![]() |
ja niemoge sie lognac -.-
|
weĽ kto¶ zadzwoń do Cipsoftu i zapytaj się WTF
|
Możecie isc spać ;))
|
Jaki nr jest do CIP
|
The public test is now paused. Thank you so far for testing. After we have finished the first fixes, we will continue the test tomorrow. The exact time will be announced here. Stay tuned!
Nooby zagladajcie na tibia.com a nie spamujecie juz 20 stron jedno i to samo ... zal was |
Ten temat w jeden dzień ma więcej stron, niż nawet "CIP-Soft sux! (?)" ;p
|
Nr. Cip Cip Ciap Ciap ###
xD Gdzie to pisze ze off? |
Hehe , wierzycie w bajki? Bo niby CiPkI mówi± o tym , że bedzie TS cały tydzień , ale z tego co widac dziennie będzie po 3-5h max , więc to ledwo wyjdzie 35h~ w całym tygodniu Online ;)
Wiec nie ma się z czego cieszyc , dodajac ze sa wieksze lagi na serwerach choc mniej osób niz na rl serwerach :> |
The public test is now paused. Thank you so far for testing. After we have finished the first fixes, we will continue the test tomorrow. The exact time will be announced here. Stay tuned!
pl? |
to niezagramy ;PP
|
napisalem 1 teraz sie jaracie
tak jak ts ma wygladac po 5h dziennie, to niech mnie lizna w dupe bo co 1212313 osoba sie zaloguje |
A masz wogole samochod, czy zamierzasz statkiem plynac?=)
|
To znaczy ze dzis juz niebędzie chodzil
|
Ok ok bez nerwow wbijac na inferne nick moj tyaya XDDDD
|
i po ptakach pffffffffffffffffff
|
wdl mnie to powinno byc tylko dla PACC bo takto sie milion osob loguje -.- n/c
|
publiczna (państwowy) próba teraz jest przedłużana. Dziękuj± dotychczas za próbowanie. Po tym, jak skończyli¶my najpierw ustala, będziemy kontynuować (przedłużać) próba (próbny) jutro. dokładny czas będzie ogłaszany tutaj. Pobyt (przystanek) nastroił (nastrojony)!
|
wtf???
ja niemma pacc b mi sie dopiero co skonczyl i co? |
45minprzerwy ? :)
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |