![]() |
Sorry :D Ja zrobilem literowke teraz :D
Ironbeards Clan <--- Tak ma byc:D |
Cytuj:
|
Wiem wlasnie odszukalem :D Na poczatku nie zauwazylem tego Ava tak bylem zajety swoim :P
|
I ja cos poprosze
Poprose avatar z jakims wyrabistym rycerzem (jak by byl gifem bylo by gz ):)
na fajnym ognistym tle a w prawym dolnym rogu zeby byl napis Mailus Z góry dziekuje !!! B) |
Ja bym Porposil o Paladyna w lsniacej, Zlotej zbroi,i Pieknym Metalowym,srebrnym helmie z porkiem,i z kusza a obok niego zabity smok na tle Ognia,Paladyn moze byc przykucniety obok smoka :)
Z góry thx!! TY MASZ TALENT!!! GRATZ I JESLI MI ZROBISZ TO JESZCZE RAZ THX THX THX THX THX THX :*:*:*:*:* :) Gorący <edit> ZAPOMNIALEM DODAC W PRAWYM DOLNYM ROGU NAPIS SONGO POCHYLONY W PRAWO JAKBY MÓGL BYC TO OGNISTY ALBO COS W TYM STYLU<edit> |
Eileen żadzisz tym tematem!!I WOGÓLE CALYM DZIAŁEM "GRAFIKA"
JESTES BOSKA :P A tak wogóle COngratulations twojego Talentu ,jak to sie mówi "Będą z Ciebie ludzie " :P Może w przyszłosci zostaniesz Słynna Graficzką ?Kto wie :] |
ja chcem wypasiony ogien plz a na tle tego ognia takom zajefajnom czache:)a pod czachom napis dratex B)
Z gury BIG THX (masz talent ) |
Cytuj:
JESTES GLUPI CZY CO? Cytuj:
Cytuj:
|
@Songo gohan
Wiesz... takie wymagania, ze chyba będe musiała szkica zrobić z tym :/ Przekopiuję kawałek pallego od vomusu, doadam hełm, topór, smoka, ale to może troszkę potrwać. Do tego muszę dziś koniecznie anioła śmierci skończyć :( @Badzo Dzięki za oddanie ;) i koleżeńskie wsparcie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przypomnij jej jeszcze raz, Eileen to nie robot, mogła zapomnieć ;) |
Cytuj:
|
<patrzy na 2 ostatnie posty i śmieje się w głos> :D
Spokojnie, pamiętam każde zamówienie, a im bardziej oryginalne tym bardziej zapada mi w pamięć. |
@Badzo:a ty sie uważasz za Bossa? X(
Kto tu jest glupi to ja wiem... Każdemu tak wypominasz? Jeśli masz mi wypominac to Lepiej wcale Nie bede pisal... Po pierwsze:jak pisalem drugiego posta Ona byla Online dlatego tak napisalem -.- po drugie:gów*o ci do tego co ja pisze na forum lepiej sie popatrz najpierw na swoje -.- SOrry za @offtopic @Eileen spox Moge poczekac Do jutra albo do kiedy go skonczysz,Wielkie dzięki :) :* |
@up
Spokojnie, nie ma się co denerwować. A jeśli chodzi o Badzo, to mam do niego malutki sentyment, ponieważ był jednym z pierwszych zamawiających :). Był tu kiedy topic dopiero się rozkręcał :). Ach... te słodkie wspomnienia :P |
Cytuj:
EDIT CZEMU EDYTOWAŁEŚ 2 POSTA? EDIT 2 Dobra, nie kłóćmy się już, bo zrobimy z tematu Eileen jakieś bagno ;) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
@UP
No tak, ale ja dałem swoje zamówienie 12 stron temu i jeszcze nie zrobiłaś. -.- Dla niekumatych, chodzi o kolejność, najpierw łatwiejsze, potem trudniejsze czyli co ? Moje nie do wykonania ? EDIT Nie musisz już robić tego avka, bo zrobiłem sobie go sam, ale inny. Ze mną w roli głównej. |
a może dam ci łatwiejszy
Może nie moglaś znaleść nic krwawiącego a ja chciałem miec szybko avka to zrób mi jakies fajne tło i na nim zeby było napisane Lapojufo (chya proste)bo nie chce długo czekać :D
|
ja bym prosił o avka jakiegoś, nick: mkszakal
pozostawiam tobie jak on ma wyglądać ( pełne zaufanie ) thx :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |