Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Picinhoxs 10-10-2008 21:36

ahahah dostalem tego 150 na 2 lv pierwszy

Taki_nick_bo_Pici_zajete 10-10-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2292990)
nawet moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku

on idzie do szkoly i opowiada kolezankom na przerwie o tibi xDDDDDDD

Picinhoxs 10-10-2008 21:39

Rozmawiamy czasem o full druid outfit ...

"Ej wiecie ,ze w cs'ie jak wystrzelasz 30 nabojii to musisz szukac innej broni?"

Taki_nick_bo_Pici_zajete 10-10-2008 21:40

przynajmiej jak wychodze na dwor to mnie przy dzwiach nie cofa i pisze "you dont have enough real life"

Picinhoxs 10-10-2008 21:41

HAHAHH i kto nie poszedl retardzie na pzpodnoszenia cienzarow zallllllllllllllll masz tam 20 min i miszcza olimpijskiego bys mukl zobaczyc euheueh

Taki_nick_bo_Pici_zajete 10-10-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2293018)
HAHAHH i kto nie poszedl retardzie na pzpodnoszenia cienzarow zallllllllllllllll masz tam 20 min i miszcza olimpijskiego bys mukl zobaczyc euheueh

mukl? ahaaaaaa

Picinhoxs 10-10-2008 21:43

Xr3 buduje posta dobrych pare min

Picinhoxs 10-10-2008 21:44

20:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Michnizmc. He was killed by Picinhoxs.

SRY ZA SPAM

Xr3 10-10-2008 21:52

Cytuj:

Ciekawe co robisz jak ci 6lv pluje na non pvp w twarz?
Olewam. Tak samo jak ciebie.

Cytuj:

Widzialem kiedys sonde to wiekszosc ludzi zaczynala na pvp ,a czarne motto twojego to "Nie udalo mi sie na pvp "
Chodziłem na Demony w Mintwallin, gdy ty jeszcze najprawdopodobniej nie wiedziałe¶, do czego jest myszka. Miałem 172ek (nie do końca mój) na Antice.

Cytuj:

Jak grasz i chcesz aby ludzie z pvp mieli do ciebie szacunek
Je¶li wszyscy z pvp to takie gałgany jak ty, to odrazu podziękuję...

Cytuj:

wal smialo mozesz sie wyzalic tutaj na temat swojej stulekji
Daj mi swoje zdjęcie, to je wydrukuję, spuszcze się na nie, sfotografuję je i opublikuję na tym forum.

Cytuj:

moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku
Gardzę tob± tak samo jak jak±¶ tęp± cip± od ciebie z klasy;)

Je¶li chcesz dalej dyskutować na ten temat, to poszukaj sobie kolegów do rozmowy gdzie indziej, gdyż z takimi miernotami jak ty, swego czasu miałem do czynienia prawie codziennie (gdy grałem) więc swoje krzyki godne 12 letniego no lifa, możesz z góry zachować dla siebie. Może i ukończyłe¶ 17 lat, lecz po twoich żałosnych postach s±dzę, że jeste¶ głupszy od kanapki z serem i jakie¶ 4 lata temu poprostu twój mózg przestał się rozwijać... Tibiarzu.

Pozdrawiam!

Thuygioshok 10-10-2008 22:00

ja mialem 343 ed (nie do konca moj)

btw. pici mial tego 150 na +/- 2lvle

Picinhoxs 10-10-2008 22:07

bummm hetshott http://img411.imageshack.us/img411/3...6195217uv4.jpg

O tym spuszczaniu ,lizaniu dupy jamnikom , czytaniu tibia.wikia.com o demonach na mint etc o myszcze z komputera ktorego mialem zanim ty pewnie dowiedziales sie ze moze byc cos lepszego od pegazusa albo psx i o jakis tempych cipach ktore mozesz ogladac [only with bemko] na redtubie ... i o na*******alaniu w tibie z paru lat przed to i tak fail bo mam instalke z cda action 2000 rok =D

Faytah 10-10-2008 23:42

skonczcie ten flame omg gorzej jak na czat.wp.pl/geje jak wszedlem na nicku czterej_pancerni ....

wracajac do normalnosci,jutro wielkie pilkarskie swieto i nie chodzi o mecz polska-czechy bo na 80% bedzie to jeden wielki smiech na sali,ale o derby kalisza juniora starszego! \o7 KS Prosna Kalisz - KKS Kalisz

Thuygioshok 11-10-2008 09:13

Cytuj:

Wczoraj, 23:42
wtedy to napisales, pewnie ci chodzilo o mecz GKS Olimpia Grudziadz vs jakies szmaty, ktory wygramy 10 : 0

Xr3 11-10-2008 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2293303)
wtedy to napisales, pewnie ci chodzilo o mecz GKS Olimpia Grudziadz vs jakies szmaty, ktory wygramy 10 : 0

A jak przegracie to co? Rozpłaczesz się?

Thuygioshok 11-10-2008 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2293357)
A jak przegracie to co? Rozpłaczesz się?

Być może, jeste¶ debilem i niezauważyłe¶, że to nie pisał Picinoks, tylko ja. Nie rozpłacze się, dzięki za troskę, ch*ju.

Xr3 11-10-2008 10:42

Do mamy tak sobie możesz mówić szczeniaku. Nie zmienia to faktu, że gardzę tob± tak samo jak kolegami Picinoksa, Picinoksem i jego tęp± cip± z klasy. Wiem, że maj±c 14 lat, jest się młodym buntownikiem i zazwyczaj ma się nasrane we łbie. Nie martw się. Wyro¶niesz ;) (albo zostaniesz taki sam jak twój kolega Picinoks)

Edit
Masz 14 lat. Wiesz co to oznacza? Że jeste¶ o 3 lata ode mnie młodszy. Czyli gdy ciebie jeszcze na ¶wiecie nie było, to ja już miałem dziewczynę ;).

Gallanonim513 11-10-2008 10:50

thugi~ poprostu dla mnie jestes pierdolnietym malolatem i skoncz mi gadac ze wchodze raz na imesiac na venta mam prawo wchodzic kiedy chce ja juz swoje w ormo zrobilem chyba kazdy juz wie ze skonczylem grac w tibie tylko do ciebie to nie dociera. Uwazasz sie za nie wiadomo kogo, wiec siedz przed kompem patrz w kolorowe ludziki i marnuj sobie najlepsze lata zycia powodzenia :)

Thuygioshok 11-10-2008 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2293384)
thugi~ poprostu dla mnie jestes pierdolnietym malolatem i skoncz mi gadac ze wchodze raz na imesiac na venta mam prawo wchodzic kiedy chce ja juz swoje w ormo zrobilem chyba kazdy juz wie ze skonczylem grac w tibie tylko do ciebie to nie dociera. Uwazasz sie za nie wiadomo kogo, wiec siedz przed kompem patrz w kolorowe ludziki i marnuj sobie najlepsze lata zycia powodzenia :)

TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????

Cytuj:

Do mamy tak sobie możesz mówić szczeniaku. Nie zmienia to faktu, że gardzę tob± tak samo jak kolegami Picinoksa, Picinoksem i jego tęp± cip± z klasy. Wiem, że maj±c 14 lat, jest się młodym buntownikiem i zazwyczaj ma się nasrane we łbie. Nie martw się. Wyro¶niesz (albo zostaniesz taki sam jak twój kolega Picinoks)

Edit
Masz 14 lat. Wiesz co to oznacza? Że jeste¶ o 3 lata ode mnie młodszy. Czyli gdy ciebie jeszcze na ¶wiecie nie było, to ja już miałem dziewczynę .
watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega

Lucek93 11-10-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2293394)
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????

watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega

ty idioto felixowaty idz sie lepiej w k±t onanizowac i wsadz se palca w dupe baranie naucz sie czytac i nick tez czytaj jełopie . Ale z ciebie małolat kurwa skad ty jestes?

Filush_ 11-10-2008 11:05

Hhahahah jak mu pocisneli wszyscy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.