nikt Ci nie kazał wchodzić na moje ss na nk, i to był mój błąd, że kiedyś dałem to na gc Vang, myślałem, że tam sami normalni są, mylnie.

Szczerze? Do samej foty nic wtedy nie miałem, ale jak teraz zaczynasz tak pisac o tej Żanecie, o imprach "całonocnych" itd to widzę, że ta fota była "na pokaz" tak samo jak te teksty, żeby pokazac jaki to pr0 jesteś... I nie, to nie tylko moje zdanie, więcej osób niż Ci się zdaje to widzi :confused:

Patysiak 08-07-2008 00:20

A to nie mogę se popisać o wszystkim i o niczym? Mnie by samego taki topic nudził jakby było tylko "o adw" "o loocik z behe" "new house" itd. Ja lubię wprowadzać do fot, nie żyję tylko tibią, a jak Ci się nie podoba, to po prostu nie oglądaj tego tematu, bo tylko spam robisz, a fotek nie ma. Mam nadzieję, że wyjaśnione i to będzie end of spam...

Triq 08-07-2008 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166937)
A to nie mogę se popisać o wszystkim i o niczym? Mnie by samego taki topic nudził jakby było tylko "o adw" "o loocik z behe" "new house" itd. Ja lubię wprowadzać do fot, nie żyję tylko tibią

Ok, wprowadzaj do fot, ale bez przesady... Kogo obchodzi, że byłeś na cmentarzu, że poszedłeś do kościoła i że Bóg wie jeszcze co...? Bo mnie na pewno nie i większości z tych co odwiedzają ten temat - również.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166937)
a jak Ci się nie podoba, to po prostu nie oglądaj tego tematu, bo tylko spam robisz, a fotek nie ma.

Zanim mnie nie zacząłeś oskarżac o wrzucenie twoich zdjęc do tego tematu, to nawet nie miałem konta na tym forum... Gdyby nie twoje bezpodstawne oskarżenia to pewnie ciągle bym nie miał. No ale skoro ta sytuacja zaczęła mnie dotyczyc to się podłączyłem do tematu. A że z natury flammer jestem - masz spam. Więc teraz mnie nie osądzaj o spamowanie, bo gdyby nie ty to nawet bym do tego tematu nie zaglądał zapewne...

Więc jak już napisałeś... chyba wszystko wyjaśnione... <;

87Masakra87 08-07-2008 18:11

kurde a Outlawz tak dobrze presperowało jak Gines był liderem, mimo ze nie gram na lucerze (a gralem) wiem co sie tutaj dzieje jestem na bieżąco bo moi rl nadal na tym swiecie siedzą. Z tego co wiem jak jest tylko gildia tworzona Patys ciągnie aby na Lidera, nie wiem a co mu to ale poprostu on na lidera sie nie nadaje nie wiem dlaczego ale od kilku osob slyszalem przy probie utworzenia gildi ze we wladzy nie moze stac Patys bo poprostu nie umie liderowac, mysli ze keidy jest liderem cala gildia nalezy do niego, przyjmuje tych swoim kumpli (50lvl+) bez zgody innych, a chyba o to w tym nie chodzi..

btw jesli chodzi o zdjecia z nk to co jak co nie smieje sie z nikogo ale z tym "leszkiem" na biurku przesadziles.:) jestem na 90% pewny ze byla to tylko puszka do zdjecia :)

P.S.
jak ktos spotka ginesa online neich mu to przekaze:)

pzdr

87Masakra87 08-07-2008 18:12

double post sorry

Triq 08-07-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 87Masakra87 (Post 2168053)
kurde a Outlawz tak dobrze presperowało jak Gines był liderem, mimo ze nie gram na lucerze (a gralem) wiem co sie tutaj dzieje jestem na bieżąco bo moi rl nadal na tym swiecie siedzą. Z tego co wiem jak jest tylko gildia tworzona Patys ciągnie aby na Lidera, nie wiem a co mu to ale poprostu on na lidera sie nie nadaje nie wiem dlaczego ale od kilku osob slyszalem przy probie utworzenia gildi ze we wladzy nie moze stac Patys bo poprostu nie umie liderowac, mysli ze keidy jest liderem cala gildia nalezy do niego, przyjmuje tych swoim kumpli (50lvl+) bez zgody innych, a chyba o to w tym nie chodzi..

btw jesli chodzi o zdjecia z nk to co jak co nie smieje sie z nikogo ale z tym "leszkiem" na biurku przesadziles.:) jestem na 90% pewny ze byla to tylko puszka do zdjecia :)

Signed ;) Dziwne, że czypisa jeszcze nie ma w Outlawz :confused:

Ps. Nowy temat do obgadania? 8o

Patysiak 08-07-2008 19:41

87Masakra87
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 07 2008

Ale niespodzianka, że konto dziś założone. Ja się o lidera nie prosiłem, gines sam zadecydował. 3mam się bramki lvlowej, staram się all pytać, niektórych po fakcie, ale to nic nie zmienia, gdyż to anonimowe, a invitnięta osoba wie, że jest na okresie próbnym i może być wywalona. A jak czypis wbije 100 to odrazu po adw będę pytał innych czy invać, bo jest 100x lepszym człowiekiem, graczem i kumplem niż takie żałosne udupy jak Wy, mimo, że ma te 13 lat (a w gildi są też o podobnym wieku i też są spoko). On nie wymyśla jakiegoś pro (żałosnego) chara o nicku Rzaneta i szpanuje w Thais jaki to on jest mega hiper kawalarzem.

No to Cię muszę zdziwić, to było prawdziwe, 10% szansy, ale zawsze szansa.

Triq 08-07-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czy'pis (Post 2168213)
Thor masz jakis problem?
Ja się dziwie ze cie jescze nikt nie ubił ty huju!!X(

Zawsze ty możesz próbowac :baby:

Pamiętam te próby wkręcenia Cie do Vang... Szkoda tylko, że nikt Cie tam nie chciał ;)

Edit: Zapomniałem o poście patysia :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2168235)
A jak czypis wbije 100 to odrazu po adw będę pytał innych czy invać, bo jest 100x lepszym człowiekiem, graczem i kumplem niż takie żałosne udupy jak Wy

100x lepszym człowiekiem - nie znasz mnie na tyle, żeby mówic ze jest ode mnie 100x lepszym człowiekiem ;)

... graczem - Pamiętam ten tekst co do Glora po dedzie napisał "Boze boze" :D Nawet nie wiesz jaka brecha z tego na gc była <; Albo gdy pytał czy nie dało by się dla niego tańszego POI zrobic, bo padł :'<

... kumplem - To, że wobec Ciebie jestem jaki jestem, bo Cie nie lubie, nie znaczy że dla innych jestem taki sam ;)

So sad...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2168235)
On nie wymyśla jakiegoś pro (żałosnego) chara o nicku Rzaneta i szpanuje w Thais jaki to on jest mega hiper kawalarzem.

No i się powtórze... Tylko ty uważasz, że "Rzaneta" jest żałosna... No i pewnie jeszcze czypisek :D

Czy'pis 08-07-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2168257)
Pamiętam te próby wkręcenia Cie do Vang... Szkoda tylko, że nikt Cie tam nie chciał ;)

Dokładnie , szkoda , ale dziwne by było przyjęcie gracza na 40 czy 45 lvl...:baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2168257)
Zawsze ty możesz próbowac :baby:

Dobrze mówisz , zawsze mogę spróbować :p

Triq 08-07-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czy'pis (Post 2168286)
Dokładnie , szkoda , ale dziwne by było przyjęcie gracza na 40 czy 45 lvl...:baby:

No mnie przyjęli na ~40 lvlu :) A ty już wtedy byłeś na ~60 lvlu :confused:

Edit:
Mam ssa, gdzie na 38 lvlu w Vang jestem...

Patysiak 08-07-2008 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2168325)
No mnie przyjęli na ~40 lvlu :) A ty już wtedy byłeś na ~60 lvlu :confused:

Edit:
Mam ssa, gdzie na 38 lvlu w Vang jestem...

Bo glor i dudi z tego co pamiętam nikogo o zdanie nie pytali?

Triq 08-07-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2168372)
Bo glor i dudi z tego co pamiętam nikogo o zdanie nie pytali?

Nie wiem czy pytali, czy nie. Dudek sam mi zaproponował dojście do Vang, spytałem go czy nie będzie żadnych problemów (głównie z powodu młodego lvla) a on na to że nie... Tak więc przyjąłem zaproszenie :)

SInGApOOre 08-07-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2166155)
Pogoda kijowa, więc cały dzień na kompie i o to efekty:

http://img170.imageshack.us/img170/1623/gggggggob4.png

gdzie ty mieszkasz czlowieku?

Patysiak 08-07-2008 20:40

Tak więc już wiesz, że dudi nikogo się o zdanie nie pytał i kierował się swoim 'widzimisię'.

Triq 08-07-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2168386)
Tak więc już wiesz, że dudi nikogo się o zdanie nie pytał i kierował się swoim 'widzimisię'.

Więc uważasz, że gdyby pytał Was o zdanie to bym się nie dostał, bo byś zagłosował na "nie"? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.