Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Smokuu 22-05-2008 20:20

Czyzby IT sie obsralo ? :D

Distsu 22-05-2008 20:27

Hi
Czytam ten wasz temat od samego poczatku i co moge wywnioskowac to jest temat o wojnie a nie o tym ze C Ronalod strzelil bramke. Zrobcie sobie temat typu Hyde Park i na*******ajcie na siebie ile wejdzie a tu piszcie co nowego o wojnie bo smord idzie po calym forum. Podobala mi sie wypowiec Bel~ fajnie by bylo jak by wiecej osob z wojny sie wypowiadalo a nie jakies obszczymorki co zabily swojego best lvl to 8.

Ps. Wescie sie ludzie opamietajcie i nie robcie z Arcani wiekszego gowna niz teraz jest

a mam pytanie czemu Luki sie nie loguje ?

Pozdro

Fel'ixx 22-05-2008 20:55

Cytuj:

Zrobcie sobie temat typu Hyde Park i na*******ajcie na siebie ile wejdzie a tu piszcie co nowego o wojnie bo smord idzie po calym forum.
a gowno cie to obchodzi, nasza obora nasz smrod

Picinhoxs 22-05-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Distsu (Post 2070867)
Hi
a nie jakies obszczymorki co zabily swojego best lvl to 8.

Pozdro

Taka osobe jak ty to moge pici solo style

Eizix 22-05-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buksl (Post 2070463)
czesc krzysiek

siemka ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Distsu (Post 2070867)
Hi
Czytam ten wasz temat od samego poczatku i co moge wywnioskowac to jest temat o wojnie a nie o tym ze C Ronalod strzelil bramke. Zrobcie sobie temat typu Hyde Park i na*******ajcie na siebie ile wejdzie a tu piszcie co nowego o wojnie bo smord idzie po calym forum. Podobala mi sie wypowiec Bel~ fajnie by bylo jak by wiecej osob z wojny sie wypowiadalo a nie jakies obszczymorki co zabily swojego best lvl to 8.

Ps. Wescie sie ludzie opamietajcie i nie robcie z Arcani wiekszego gowna niz teraz jest

a mam pytanie czemu Luki sie nie loguje ?

Pozdro

wy*******aj stad!

c ronaldo przynajmniej wczoraj cos robil na boisku, a na arcanii konkretne nudy...

Viste 22-05-2008 21:29

Chyba sie coś dzieje... a ja nie mam nie mam noobcharka do ponoobowania i zbierania boszków z ciałek;(;(;(

Distsu 22-05-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2070949)
Taka osobe jak ty to moge pici solo style

Widac pokazujesz swoja inteligencje na kazdym kroku nie bede juz wymienial ale wy chyba mnie nie zrozumieliscie ... ale to juz inna sprawa. Solowac to ty mozesz ... pozatym nabijanie free fraga na low levelu to jest totalne noobostwo wiec Jestes Bogiem !! One One :D Napisalem jak do ludzi a tu juz sie domnie przysapali a sami nazekacie na Arcanie tak jak to pan up powiedzial nasza obora nasz chlew ale Sami sobie robicie zle.

a co do tego C ronaldo wiem ze jestes jego fanem i ze chetnie bys mu obciagnol palke sa prywatne fora dla fanow pilki noznej nie mowie ze nie jestem fanem ale nie pokazuje krok po kroku jaki to jestem fajny

Koles opamietaj sie

Gallanonim513 22-05-2008 21:52

koles.... szanuj sie!

Smokuu 22-05-2008 22:17

to co odawala IT to istny zallllll XD

przestraszyli sie ze mamy 60 typa wiec nie wyszli dopoko nie beda mieli 30 liczebnej przewagi i ciekawe czy wyjda? zaaaaaaaaal

Czubek^^ 22-05-2008 22:18

Bardziej Rexsi :ddd

Kendi 22-05-2008 22:34

HAUHAUHAUHA

Interregnum omfg jaki zal

HAHAHA

Banashee i kto tu kurwa jest Kurczakiem :)?
dostali po 3 sd i spierdolili do pzta takie kurwa kozaki
HAUAHUAH
Hail Inter Hail CHickens

@topic
Wojna trwa Lr vS Chickens XDDD
rzal i bul

Thornak 22-05-2008 22:53

Prawda. Obiektywnie stwierdziłem dziś, że It bało sie wyjść. Opalali sie na piramidach i bluzgali na LR, ale to Lr stało w polu i czekało na nich. Nie popierając żadnej frakcji mogę jedynie stwierdzić iż cała ta sytuacja wydaje się irytująca.

~~ Torin

Koszyk 22-05-2008 22:58

Jakby nie patrzec... dzisiaj 1:0 dla nas ;)

co do OB - nie wypowiadam sie ; )

Smokuu 22-05-2008 23:22

Najsmieszniejsze w tym wszystkich jest to ze dzisiaj pelno bylo noobow wiadomo ze IT a pamietam do dzis jak Medivh mowil ze prefereuje openy bez noobcharow ale taka prawda ze to wasze noob chary wiec zamiast latac 6 lvl po pustyni to lepiej wyjsc majnem ;)?

zal, luki sie scyral , nie spodziewal sie ze bedzie nas tak duzo ,a nawet jak dalismy mu duzo czasu i zebral te 80 osob+ na vent to i tka sie bal wyjsc, szkoda ale to wlasnie taktyka lukiego. Szkoda ze tylko troche zalosna ale w/e :D

Medivh Shady 22-05-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2071319)
Najsmieszniejsze w tym wszystkich jest to ze dzisiaj pelno bylo noobow wiadomo ze IT a pamietam do dzis jak Medivh mowil ze prefereuje openy bez noobcharow ale taka prawda ze to wasze noob chary wiec zamiast latac 6 lvl po pustyni to lepiej wyjsc majnem ;)?

zal, luki sie scyral , nie spodziewal sie ze bedzie nas tak duzo ,a nawet jak dalismy mu duzo czasu i zebral te 80 osob+ na vent to i tka sie bal wyjsc, szkoda ale to wlasnie taktyka lukiego. Szkoda ze tylko troche zalosna ale w/e :D

Aly my dzisiaj zadnej openy nie planowalismy o,o , nastepnym razem nie trzeba lykac wszystkiego co wam sie powie.

Wiec powtarzam to jeszcze raz ! , nie liczcie na planowane openy !

Smokuu 23-05-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2071385)
Aly my dzisiaj zadnej openy nie planowalismy o,o , nastepnym razem nie trzeba lykac wszystkiego co wam sie powie.

Wiec powtarzam to jeszcze raz ! , nie liczcie na planowane openy !

Ta a 80 osob na vent to tylko meeting :D wez medivh nie stulaj glupoty. Idz sobie znajdz lepiej dziewczyne a nie siedzisz przed kompem 24/7 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:evul::evul::evul:

Medivh Shady 23-05-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2071397)
Ta a 80 osob na vent to tylko meeting :D wez medivh nie stulaj glupoty. Idz sobie znajdz lepiej dziewczyne a nie siedzisz przed kompem 24/7 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:evul::evul::evul:

moze byc nawet i ze 100 osob na vencie ale jak stwierdzimy ze nie idziemy to nie idziemy , widac drazni to was ;> bo by mamy z tego niezlego zwala , szczegulnie jak smoku zaczyna sie przed i po akcjach wypowiadac na forach xD

i sry ale nie moge siedziec 24/7 bo pracuje w przeciwnienstwie do ciebie ;/

xoz 23-05-2008 00:11

nie no pewnie, kazdy wyjdzie gdy przeciwnik ma duza przewage liczebna, to nowa strategia na wojnach!

Smokuu 23-05-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2071405)
moze byc nawet i ze 100 osob na vencie ale jak stwierdzimy ze nie idziemy to nie idziemy , widac drazni to was ;> bo by mamy z tego niezlego zwala , szczegulnie jak smoku zaczyna sie przed i po akcjach wypowiadac na forach xD

i sry ale nie moge siedziec 24/7 bo pracuje w przeciwnienstwie do ciebie ;/

Masz Rację. ;(;(

Medivh Shady 23-05-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2071411)
Masz Rację. ;(;(

moze wreszcie zrozumiesz ze masy sa o wiele ciekawsze niz planowane openy ;> bo to nie sztuka zaplanowac opena i wykonac to co sobie zaplanujesz tylko lecisz na spontana :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.