![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
To co, pona*******amy sie dzis troszeczku? :) @Mera Pamiętaj, Antonio jest i będzie :D |
Cytuj:
|
Mera lookaj prv wiadomosci :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przykladowo.. chcesz isc na koncert bilet kosztuje 23 złote a Ty masz 28 zlotych ja tez chce isc na kontert tylko wzialem 51 zlotych... Ty zgubiles 28 złotych i ja tez dokladnie 28 zlotych... kto kupi bilet a kto zostanie z niczym? Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 9, gości: 2) ahahahaha nagrod nie bedzie... zamiast koncert wpiszcie stamina a zamiast złote, godziny bedzie dla niektorych jasniej.... |
Cytuj:
|
Dlaczego Alothea padla? z tego co wiem to ona nie jest z Avis, i gra raczej spokojnie.
|
Cytuj:
|
wyszło na to że gdyby nie podpaliła w nocy kilka dni temu dasola to nadal by grała spokojnie i nikt by nic nie mówił
|
Cytuj:
ktoś tam gadał ze zrobi 70knighta żeby paść 4 razy na OB... ma sens specjalnie padać żeby twoja drużyna miała o te 4 gówno warte punkty mniej na które patrzą tylko nooby i debile |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
best of the best
20:09 Magowen [71]: bardol 20:09 Magowen [71]: to herick chce 20:09 Zeofil lachon [80]: smialoo ;d 20:09 Herick Inferno [105]: co? 20:09 Sir Draxto [41]: .adori gran vis 20:09 Zeofil lachon [80]: ja tez chce 20:09 Herick Inferno [105]: zamknij 20:09 Herick Inferno [105]: ryj 20:09 Herick Inferno [105]: magowen 20:09 Herick Inferno [105]: bo mu powiem 20:09 Herick Inferno [105]: ktory 20:09 Herick Inferno [105]: to ty |
Cytuj:
|
suuuper, nie zapominaj że listy starsze niż 6 miesięcy stają sie nieważne, zrób użytek wcześniej
|
Tak z innej beczki :) Jak by ktos byl zianteresowany kupnem Sano~ to pisac do mnie :) Wszystko moze byc zalatwione przez allegro dla mnie zaden problem :) I sprzedam tez chetnie 75ek+
Chyba ,ze 1kk za 220zl ktos chce kupic to tez da rade:) |
;) Sanolicius?
|
<ironia>Ej, a jak ja zrobię 70 knighta, podam się za supportera Flow/Avis to też będzie się liczyło, jak padnę ze 4 razy na OB??????????????</ironia>
Cytuj:
Wybotowanie 70+ knighta to naprawdę nie jest problem. ;) A fragi by się liczyły, bo wy też tak liczycie, więc wiesz. Jeszcze ugadajcie się tak, żeby Frost Dragi wypowiedziały wojnę Flow, to będzie ogólnie zajebiście! Edit: Edycja posta dedykowana kretynom, mającym IQ płyty chodnikowej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |