![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
prosiłbym kogoś obeznanego w temacie (siłka itp.) żeby mi napisał na priv to podam gg , chciałbym pokazać fotkę żeby ktoś mi powiedział co mi słabo rośnie.
PS. W bicku już 5 cm urosło od początku ćwiczeń ;D |
ma ktos konto na mma-tv? chetnie obejrzalbym jutrzejsze ufc a nie mam keya do rejestracji.
|
Cytuj:
Tam sie wiele dowiesz ;) |
5 cm? Ja pierdole.
Albo miałeś zajebiście małego albo non stop się hgh szprycowałeś, no nie ma bata. |
mialem 30 mam 35
Nie jadlem nic procz tego cyklu co wam mowilem ( i teraz zjadlem chyba z 2 probki jakis odzywek bialkowych) |
Dziś na wku dowiedziałem się, że jestem otyły! : O
Fucking BMI! |
Kumplowi nie powiedzieli, że ma 13kg nadwagi ;o
|
<awpizdunaheliedytujemyaco!>
|
Mówicie, że wytrzymałość rąk i nóg na uderzenia zwiększy się po prostu po systematycznym odbywaniu sparingów? Bo ja mam takie chude witki że po ostatnich treningach zdałem sobie sprawę, że uderzenia na twarz mniej odczuwam niż na kości przedramion czy piszczele xd
@Sey Taa, low-kicki gniotą nieźle ;D Szczególnie jak dostałem od trenera, wtedy miałem wrażenie jakby ktoś siekierą do samej kości mi się przebił XD |
Na początku będzie ciężko ;). Będziesz chodził z poobijanymi udami od low-kicków i z rozwalonymi goleniami. Później organizm przywyknie i nie będzie to już tak bolesne. Tylko zawsze obity goleń wylecz do końca, ja to olałem i na drugi dzień sparowałem i teraz wystarczy że lekko uderze sie w coś to mi to miejsce puchnie, ale da sie przeżyć;)
|
Od dzisiaj w ramach wzięcia się za siebie zapisałem się na siłownie. 2 razy w tygodniu (pon i czw). Do tego w piątki chodzę na basen. Ciekawi mnie jak to będzie w przyszłości wyglądać.
Diet na razie nie planuje - pomijając fakt, że ogólnie za nimi nie przepadam, to chce na spokojnie z 2 tygodnie - miesiąc poćwiczyć, zobaczyć jak się czuje, a ewentualnie następnie coś nowego wrzucić. Oczywiście tylko i wyłącznie na sucho. Tak jak wszyscy znajomi, z którymi chodzę. Ciekawe jak się jutro będę czuł ^^' |
Kick-boxing już 4lata...
|
Cytuj:
|
Ale walka z tenerem na prawdę dużo daje. ;)
|
Cytuj:
Mnie już jakoś tak nie gniotą te loŁki od trenera ; o kwestia przyzwyczajenia |
Muay thai od roku trenuje. Bez siłowni etc.
|
W październiku się zapiszę na siłownię i może brazylijskie ju-jitsu, a póki co pochodzę chyba przez ten miesiąc na basen.
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |