Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia New (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188120)

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2348050)
Pussy czkaj na dedala nie ma go :( kurwa ciekawe czy dostane bana XDDD

Ale go teraz troche nie będzie bo mame odbiera z pogotowia. Podobno Dedal ma sporo rodzeństwa i jego mama chciała teraz uniknąć kolejnego dziecka, a że chciała mieć spokoj na wiecej czasu to zajebała 60 tabletek ancykoncepcyjnych na raz. No i na odtruciu :/ Jebana, a jeszcze wczoraj mi mowiła... Znaczy bełkotała... znaczy... nie wiem bo kutasa miała w buzi i nie wiem jak to nazwać, coś sepleniła że dostała awans na starszą latarnianą. Jeszcze pare kroczków a będzie liderką :O :cup::confused:

Dzihat. 24-11-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348203)
Ale go teraz troche nie będzie bo mame odbiera z pogotowia. Podobno Dedal ma sporo rodzeństwa i jego mama chciała teraz uniknąć kolejnego dziecka, a że chciała mieć spokoj na wiecej czasu to zajebała 60 tabletek ancykoncepcyjnych na raz. No i na odtruciu :/ Jebana, a jeszcze wczoraj mi mowiła... Znaczy bełkotała... znaczy... nie wiem bo kutasa miała w buzi i nie wiem jak to nazwać, coś sepleniła że dostała awans na starszą latarnianą. Jeszcze pare kroczków a będzie liderką :O :cup::confused:

Tak tak, Moj 1szy post i normalnie widze ze juz mnie tutaj nie lubia. XD
a co do Dedala to chyba pomyliles go z opowiecisami o tym jak Ciebie mamusia wydala na świat. FLAME FLaME FLAME !!!!!

Yaugardo 24-11-2008 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzihat. (Post 2348213)
Tak tak, Moj 1szy post i normalnie widze ze juz mnie tutaj nie lubia. XD
a co do Dedala to chyba pomyliles go z opowiecisami o tym jak Ciebie mamusia wydala na świat. FLAME FLaME FLAME !!!!!

O studnia ktory mnie nie lubi bo nazwalem go wiadrem kiedys ;/

Yaugardo 24-11-2008 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348203)

Ten no ale jak chcesz kogos flejmowac to musisz po starych? dla mnie to FAIL :(

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 17:12

Swój swojego będzie bronił. Ale nie wstydz się tego że Twoja mamuśka też taka jest. Za to Twoj stary... UUUUUUUUUU tu jest gorzej. Twoj stary daje dupy za troszeczke zupy. Tylko szkoda że się nie dzieli :/ I wyglądasz jak wyglądasz...:baby:

Yaugardo 24-11-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348264)
Swój swojego będzie bronił. Ale nie wstydz się tego że Twoja mamuśka też taka jest. Za to Twoj stary... UUUUUUUUUU tu jest gorzej. Twoj stary daje dupy za troszeczke zupy. Tylko szkoda że się nie dzieli :/ I wyglądasz jak wyglądasz...:baby:

O kurwa XD wiesz ze do bielska mam 70km i jestem tam co weekend hahaha. Bo chyba Cie nie nauczyli czegos w domu, to Cie Bartek doedukuje w tym temacie z checia.

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 17:15

Tak się składa że ja od bielska jestem jakies 250km :D A przyjezdzam tam co jakis miesiac. Bartek w Anglii siedzi a btw. skad go znasz? :O Bo to jest mój Acodin friend :p

Dalanther 24-11-2008 17:16

A ile masz do Finlandii, kraju rodowego? XD

Yaugardo 24-11-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348271)
Cisza bo wiadrem zajebie

Mowiles to wyzej do mnie czy do studni ?

Yaugardo 24-11-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther (Post 2348274)
A ile masz do Finlandii, kraju rodowego? XD

Blizej niz do wroclawia XD

Yaugardo 24-11-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348271)
Tak się składa że ja od bielska jestem jakies 250km :D A przyjezdzam tam co jakis miesiac. Bartek w Anglii siedzi a btw. skad go znasz? :O Bo to jest mój Acodin friend :p

Kurde to moj stary ziomek :P

Yaugardo 24-11-2008 17:18

Kurwa ale syf sie narobil XD

Gussy'Aka'Serek 24-11-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2348284)
Kurde to moj stary ziomek :P

Ale ziomek RL czy Tibia przyjaciel?

No troche burdel sie narobił :/

Ale Dedmit i Dzihat to geje tak czy siak i ich starzy tez...

Yaugardo 24-11-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek (Post 2348296)
Ale ziomek RL czy Tibia przyjaciel?

No troche burdel sie narobił :/

Ale Dedmit i Dzihat to geje tak czy siak i ich starzy tez...

Ustawialismy sie na picie bo w sumei mam tam 70km a 2 km za bielskiem mam dom ale nie wypalilo, wiec tylko Tibia.

Piesek 24-11-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2348052)
A TY kurwa sie nie odzywaj bo jestes zydem i masz knuty na glowie :**

a Ciebie koledzy w chuja robią i sypiasz po dworcach ;< Poza tym to Ty jesteś gruby, gejowski żyd -.-'

Yaugardo 24-11-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 2348321)
a Ciebie koledzy w chuja robią i sypiasz po dworcach ;< Poza tym to Ty jesteś gruby, gejowski żyd -.-'

po pierwsze zydem jestes Ty, po 2 przynajmniej nie jestem taki chudy jak Ty bo mnie nie glodza :( I CO NAJWAZNIEJSZE NIE MAM KNUTOW NA GLOWIE

Piesek 24-11-2008 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2348323)
po pierwsze zydem jestes Ty, po 2 przynajmniej nie jestem taki chudy jak Ty bo mnie nie glodza :( I CO NAJWAZNIEJSZE NIE MAM KNUTOW NA GLOWIE

Po 1 masz żydowski nos, a ja nie Po 2 nie jestem chudy tylko w sam raz, a Ty nie Po 3 mam sznurowki, a nie knuty lachociagu xD

a o spaniu na dworcu nie zaprzeczysz :D

Yaugardo 24-11-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 2348344)
Po 1 masz żydowski nos, a ja nie Po 2 nie jestem chudy tylko w sam raz, a Ty nie Po 3 mam sznurowki, a nie knuty lachociagu xD

po 1sze niejstes godny zeby Cie nazwac bialym, 2 jestes wyposzczony kroliczek i po 3 MASZ KURWA KNUTY

Piesek 24-11-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2348345)
po 1sze niejstes godny zeby Cie nazwac bialym, 2 jestes wyposzczony kroliczek i po 3 MASZ KURWA KNUTY

Ciebie zamykają w biedronce i chuj. Biały murzyn!

Ja jestem typowym Aryjczykiem - mieszkam w bialym domu, jem biala kielbase i pije biale mleko, a Ty mieszkasz w synagodze, jesz kupe i pijesz swinskie pomyje!

Yaugardo 24-11-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 2348362)
Ciebie zamykają w biedronce i chuj. Biały murzyn!

Ja jestem typowym Aryjczykiem - mieszkam w bialym domu, jem biala kielbase i pije biale mleko, a Ty mieszkasz w synagodze, jesz kupe i pijesz swinskie pomyje!

Gowno prawda jestes wrogiem rasy napisalem CI na gg

ARMIA JUDASZA
LUDZKIE SMIECIE
TCHORZOWSKIE PSY
JUZ WIEM KIM JESTECIE
ZA PARE ZLOTYCH SPRZDACIE KAZDEGO :]]]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.