![]() |
Pytanko
mam male pytanko:ma ktos ss z respu dragów w ancient temple koło thais?
Jeśli tak to prosze zeby go wstawił |
@UP
KeyLogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -,- |
@2 up
To juz drugi temat w którym to dajesz !! OCZYWIŚCIE GEJLOGGER |
Update oczywiście zapowiada się znakomicie. Lecz za mało dodali items dla KnightaX(
|
Cytuj:
|
Blue Robe juz nie daje +1 mlvla :D
|
TO juz bylo dawno wiadomo : o
|
http://img156.imageshack.us/img156/2263/beztytuuaw9.jpg
16:39 You see a dark trinity mace (Atk:51, Def:32 -1). It can only be wielded properly by players of level 120 or higher. It weighs 99.00 oz. 16:39 You see a robe of the underworld (Arm:12, protection death +12%, holy -12%). It can only be wielded properly by sorcerers of level 100 or higher. It weighs 31.00 oz. 16:39 You see the calamity (Atk:51, Def:35). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. It weighs 68.00 oz. 16:39 You see a royal crossbow (Range:6, Atk+5, Hit%+3). It can only be wielded properly by paladins of level 130 or higher. It weighs 120.00 oz. 16:39 You see a solar axe (Atk:52, Def:29 +3). It can only be wielded properly by players of level 130 or higher. It weighs 110.00 oz. 16:39 You see a master archer's armor (Arm:15, distance fighting +5). It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher. It weighs 69.00 oz |
Solar Axe,
O ja Pier*ole. o/ |
@up
idz botuj na lizardy. nie mówić że offtop bo i tak już all widzieliście i za tydzień temat zniknie śmiercią naturalną, bb ;d |
No ładnie =) wreszcie mam na co kase zbierać ^^
@down No ba =p w końcu ludzie z 120+ lvl będą mieli co robić oprócz expienia xD |
Większość itemków dla hlvli xd.
|
A co to za zbroja z czaszka (nie robe of the underworld) ??
@down Ta niebieska zbroja to Oceanborn Leviathan Armor It can only be wielded properly by knights of level 90 or higher. Arm: 15 , protection ice +5%, energy -5% A calmit prawdopodobnie two handed bo pisze only by knight @@down Już znalazłem informacje to te robe tylko ze dla knightow Skullcracker Armor It can only be wielded properly by knights of level 85 or higher. Arm: 14 , protection death +5%, holy -5% 110.00 oz. |
no pojawily sie na tibia wikia informacje juz
|
Te cipy chyba posrało, takiego zrobią z pala koksa że szok \o/
|
|
Cytuj:
Że ja niby dziecko facc? Miałem co prawda 4 razy Pacc'a Ale było też parę dobrych miesięcy Facc i co jestem GORSZY!? Gdyby nie facce, to na respa swojego draga czekalibyście o wiele dłużej:D I nie ma tak że proporcje są równe na serwie, z mojego doświadczenia wynika że około 75% Graczy to Facce właśnie, a 25% to Pacce - może się mylę, mam nadzieję że się mylę :). A co się tyczy upa : NPC System - Bdb pomysł. New Monsterki - Widziałem tylko SS'y a gdzie one występują ktoś by opisał może hmm?:) Zbroja żywiołów - występuje w jednej formie i zmieniamy żywioł czy są 4 różne? i co najważniejsze - troszkę za dużo tych itemków Cipsoft wprowadza, coś mi mówi że balansacja się posypie:(( |
xD
Nalezy sie Dla Paladyna wreszcie cos, a nie tylko dla sorcererow
|
Cytuj:
a sorc tak roxował? |
Cytuj:
Poza tym nic nie napisze o balansacji profesji bo to samobojstwo na tym forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |