![]() |
exiva "dark angel of guardia
wyczuwam psa ;\ |
A ja wyczuwam, że nikt nie wie ile naprawde dał za hata !
Najpierw sie dowiedzcie, a później piszcie. OKZ ? |
Cytuj:
Na pewno za duzo jak na kwadraty :evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
|
Mati , nie dał ttyle ale duzo ci nie brakuje by trafic :P
|
do jutra hihihih
B) |
Zazdrościć? niby komu ??? kolesiowi który nie zna swojej wartości i musi zdupiac do angli zeby sie czegos doribic?? zeby jebac jak czarnuch?? uzylby glowy zarobilby wiecej a minimum tyle samo w polsce i zyl tak samo bez stresu jak tam.......Bylem widzialem wiem jak jest za granica polak polakowi wilkiem......
pogon za obca waluta wazniejsza od godnosci..... |
Wiadome jest to że jak on wystawił tą fotkę to zaraz będą Posty typu
Jaki Maniak 2,5k za chata LOL OMG... @ GZ HATA Nie każdy może się pochwalić ;P |
dac 2,5k zl za pare pixeli? no to trzeba byc debilem nawet jezeli spi na pieniadzach
|
Lubie rendego on mnie tez ale dlamnie jest to przesada anonimowosc zachwouje ze wzgledu na nasza przyjazn.....
|
Masakra...
Ale to są jego pieniądze ;) Jest to przesada jednak ale no cóż lubi to to niech kupuje. Ja znałem typa który wyjebał na itemki na allegro jeszcze dawno na tibii 7.4 2000+ ktoś go tam uwalił. I wywalił wszystkie itemki na ziemie w Carlin ;) 3 dni później znowu zaczoł grać;P W całym mieście się o nim gadało xD |
ok znagfgdfg
|
Jedyna rzecz, za którą zapłacił Rendy to bilet do Anglii dla Mazy, reszte załatwił mu używając mózgu - nie pieniędzy.
Jak już to Maza chciał 2800zł, a nie 2500zł jak Wy piszecie - do kupna nie doszło ze względu na inny układ Maza i Fusy :) |
ok dzieki Grzesiu ze rozwiales moje wszelkie watpliwosci!
|
Cytuj:
Co do godności Polaka - jesteśmy 100 lat za murzynami (nie obrażając ich oczywiście) i dużo ludzi wyjeżdża za granicę w pogoni za pieniędzmi które niby szczęścia nie dają, a jednak dzięki nim tak dobrze się żyje. Oj ludziska... zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość, bo jeden ma czapuche, a drugi w taki oto prosty sposób ułożył sobie życie. Cieszcie się cudzym szczęściem! :) |
Cytuj:
|
Nie ma co, Waldek ogarniasz ziomus _/!
200 rp na ger swiecie ktorego dogania dem, a przy kicku paladino szkoda ze do tp nie spierdoliles XD Pewnie rece ci sie trzesly i panika gejming? |
@up
ale w chuj podobne teksty do jednej osoby, ktora znam, na chuj z nowego konta piszesz? |
Cytuj:
|
pies penis jedryjas?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |