![]() |
Cytuj:
Ale powiem jedno: gdyby dać im możliwość zawarcia związku i uciszyć troche narodowców to nikt by parad nie robił. Wtedy już nie ma po co. |
Cytuj:
Cytuj:
@down: No jaaasne, bo skoro ty byś chciał więcej, to każdy musi tak chcieć. Powiem ci coś - po takim traktowaniu jakie mają teraz, homoseksualiści raczej ograniczyliby się do tego, co najważniejsze i daliby spokój żeby nie wywoływać nowych afer. Co do wychowywania prze ojców - to chyba logiczne, że każdy wychowany przez parę hetero tak powie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nawet jakby się ze mnie nie śmiali, to i tak wolałbym mamę. |
Cytuj:
Cytuj:
Mentalność i stosunek społeczeństwa - oto problemy XXI wieku. |
Cytuj:
Nie, jestem przeciw adopcji dzieci przez pary homoseksualne. Z biologicznego powodu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
1) Lemury i ochrona przed owadami Ukryty tekst:
2)Jeze i ochrona przed pasozytami Ukryty tekst:
3) Antylopy Ukryty tekst:
4) Koka i Indianie Ukryty tekst:
Cytuj:
Cytuj:
Konkludujac ta czesc wypowiedzi - nie masz pojecia, o czym mowisz. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit : Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote]Dlaczego szef może cię nie przyjąć do pracy z powodu kwalifikacji, a nie może z tego powodu, że jesteś gejem? To dopiero dyskryminacja pracodawców./quote] Z tego samego powodu, z jakiego promuje się akcję "Pełnosprawni w pracy". Czyli z takiego, że każdy ma prawo pracować. Cytuj:
EDIT: Ashlon - nie wiedziałem, ze lemury i jeże to ludzie. Hmm... Co do Indian - czy to koka tak działa, czy może po silnym uzależnieniu jej brak wywołuje okropne zmęczenie itp? Cytuj:
Już nie wiem w jakim kraju, ale faszerowano dziewice różnymi środkami, aby ułatwiały kontakt z siłami wyższymi, czego skutkiem była ich śmierć. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zawsze lepiej być doinformowanym. Cytuj:
Cytuj:
Związek 2 osób tej samej płci może określać mianem co najwyżej partnerstwa. Cytuj:
Moja opinia: W żadnym wypadku nie powinniśmy odbierać osobom o innej orientacji seksualnej podstawowych praw do życia, wyznania, uczuć, pracy itp. Daje nam to konstytucja o którą nasi dziadkowie tak zaciekle walczyli i nie powinniśmy o tym zapomnieć. Jednocześnie nie popadajmy w skrajność, aby nie było za kilka lat takiej sytuacji, że osoba odczuwająca tak jak 'matka natura' każe jest uważana za niemodną i staroświecką, co raczej nie nastąpi. Dlatego nazywajmy rzeczy po imieniu: złodziej to złodziej, morderca to morderca, gej to gej, ty to ty, a ja to ja i tyle. Nie dajmy się zwieść tanim argumentom i za normalność uznawajmy to co jest normalne a nasze sumienie niech będzie tutaj na straży sprawiedliwości. Dziękuję i liczę na odpowiedzi. |
Cytuj:
Ludzie zamiast patrzeć na siebie, patrzą na innych. Tak ciężko mieć wszystko w pupie? ;o |
Cytuj:
Poza tym to jest błędne koło bo NIE DA SIĘ już przekazać ludziom, że homoseksualizm jest dobry. Każdy "napędza" się nawzajem. Nie zatrzymasz tego i Ty doskonale o tym wiesz. @DOWN tru. |
Cytuj:
Wychowywanie przez parę homo na pewno zaowocuje jakimiś skutkami ubocznymi. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z wikipedi, w 10 sekund : Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie - Prawda jest taka, że pracodawca nie zatrudni osoby niepełnosprawnej, właśnie dlatego bo jest niepełnosprawna. Tak samo z homoseksualistami - nie zatrudni ich bo są homo. Podobnie jest z murzynami - bo mają czarną skórę. Niestety nie udowodnisz im tutaj rasizmu / dyskryminacji, bo co ci powie? Osoba się nie nadaje / nie ma miejsc i tyle. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ukryty tekst:
Gdzie tu jest pytanie o przykład pozytywnego działania narkotyków? Cytuj:
Cytuj:
Czy można porównać do siebie te dwa fakty: piszę na ścianie domu "Nienawidzę Wielkiegomanitu" i "Nienawidzę żydów"? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzki organizm ciągle się zmienia (weźmy na ten przykład różnicę we wzroście). To że kiedyś była zdolna, nie znaczy że dziś też musi być. I nie bez powodu nie może uprawiać seksu w wieku 14 lat. Cytuj:
@down: Ręce opadają. Jakby "zapalenie skręta" raz w miesiącu nie miało negatywnych skutków, to nie byłoby zakazane. Picie kawy nie jest zakazane. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |