Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Siłownia & sporty walki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226865)

Argen 09-04-2010 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2750197)
Kurde, to ja biegam, żeby schudnąć, a tu czytam, że wy przytyć chcecie. Czyż nie lepiej być szczupłym?

Co kto lubi no nie? A pozatym jedni mają szybki metabolizm inni na odwrót więc jedni są "za chudzi" a inni "zbyt grubi".

Sey 09-04-2010 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2750197)
Kurde, to ja biegam, żeby schudnąć, a tu czytam, że wy przytyć chcecie. Czyż nie lepiej być szczupłym?

Tu chodzi o masę mięśniową, a nie tłuszczową :D

Albertus 09-04-2010 22:49

prosiłbym kogoś obeznanego w temacie (siłka itp.) żeby mi napisał na priv to podam gg , chciałbym pokazać fotkę żeby ktoś mi powiedział co mi słabo rośnie.

PS. W bicku już 5 cm urosło od początku ćwiczeń ;D

Emcess 09-04-2010 22:55

ma ktos konto na mma-tv? chetnie obejrzalbym jutrzejsze ufc a nie mam keya do rejestracji.

Sey 09-04-2010 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2750255)
prosiłbym kogoś obeznanego w temacie (siłka itp.) żeby mi napisał na priv to podam gg , chciałbym pokazać fotkę żeby ktoś mi powiedział co mi słabo rośnie.

PS. W bicku już 5 cm urosło od początku ćwiczeń ;D

e-kulturystyka.info
Tam sie wiele dowiesz ;)

Hovvner 10-04-2010 22:45

5 cm? Ja pierdole.

Albo miałeś zajebiście małego albo non stop się hgh szprycowałeś, no nie ma bata.

Albertus 11-04-2010 01:39

mialem 30 mam 35

Nie jadlem nic procz tego cyklu co wam mowilem ( i teraz zjadlem chyba z 2 probki jakis odzywek bialkowych)

Hovvner 14-04-2010 19:11

Dziś na wku dowiedziałem się, że jestem otyły! : O

Fucking BMI!

Edwardo 14-04-2010 23:42

Kumplowi nie powiedzieli, że ma 13kg nadwagi ;o

Dark Sven 14-04-2010 23:47

<awpizdunaheliedytujemyaco!>

sphinx123 14-04-2010 23:51

Mówicie, że wytrzymałość rąk i nóg na uderzenia zwiększy się po prostu po systematycznym odbywaniu sparingów? Bo ja mam takie chude witki że po ostatnich treningach zdałem sobie sprawę, że uderzenia na twarz mniej odczuwam niż na kości przedramion czy piszczele xd

@Sey
Taa, low-kicki gniotą nieźle ;D Szczególnie jak dostałem od trenera, wtedy miałem wrażenie jakby ktoś siekierą do samej kości mi się przebił XD

Sey 15-04-2010 14:41

Na początku będzie ciężko ;). Będziesz chodził z poobijanymi udami od low-kicków i z rozwalonymi goleniami. Później organizm przywyknie i nie będzie to już tak bolesne. Tylko zawsze obity goleń wylecz do końca, ja to olałem i na drugi dzień sparowałem i teraz wystarczy że lekko uderze sie w coś to mi to miejsce puchnie, ale da sie przeżyć;)

eerion 15-04-2010 23:18

Od dzisiaj w ramach wzięcia się za siebie zapisałem się na siłownie. 2 razy w tygodniu (pon i czw). Do tego w piątki chodzę na basen. Ciekawi mnie jak to będzie w przyszłości wyglądać.
Diet na razie nie planuje - pomijając fakt, że ogólnie za nimi nie przepadam, to chce na spokojnie z 2 tygodnie - miesiąc poćwiczyć, zobaczyć jak się czuje, a ewentualnie następnie coś nowego wrzucić.
Oczywiście tylko i wyłącznie na sucho. Tak jak wszyscy znajomi, z którymi chodzę.
Ciekawe jak się jutro będę czuł ^^'

Luker's 15-04-2010 23:26

Kick-boxing już 4lata...

Argen 16-04-2010 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2751829)
Mówicie, że wytrzymałość rąk i nóg na uderzenia zwiększy się po prostu po systematycznym odbywaniu sparingów? Bo ja mam takie chude witki że po ostatnich treningach zdałem sobie sprawę, że uderzenia na twarz mniej odczuwam niż na kości przedramion czy piszczele xd

@Sey
Taa, low-kicki gniotą nieźle ;D Szczególnie jak dostałem od trenera, wtedy miałem wrażenie jakby ktoś siekierą do samej kości mi się przebił XD

Różnica między piszczelami a kosteczkami jest taka, że piszczele twardnieją od uderzania w przedmioty mniej twarde od samego piszczela (inaczej zrobią ci się guzy i nic ci to nie da) a kosteczki będą utwardzały się nawet jeśli rozwalisz je sobie do krwii. A low kicki od trenerów są poprostu epickie.

Sey 17-04-2010 11:40

Ale walka z tenerem na prawdę dużo daje. ;)

Dolcu 17-04-2010 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2751829)

No to cie widocznie słabo po gębie biją,początki będą ciężkie,ale staraj się jak najbardziej sparować,jeden sparing da ci wiekszę doświadczenie niż 10-15 treningów...

Mnie już jakoś tak nie gniotą te loŁki od trenera ; o kwestia przyzwyczajenia

__HAPPY_SVEN__ 17-04-2010 21:06

Muay thai od roku trenuje. Bez siłowni etc.

Duch Niespokojny 02-09-2010 10:13

W październiku się zapiszę na siłownię i może brazylijskie ju-jitsu, a póki co pochodzę chyba przez ten miesiąc na basen.

Emcess 02-09-2010 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2780229)
W październiku się zapiszę na siłownię i może brazylijskie ju-jitsu, a póki co pochodzę chyba przez ten miesiąc na basen.

polecam brazylijskie jIu-jitsu ; ]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44.