Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Lumos 17-06-2009 15:44

@ koszyk

ja naprawde nie wiemco wam ten luki nagadal.... jesli wy myslicie ze wykonczycie kogos na kase jak go zabijecie raz w tygodniu (malo prawdopodobne) to sie w chuj mylicie bo pzrez caly tydzien ta osoba wbije sobie 5 lvl i zarobi na 2 deski a nie na jedna . Jesli luki mysli ze w koncubedziemy tak glodni walki ze bedziemy wbijac wam na staka i bedziemy padac po 5 razy to tez sie myli . A jesli nawet invitnie pol servera to tez lipka bo ta beda ludzie ktorzy chodzic nie umiejaaco dopierowalczyc xddd , wiec tylko efektowaniej bedzie wygladal wynik w fragach . Na dzien dzisiejszy jestescie w gorszej sytuacji niz in pectore .

kuremetesisi 17-06-2009 15:46

no puknijs ie w glowe za przeproszeniem koszyk zreszta nie tylko ty tylko caly ten zarzad it niby chcecie wara wszystko luz wygrywaliscie z lr z ip itd zawsze byly openki ale tutaj juz sie boicie NIE BEDZIE OPENEK bo dostajecie po dupie, to po co w ogole ten war zrezygnujcie i tyle bo tylko sie pograzacie. sa dni lepsze a sa gorsze

MMApanowieMMA 17-06-2009 17:05

maja ludzi co jedyne co potrafia to stac na 1 sqmie

Koszyk 17-06-2009 17:07

Nie powiem kto na inq stał na 1 sqm... no w sumie na 2...

@EDIT

Aaaa, no tak nie wiesz BO CIE TAM NIE BYŁO HEHECZKI

@down

Pewnie tak :D

MMApanowieMMA 17-06-2009 17:14

pewnie dlatego ze padlem jak debil na hff w srodku questa xD?

Bellivioon 17-06-2009 18:29

Felix to nie był środek questa tylko sam początek :*

kalkipeter18 17-06-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2570677)
Nie powiem kto na inq stał na 1 sqm... no w sumie na 2...

ale o to przeciez chodzilo , zebyscie nie mogli wejsc na schody xD

Medivh Shady 17-06-2009 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumos (Post 2570569)
@ koszyk

ja naprawde nie wiemco wam ten luki nagadal.... jesli wy myslicie ze wykonczycie kogos na kase jak go zabijecie raz w tygodniu (malo prawdopodobne) to sie w chuj mylicie bo pzrez caly tydzien ta osoba wbije sobie 5 lvl i zarobi na 2 deski a nie na jedna . Jesli luki mysli ze w koncubedziemy tak glodni walki ze bedziemy wbijac wam na staka i bedziemy padac po 5 razy to tez sie myli . A jesli nawet invitnie pol servera to tez lipka bo ta beda ludzie ktorzy chodzic nie umiejaaco dopierowalczyc xddd , wiec tylko efektowaniej bedzie wygladal wynik w fragach . Na dzien dzisiejszy jestescie w gorszej sytuacji niz in pectore .

Sami sie nie dlugo wykonczycie :> , szczegulnie po update , nawet jak bedziemy zabijac po 1 - 2 osoby na dzien , to update zniszczy wasze zajebsite plany expienia i fragowania. A wtedy to nawet nie bedzie trzeba zabijac danych osob aby ich wykonczyc , no chyba ze do niektoreych osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da. i jakies wieksze oranska beda do update.

KITEKAT 17-06-2009 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2570774)
Sami sie nie dlugo wykonczycie :> , szczegulnie po update , nawet jak bedziemy zabijac po 1 - 2 osoby na dzien , to update zniszczy wasze zajebsite plany expienia i fragowania. A wtedy to nawet nie bedzie trzeba zabijac danych osob aby ich wykonczyc , no chyba ze do niektoreych osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da. i jakies wieksze oranska beda do update.

a mozesz wyjasnic jakim cudem zniszczy bo jakos nie w temacie jestem??

Atee 17-06-2009 22:29

@up na to pytanie sam sobie odpowiedz

LoluU$ 17-06-2009 22:32

Czesc Ate :*

/
ladna "bitwa" na Hcave

kamsz 17-06-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2570971)
@up na to pytanie sam sobie odpowiedz

nie

miliard znakow

AmesT 17-06-2009 22:36

Elo jo

Looknjcie na moj temat , a w nic cala prawda o mnie1

Koszyk 17-06-2009 22:43

Echo elfbot

Inter, dpft - ręcznie.

@Kamsz
;*

@down

22:24 Meth Dalix [123]: btw koszyk
22:24 Meth Dalix [123]: w ryj dostaniesz zaraz

Broniłem się!

kamsz 17-06-2009 22:45

ta ta ta jasne

22:24 Boroth Flam [237]: Przepraszam Kamsz.

do miecza!

KITEKAT 17-06-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2570774)
osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da.

No jest paru takich co nagle nie chce sie kupowac pacca albo nagle rl life maja. :]

Panuf 17-06-2009 23:27

Wkncu koniec tego gowna ; dddd ale warto bylo :>> wkoncu blesy zaczne kupowac ; d

INQ DONE ;DDD

skarabeusz323 17-06-2009 23:33

żeby dpft wygrało luki musi powiedzieć tak

1 obiecuje lepsza arcanie
2 obiecuje ze już 2 roweru se nie kupie za ( pieniądze )z wojny
3 obiecuje ze te nooby z echo więcej tu nie będą grac
4 obiecuje ze będę ściągał takie pammyty żeby i dla was tez wystarczyło
5 obiecuje ze się zmienię
6 obiecuje ze Kaczyński więcej wyborów nie wygra
itp itp wtedy all by byli ready i gotowi do rookowania postaci nawet za lukiego

maku89 17-06-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2570995)
Echo elfbot

Inter, dpft - ręcznie.

@Kamsz
;*

@down

22:24 Meth Dalix [123]: btw koszyk
22:24 Meth Dalix [123]: w ryj dostaniesz zaraz

Broniłem się!

Koszyk co jak co ale w to, że nikt u was z bota nie korzysta to chyba nikt tu nie uwierzy. prawda jest taka, że w jednej jak i drugiej gildii bot był jest i będzie obecny i nie ma co mydlić oczu, że może jest inaczej... Aha i żeby nie było to ja Cię nie atakuję. Bo jeszcze będą mi próbować wmówić, że trzymam z Echo... Nie trzymam ani z Echo ani z DPFT.

okozaoko 17-06-2009 23:47

miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj

to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38.